![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Вижте, тая тема щеше да е хубава, ако можеше да се говори по нея с ясни думи като за нас си.
Това е тема за философи, ама 'ептен, а ние не сме такива. По-точно сме от една друга философска школа, тази на Дървенистите, водеща началото си от древноримския философ Надървеций. В сми, хем нищо не казваме, хем, ако кажем нещо, то ще са разни мръсотии... *погнусенотмладите* С други думи, решете ще се простее ли или ще се правим на умни. Или и двете, което се случва най-често. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Стига с това "САЩ" "Рим" повтаряте, като първокласници. Истината е тук!
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ебати педерастите...
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
най-секси се оказва твърдението, че сащ има нещо общо с така наречената "анархия"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^^Особено барабаниста ахахахах
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Относно изказването на агресивното момче, държа да отбележа, че всяка държава, която не се придържа към правилата, които сама си е изгорвила, започва да става нестабилна. В римското право, а и във всяка една конституция има раздели посветени на поведението на обществени места и реда в обществото. Готино звучи да правиш сеь където си искаш и с когото си искаш, но това е качество на безотговорните хора. Безразборното парадиране със сексуалност също води до безредие. Принципно се обявявам за сексуална свобода, но, за да си пълноценен за обществото, тази свобода трябва да си остане личен избор, а не общо достояние. Другото, което ще кажа е, че на мнения от сорта на "Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений..Ти къде се слагаш?00000000000000
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-February 06 Град: София Потребител N: 1142 ![]() |
"Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Знаем, че от векове, за да... ![]() По темата: Всичко около сеьа ли се върти? Свобода за различните !нулануланула -------------------- обичам сладко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Нека пак се намеся адекватно --> щрак <--
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Аварският хаганат се разпада, защото всичко живо се е чукало на поразия
![]() ...а не защото Франкската империя и България по времето на Крум го разгромяват... Хубава тема, определено! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
...всяка държава, която не се придържа към правилата, които сама си е изгорвила, започва да става нестабилна... Мисля, че това е основната мисъл. Всички скачате на девойката заради подробностите. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ "Всички" е много общо понятие, аргументирай се плийз. Или по-точно кажи какво имаш предвид, слагайки ни под общ знаменател ?
![]() ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хапльо. Ще се драчим ли?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
"Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Знаем, че от векове, за да... ![]() По темата: Всичко около сеьа ли се върти? Свобода за различните !нулануланула Ти пък с 2 поста къде се слагаш, един аргумент не съм видял от теб. Нали се сещаш, че е комплексарско да апострофираш, докато нищо не казваш. Защо не си покажеш грозната мутра примерно, та да видим от де тая злоба? Или вашите са те били много по главата или са те подигравали, че си дебел/а, кой знае къв пол си ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат всяка държава, която не се придържа към правилата, които сама си е изгорвила, започва да става нестабилна. Кои правила? За 130 години българската конституция (примерно) е променяна коренно три пъти (поправете ме ако бъркам). Цитат Готино звучи да правиш секс където си искаш и с когото си искаш, но това е качество на безотговорните хора. Цитат "Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Ахахахахаххах, ОК, да кажем че не искам да се заяждам... ![]() Епа има хора, които си ги кефи всяка вечер да са с различен човек. Нормални хора, като мен и теб. И не става въпрос за ексхибиционизъм - така и не мога да разбера как си го представяш тоя Древен Рим - на всеки ъгъл ебанье и масови оргии ли?!?! Цитат Другото, което ще кажа е, че на мнения от сорта на "Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений.. Ти къде се слагаш?00000000000000 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Почваш да дразниш с дребнавото си джафкане.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази тема ако имаше регламент щеше да е нещо от сорта на "кой пръв ще достигне престижният форумен ранг >ДъРвеН ФилОсоФ<!"
Едит: Коментар номер 300! ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Blood, не можа да изтраеш да демонстрираш "превъзходството" си. Смешно е как се хвърляш да "защитаваш" приятелката си, на чиито постове се забавлява половината форум...
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
По-добре смешен, от колкото без принципи. Линчувай ме. И приятелката ми е проста. Отиваме да си ебем майките, щото сме зле.
Доволен ли си? Сега, дано си доволен, че не казахте нищо смислено, а само си повтаряхте едно и също, прочетено на момента от гуглето и дребнави апострофирания и жалки подписи. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Не мога да разбера в темата за безредие или за безвластие иде реч?
Определено анархията е най-хубавото нещо, което може да се случи на планетата, но за жалост е абсолютно невъзможно. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Защо мислиш така за анархията? Къде са и преимуществата, защото аз никога не съм можела да вникна в идеите на анархистите. На мен ми се струва, че пълната анархия в човечеството води до разруха, защото не сме я осъвършенствали, както е съвършен хаосът в природата например.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Мисля, че той имаше предвид анархията като обществен строй, а не като синоним на "безредие и хаос".
Основното в анархизма е, че хората не се нуждаят от власт, социална йерархия и държава, нещо повече - тези неща пречат на човечеството, създавайки войни, бедност и потисничество. Хората трябва да бъдат оставени да се самоорганизират, фабриките трябва да бъдат в ръцете на работниците, всички трябва да получат равни възможности за развитие и условия за живот и т.н. и т.н. Анархистите са против капитализма и всяко властничество - включително авторитарният комунизъм на Марксистите (анархистите често са наричани либертарни комунисти). Или накратко: "Ние нямаме друг враг, освен тиранията във всички нейни форми: религиозна, доктринерна, политическа, икономическа и социална. Ние нямаме друга цел освен създаването на един свободен и човечен свят, основан на труда, равенството и солидарността между всички човешки същества." - Михаил Бакунин http://dwardmac.pitzer.edu/Anarchist_Archives/ - колкото си искаш материали, статии и книги на Английски http://a-bg.net/new/index.php?option=com_c...3&Itemid=56 - някои статии на български Като цяло, идеята е много трудно осъществима на този етап от развитието на обществото... Поне не в следващите стотина години, според мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^ Нали ти е ясно, че това е УТОПИЯ ? Винаги ще има някаква форма на подтисничество, винаги ще има някакво разделение между хората, защото в човешката мисъл всичко това е показателно, че има РЕД ....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Равноправни човеци никога не е имало и няма как и да има, макар че сигурно го повтарям за 124213 път след някой друг.
Просто...се кефим да сме над другите и да ги гледаме отгоре. Всеки го иска, макар и да го отрича. Несъбудена гнида си е :р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Четете "Фондация" на Азимов и се убедете как и след 12 000 години нищо няма да е различно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Не разбирам защо редът автоматично се свързва с това "аз съм по- от теб, затова ще става както аз кажа". И не, не можете да ме убедите, че "е нормално да има потисничество".
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Има ли смисъл да те убеждавам, че човек през целият си живот, от раждането до смъртта си е подтиснат по някакъв начин, дори и да не го усеща...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Потиснат е, да, това се дължи на строят, в който живеем.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тоя строй не може да бъде променен, според мен...
В смисъл, не е като и на мен да не ми се иска да няма потиснати. Ама не става с щрак ;/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Точно това е идеята, да няма подтисничество,но човека не трябва да е човек за да се осъществи идеята.Всеки да прави каквото си иска,без да пречи на останали е основен принцип,но ако се зямислим върху съвсем прости примери от нашето ежедневие можем да се убедим колко е невъзможно.Все пак можем да се опитваме да сме колкото се може по толерантни и да извличаме от идеята колкото може.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 07:17 PM |