![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Evil Dead? Първият е КУЛТ, вторият е ГАВРА Как точно вторият да е гавра?! ![]() Иначе току-що се връщам от прожекция на Saw V. Смазващ. Отново. Тия хора просто ми се издигнаха в очите - творят нова легендарна поредица с респектиращо постоянство и идеи. Брутален, перфектно измислен, обоснован психотрилър. След година - шестия. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Същото, що се отнася до SAW V. Гениални са, това е, останалото е твърде малко. Страхувах се, че след смъртта на един от сценаристите ще омажат положението, но напук сътвориха цяла епоха. Новият даже ми хареса повече от четвъртата част, която от своя страна беше невероятно силна. Просто притежават отвратителната способност да навлизат в психиката ти с идеите си така, че да се поставиш много точно на мястото на героите и да те смачкат, съвсем буквално.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Въпрос на вкус е, но все пак не разбирам как можете да гледате подобио неща или да търсите изкуство в тях.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ключът е съвсем в началото на мнението ти, същото мога да кажа и аз, отнесено до разните комедии, да кажем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Добре, нека попитам така - с какво допринасят за интелектуалното ви извисяване филми 'един психопат, една цистерна червена боя и много трупове', където единствената вариация е психопатът да бъде сменен от група зомбита или полуживи нацистки войници?
http://www.zamunda.net/details.php?id=134820&hit=1 ![]() Не мога да понасям някой да се опитва да ме стресне. Покрай тази липса на мазохизъм май пропускам основната идея на такива 'произведения исскуства'. Иначе и аз не съм голяма почитателка на комедиите, но определено тъпа комедия е за предпочитане пред неща като горното, а то е доста 'меко'. Просто по-добре ще ми повлияе на нервната система. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, The Outpost си пада откровена простащина, както и една голяма част от сходните нискобюджетни "хоръри", но иначе обобщението ти е доста плитко. Сред тези филми има и такива, които са наистина добре замислени, изиграни и заснети. Създават атмосфера, увличат и въобще забавляват. Това, че на теб не ти понасят, вече е друг въпрос.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обобщението ми е толкова плитко, колкото на всеки, който е видял няколко еднородни до еднотипност неща (по-просто не можах да го измисля). Щом има хора, които намират нещо смислено във всяко от тях, значи наистина има, но като цяло ефектът в гореспоменатите филми се постига само чрез търсене на "най-болезнени и бавни начини за получаване на кръв от живо, заблудено, жалко човешко същество". Качеството на филма се оценява според това колко нестандартен е начинът за получаване. Играта очевидно е добра, заснемането също, но искам да знам кое му е добре замисленото. Ако беше музика, може би щяхте да ми обясните по-добре съдържанието й.
Още едно плитко обобщение за плитки филми ![]() Айде стига толкова. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ми... к'о да ти кажа, аз мисля същото. НО, Saw, като пример, особено първият, е изключително качествен филм, въпреки факта, че въобще не ми беше интересен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
A Nightmare On Elm Street 4 - The Dream Master
добро и оригинално продължение на поредицата, само едно шибано нещо не става ясно. Как аджеба Фреди се връща?! -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
The Bucket List - оставя те без думи. Много хубав филм. Радвам се, че реших да го гледам преди да си легна. Препоръчвам го на всеки.
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ахам. Силно филмче. Не е най-доброто на Морган Фрийман или Джак Никълсън, но в тандем са много готини, а във филма има доста оригинални моменти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Blindness ми се гледа, само да се появи с хубаво качество.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Evil Dead? Първият е КУЛТ, вторият е ГАВРА Как точно вторият да е гавра?! ![]() Ми Evil Dead 2 си е точно гавра с единичката - същият сюжет, само че направен по "забавен" начин. Като стигна до частта с еленската глава на стената го спрях. Въпрос на вкус е, но все пак не разбирам как можете да гледате подобио неща или да търсите изкуство в тях. По същия начин можеш да питаш слушателите на порн- и горграйнд защо слушат порн- и горграйнд и отговорът ще е същият: забавно е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ми кажи, че единицата е бил супер сериозен...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Не, разбира се. Абсурдно е в подобни филми да се търси нещо кой знае колко сериозно. Но първият си е просто сплатър и е забавен, по начинът по който са забавни сплатър филмите (глуповат сюжет, зомбита ръфат хора, кървища...), докато вторият ми изглежда по-скоро като подигравка с първия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 18-March 08 Потребител N: 2641 ![]() |
И трите филма са си много добри в зависимост от това какво търсиш. Няма да крия, че ги гледах заради тройката (която съм я гледал като малък по един немски канал - pro 7) и понеже наскоро видях този трейлър My name is Bruce.
Може скоро да потърся и приключенията на Бриско. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... с какво допринасят за интелектуалното ви извисяване филми 'един психопат, една цистерна червена боя и много трупове'... Bruce Campbell!!! Мен пък, напоследък, точно тройката ме цепи на макс. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
NIGHT OF THE LIVING DEAD
![]() ![]() ...ЗАЩОТО СМЪРТТА Е НАВСЯКЪДЕ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Тази вечер, Диема:
Цитат 22.00 "Батман" - екшън с Майкъл Кийтън, Джак Никълсън, Ким Бейсинджър Keaton's still my fav. Batman ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Подкрепям. Първите два филма (и най-вече вторият) никога няма да бъдат надминати.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
A Nightmare On Elm Street 5 : The Dream Child - перфектно
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Blindness ми се гледа, само да се появи с хубаво качество. Поредната амераканска простотия и опит за филм със зомбита... ще се гледа ![]() Иначе малко Guild Wars до към девет, и след това е време за White Men Can't Jump, че не съм го гледал вече от година или две ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Вчера гледах Outpost.Хмм винаги съм харесвал зомбита,а тия са някакви ъпгрейдвани нациски войници участвали в играта "Тука-има,тука-нема" и най-важното във филма е,че няма happy end!Трябва да има повече такива филми
![]() Днес смянам да гледам Път'шествия до центъра на Земята 3Д(се се заричам да го гледам,но ме домързява) или Монгол-изглежда много добре и може 3Д-то да почака ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Филм(и) по Колелото на времето...
КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ НАДЯВАТ ДА СТОРЯТ ТИЯ??? Ако е лайна - екстра, ще успеят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ще има пиене на чай, поне.
![]() Искам да видя коя ще играе Церсей в по Песен за огън и лед сериалчето/филмчетата/уотевър. хохохо -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blindness ми се гледа, само да се появи с хубаво качество. Поредната амераканска простотия и опит за филм със зомбита... ще се гледа ![]() Мисля, че се бъркаш, очаквам нещо повече от този. Иначе ако искаш това за което пишеш гледай Feast II. Ще видиш джуджета борци, разлагащата им се баба, голи мацки, мацки на мотори, обляти със сперма мацки от чудовище, пърдящо чудовище, изядено бебе... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смъртта на бебето беше апогеят на филма за мен.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:51 PM |