![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Определете някоя много характерна за вас черта, посочвайки рок песен, а останалите ще слушаме песента и ще се опитаме да я разпознаем. Препоръчително е докато не сме познали една черта, да не се постват други.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
manowar - blow your speakers е не съм сигурен дали е рок, но все тая.
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ Не ме кефи тая песен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
^^Убий ме ,ма не мога да зацепя каква точно черта от характера ти описва тази песен.
Едва ли е факта,че харесваш клипове с мъже с изрязани на задниците кожени гащи..?! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
manowar - blow your speakers е не съм сигурен дали е рок, но все тая. Падаш си дивак/непокорник? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
^ Ейй как позна, надявах се никой да не разкрие истинската ми същност, но ти ме разконспирира.
![]() Знам, че е малко тъпо, но "title says it all" - демек обичам да си слушам музика на силно. Само дето не ми гръмват колонките. Айде "бийте" се кой да е следващият. ![]() Едит: Това горното се отнася за malleus, късно видях, че се е пръкнал още един комент преди моя. Иначе да и това е вярно, така че предполагам ти си Jasmine ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хм, кой е сега наред? Щот' аз мога набързо да поустна нещо, ама нещо не разбрах - който отгатва и познава, той дава ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Taka е при 100% от игрите, тцък тцък
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, пускай, ако няма някой за разпознаване, пиши на воля.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Eми айде давай първо ти, пък после ще се вием на редичка другите :Р
Обаче изключваме блъд от познаването спрямо теб, щото е подкопаване ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Savatage- Believe
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
E нали главна черта от характера, каква характеристика деба ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Детето или пътя си? Повече ми мязаш на детето.
Имаш нужда да вярваш в нещо и тя донякъде води живота ти и те тласка напред, вяра по-силна може би от тази на другите около теб (другите като цяло?) (?) Склонна си към спомени, но май ги свързваш по-скоро с тъга и по-меланхолични нюанси, често съжаляваш за неща, които не си направила и си избрала друг път. Но пък човек трябва да е доволен и от пътя, по който сам си е поел, а да не тъжи особено за тези, които е оставил затворени за него. И имаш остра нужда от някой до себе си, който да те допълва и да ти е някакъв "път", покровител, правилният такъв, и който да осветява очите на детето. Няк'ви общи неща напляках, ама не знам. Може би по-точно...как възприемаш бъдещето и миналото и че си малко по-тъжно настроена натура. Или може да бъркам тотално :Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакам предположения.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е'а познахме ли малко?
СаватажО никога не са ми харесвали, макар че и не съм пробвал особено да вниквам в тях. Кръвни ( <3 ), може и характеристика, всъщност то си е до самия поустващ след това, някои предпочитат кратко, други - по обстойно. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря за характеристиката, много от нещата са вярни. Само тъгата, която се появява понякога, не е водеще при мен, по-скоро вярата.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Тук всички ли имаме право да се обаждаме? ; )
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъхъ
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами...да, то всъщност мисля, че ако повече хора се включват в играта и си оставят мнението ще е доста добро. Един по-спонтанен и в някакво отношение добър "горещ стол" може би
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
^Много точен избор на песен,естествено за теб. Поне това, което чух аз те описва точно такъв какъвто си те представях.
За да изкарваш на показ това, което е в душата ти трябва да го чувстваш, да не можеш да прескочиш болката, да се затвориш далеч от нея и да не усещаш.Трябва да минеш през това,като нестинар през жаравата,да го усетиш и да излезеш от другия край по-силен, дори да ти се струва, че този пат няма да успееш. Да си мислиш, че има край, а да осъзнаваш, че си безконечен. И болката и страданието са безконечни и рано или късно губиш битката с празнотата. Тогава отново си цял и истински. Феникс. Това е моето предположение... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат да не можеш да прескочиш болката,да се затвориш далеч от нея и да не усещаш или поне да не искам Цитат И болката и страданието са безконечни и рано или късно губиш битката с празнотата. Да... Цитат За да изкарваш на показ това ,което е в душата ти трябва да го чувстваш Трудно ми е да го крия, дори да искам, и тук е точно така. Общо-взето доста точно за човек, който почти не е контактувал с мен, значи наистина съм подбрал хубаво песента :Р Тъй или иначе е доста важна... Ти си наред ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За отчаянието... Бе аз си мислех, че точно това казвам, макар и с много повече думи. Все пак анализа си е повърхностен, прав си. Трудно е, когато не си виждал някой на живо и не си общувал с него. Вярвам обаче, че след отчаянието винаги намираш сили да се бориш отново. Стоманата трябва да мине през огън, за да се кали. Да речем, че отчаянието е твоя огън.
Сега моята песен... Значи имаше навремето една песничка, казваше се "Тъпа овца" ![]() ![]() Айде да пробваме с тази Demons & Wizards- Wicked Witch |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Хмм, ми да предположим (не се смей твърде много), че в душата ти има доста мрак и не си от хората, които 'вярват в чудеса' много. Погълната си от ежедневието може би търсиш начин да разнообразиш живота си.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не се смея!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Това означава ли, че съм предположил правилно?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Може ли аз, може ли аз, аз, аз!:) Според мен ти си противоречив човек, който понякога трудно се побира в кожата си, и дяволчето все се кютечи с ангелчето в теб.
-------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Да,точно това означава!
^ И ти си прав,само дето ангелчето отдавна го окютечихме,нарязахме на мръвки и изядохме сурово.С лютеница ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Бедното копеле
![]() ![]() -------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Ако става въпрос за некви по-дълбоки чувства---> http://www.youtube.com/watch?v=zYzSN11Jab4...feature=related
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 09:17 PM |