![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Искам да попитам някой знае ли има ли някакви специални процедури, които трябва да се спазят, за да се прати официален документ до държавния глава на дадена страна(например САЩ) или се прави по стандартния начин като просто напишеш адреса, както би пуснал писмо до приятел? Благодаря предварително.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Интересна тема.
Представа си нямам. Срам ме е. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Е със сигурност не е второто.
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Пишеш на писмото " This is NOT a letter about petroleum " и бъди сигурна,че президента на САЩ ще го получи
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
В "Ръкописът на Чансълър", пишеше, че адреса на Белия дом е Пенсилвания, Вашингтон, Авеню 1600.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Извинявай... ще пишеш писмо на Буш? Какво искаш да му кажеш?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ KFC в Пловдив!!!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Не може да пишеш на Буш, чуваш ли се
![]() ![]() ![]() Ако можеше, пощата му щеше да е блокирана от спам. Може да пишеш на администрацията и някой стажант ще провери колко е сериозно и може да го пусне нагоре. Изгуби малко време в сайта им и ще си отговориш по-добре http://www.whitehouse.gov/index.html Та какво ще го питаш??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Принципно, след като там има адрес, би трябвало да може да се прати писмо, то няма да е от мен, а от името на една организация. Идеята е да се пратят писма до някои от най-известните и влиятелни държавни глави (на САЩ, Великобритания, Франция и др.), които да бъдат призив за мир.Всяко писмо ще съдържа цитати от тяхната собствена конституция, международната харта за правата на човека, конвенцията на ООН за мир, както и цитати от известни политически личности, спомогнали за световния мир, като Мартин Лутър Кинг.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ И защо ти е? Сигурно 666666 организации в България вече са го правили и то не веднъж , и не само в България.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Похвално, но просто безсмислено. На тях не им пука за мира, за теб, за собствените си народи. По-добре използвай времето си за нещо, което по друг начин да постигне подобни цели.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Това писмо НИКОГА няма да бъде прочетено от някой, който има дори някаква миниатюрна частица от властта на американския президент. Ще бъде отворено от някой низш служител в администрацията, след което ще бъде хвърлено в шредъра още преди да е прочетено докрай. Не че се опитвам да те обезкуража. Хубава е идеята ти да се бориш за мир, но трябва да измислиш нещо, което всъщност има някакъв бегъл шанс за успех. Писмо до президента на Щатите не е такова нещо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Хубава е идеята ти да се бориш за мир, но трябва да измислиш нещо, което всъщност има някакъв бегъл шанс за успех. BOMB THE BASTARDS!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милиони хора по света събират боклука си разделно, живеят природосъобразно, пестят вода и електричество и все пак земята се скапва. Нека всеки си зададе въпроса: "Аз от типа хора ли съм, които ще кажат, че нищо не зависи от тях и нищо никога няма да стане или ще спомогна за това малцинството, което все пак се опитва да направи нещо, да се превърне в мнозинство?". С мира е същото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Това, което си написала, е съвсем вярно и съм напълно съгласен с теб. Ако каузата е добра, си заслужава да се бориш за нея, а не да се примиряваш. Въпросът изобщо не е дали да се откажеш да се бориш за мир. Въпросът е, че писмото до президентът на Щатите ще бъде отворено от някой чиновник, който ще го изхвърли. Чудесно е, че искаш да се бориш за мир, действията ти обаче са напълно безпомощни. Друга идея ти трябва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Прекрасно начинание, уви, лишено от бъдеща реализация и според мен.
t-up, tho, girl (?) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, все се започва от някъде.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така де. Хубав начин на мислене имаш, действително
![]() Браво кръвни, одобряваме! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
И аз мислех така като бях на 16.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А сега всички мислят като теб. Eто нещо от мен.
Цитат В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) В тая организация има хора главно не от чалгарското мнозинство. Искам да кажа, че са наясно с факта, че е загубена кауза, но защо да не се направи? Няма да коства почти никакви пари. Надеждата си е надежда, а историята ни показва, че има няколко случая, в които този тип акции имат успех. И аз си държа на моя приоритет - KFC!!!! Може и аз да драсна нещо :> Ох, дойде ми на ум нещо, скоквам да пусна тема! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
KFC = Kentucky Fried Chicken?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
сиреч? Към Вирджиня да се насочвам?
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 06:46 AM |