![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Никъв шанс нямаше,горкото.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^the_mess
Чустваш се объркан от постъпките на някой,може би.Мразиш лъжата,предполагам и ти е омръзнало от нея.Обаче имаш силите да се бориш с нея и се опитваш да си силен,доколко успяваш,нз . Ако не съм познал,си се посмей от сърце ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Ти па стига де,никой нема ти се смее......много
![]() Иначе според мен човека си има чувство за справедливост и то по някакъв начин е подразнено от някой или нещо . Или от всичко наоколо. Май нещо като борец за справедливост ми се дава от горе ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Мдам прави сте си и двам'цта!Мразя всякакви лъжи,двуличия,говорения зад гърба и тн!А около мене има бая такиа хорица.Държа като сме се събрали с компания да ни е хубаво и уютно-просто да си се забавляваме а не да обсъждаме ежедневните тъпотии които ни се случват-да забравим за тях просто за вечерта!И ми е тъпо когато някой не получава това което заслужава!Justice for all!!!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
и аз да пусна :
http://uk.youtube.com/watch?v=prMjUfuGY4U и текста за улеснение What do you think when you spit in my face How does if feel to accuse and to haze Now look at me, I'm not one of your kind And I prefer to stay behind And walk the wicked way We don't wanna be like you Don’t you get that King Of Fools We don't mind your life is trite You are the King Of Fools. We are never gonna be like you We don't follow - King of fools You're the blind to lead the blind And I walk the wicked way You feel at ease as you flock with the masses What do you see with your heads in their asses Keep on railing at what I believe Call me insane and I am proud to be And walk the wicked way We don't wanna be like you Don’t you get that King Of Fools We don't mind your life is trite You are the King Of Fools. We are never gonna be like you We don't follow - King of fools You are the blind to lead the blind – oh We don't wanna be like you Don’t you get that King Of Fools We don't mind your life is trite You are the King Of Fools. We are never gonna be like you We don't follow - King of fools You are the blind to lead the blind Blind to Lead to Blind! We don't wanna be like you Don’t you get that King Of Fools We don't mind your life is trite We Don't Mind Your Life Is Trite We are never gonna be like you We don't follow - King of fools You are the blind to lead the blind You are the King of Fools! -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Хъх тва е лесно...някой или някоИ се опитва да ти каже кво да правиш и какъв да си и се отнася с неуважение и пренебрежение към тебе когато не му вървиш по свирката която няква група хора следва.За тебе неговите начини са тъпи!Можеби става въпрос за някакъв злобар...
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
What do you see with your heads in their asses Това ми харесва ![]() Ти си гряв. Тука обаче има достатъчно гневни млади хора ,за да си спретнем революцийка. Нема лошо. Имаше време, когато и аз бях така, преди живота да ме сдъвче и изплюе олигавена. Пазете си я тая ярост и гнева, колкото можете по-дълго. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
^^ общо взето е така -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
На какво се гневиш, бре младежо?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...някой или някоИ се опитва да ти каже кво да правиш и какъв да си и се отнася с неуважение и пренебрежение към тебе когато не му вървиш по свирката която няква група хора следва.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
-------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хммм обичаш да ти е релакс и имаш въображение! Може би обичаш да оставаш сама понякога за да мечтаеш. Обичаш да си се пренасяш във своя си свят, един по-добър и идеален свят, където липсва материалното и да заебаваш напълно околния.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
топло топлоо
![]() имал си нерви да изслушаш песента...? браво -------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е всъщност познах ли напълно или има още нещо?Инак ми беше лесно шото поне аз така практикувам при такива песньовки!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
не позна
![]() -------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th August 2025 - 12:28 AM |