![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
А не смятатели,че всеки народ на мястото на чеченците би постъпил така?Хората си искат да са отделна държава,защото не са руснаци.Все едно ние да сме народ изолиран в рамките на друга държава.Да не забравяме,че и руснаците са се държат страшно зле с чеченците и винаги така са се държали-подтискали са ги.Така,че е естествено така да озвереят.Борят се за правото на народа си все пак.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Не,не смятам че трябва да причиняват такива неща на когото и да било,а те са извън война... Смятам че най- правилно от страна на братюшките би било да изколят всички чеченци и да им покажат сила, за да се примирят. ТЕ СА НИСША РАСА,НЯМАТ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО!!! Колкото и варварско да ви се струва, те са твърде примитивни за да имат място под слънцето...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Мразя всички цигани,мразя всички изповядващи гнусната мюсюлманска религия, мразя арабите, мразя ги... gledam az edna prica w dale4inata ... . zaglejdam se ... twa bil 6tyrkel .... oba4e se oakza 6tyrkel sys zybi .... i po4na da te hape ..... ti ma ubi bratko turci poznawa6 li za da gi mrazi6 primerno pod predtekst 4e sa myusulmani ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Да, познавам турци...
А ти, история учиш ли? -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 12 2004, 10:01 PM) ТЕ СА НИСША РАСА,НЯМАТ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО!!! A ti si ot vis6ata rasa, a? Are begai ot tuka... ![]() Btw. tva o6te pove4e zatvurjdava menieto mi, 4e golqma 4ast ot black metalite sa vurli nacionalisti i rasisti... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знаех че и ти ще се намесиш тука,ама аз изобщо няма да се обръщам към теб...
Ясно ми е че ти сеи не по-малко фанатизиран от мен... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 12 2004, 09:01 PM) Не,не смятам че трябва да причиняват такива неща на когото и да било,а те са извън война... Смятам че най- правилно от страна на братюшките би било да изколят всички чеченци и да им покажат сила, за да се примирят. ТЕ СА НИСША РАСА,НЯМАТ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО!!! Колкото и варварско да ви се струва, те са твърде примитивни за да имат място под слънцето... Откъде знаеш какви са чеченците?Със сигурност НЕ СА араби.Това,че са мюсюлмани не значи,че принадлежат към НИЗША раса... BTW Хитлер е смятал славяните за низши и е искал те да са следващите в концлагерите.Не арабите... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам,точно това е грешката му,не е осъзнавал че славяните са братки народ на германите,защото древната им прародаина е една и съща.Те са тръгнали заедно но са се разделили.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 12 2004, 10:21 PM) Ясно ми е че ти сеи не по-малко фанатизиран от мен... Zna4i si priznava6, 4e si fa6iziran, taka li? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Peter @ May 12 2004, 09:42 PM) Цитат(Knjaz Varggoth @ May 12 2004, 10:21 PM) Ясно ми е че ти сеи не по-малко фанатизиран от мен... Zna4i si priznava6, 4e si fa6iziran, taka li? ![]() Сега да си признае и че е пълен идиот и всичко ще е идеално. На всички расисти пожелавам следното: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Приятен ден. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 458 ![]() |
Къде мога да намеря повече информация за расизма?
-------------------- icebreaker-bg.com - IT News, Programs, Games, Movies
pchelp.data.bg - Отговор на най-често срещаните проблеми |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ООООООО! Хора, моля ви се... Князе, съжалявам, но не мога да те подкрепя! Не мога да мразя турците, заради 5 века! Познавам няколко турчина като мога да кажа, че повечето ги уважавам и то има защо!
Факт е че това време е най-срамното за България през цялата й история, но не са виновни сегашните турци. Естествено всеки, който има анти-български възгледи е достоен за омразата ми. А самата им религия е наистина ГЛУПАВА. За Чеченците... лично според мен те просто искат да си се бият. Аз лично така и не разбрах защо руснаците още не се пратили няколко милиона човека там ![]() За Хитлер си напълно прав. Адаш, карай го по-спокойно! Стига си повтарял това с нацистите и т.н. Обикновено Княза не е толкова радикален, ама сега не знам кво му стана... ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://www.knjazvarggoth.info
EDIT - Warriore, трий го тва. Кво го остави като сля темите. A firestorm to purify! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат За Чеченците... лично според мен те просто искат да си се бият. Аз лично така и не разбрах защо руснаците още не се пратили няколко милиона човека там По старата тактика: "Колкото и да загинат не ни пука... винаги има още". Щото американците заедно с останалата част от света ще ревнат!И има защо!ПЪк и ти не знаеш какви до какви зверства са прибягвали руснаците в Чечения.Оня инцидент в театъра беше постановка за да им развърже ръцете и да си помисли света че чеченците са животни.Сега децата им израстват в обстановка на война и смърт и вместо играчки в ръцети си държат калашници ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Руснаците трябва да оставят чеченците да си имат държава.Отделни народи са...
За зверсвата на руснаците-споменах го по-горе.Наистина тази война е страшно тъпа,но не виждам скоро изход.И от двете страни има виновни.Руснаците трябва да ги пуснат,а чеченците попрекалиха с атентатите... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 13 2004, 05:49 PM) Руснаците трябва да оставят чеченците да си имат държава.Отделни народи са... За зверсвата на руснаците-споменах го по-горе.Наистина тази война е страшно тъпа,но не виждам скоро изход.И от двете страни има виновни.Руснаците трябва да ги пуснат,а чеченците попрекалиха с атентатите... Ами да тва е може би единствения изход ама ако го направят ще ги смятат за "мекушави".Все пак те са били една от доминиращите сили през втората световна(и Red Alert 2 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 12 2004, 07:01 PM) Не,не смятам че трябва да причиняват такива неща на когото и да било,а те са извън война... Смятам че най- правилно от страна на братюшките би било [[[да изколят всички чеченци и]]] да им покажат сила, за да се примирят. makar, che pokazvaneto na sila vkluchva i izkolvaneto na dvama trima(na stepen)... vse edno turcite ot nqkoi kraishta v България da poiskat da se otдelqt kato dyrjava - nevyzmojno - супер смешно - не става въпрос за мекушавост изобщо... ... ми да вземе да се раздели едно село на две, защото два рода в него не се търпяли. няма място под слънцето за такива, които са нетолерантни спрямо етносите и религиите. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Не,не смятам че трябва да причиняват такива неща на когото и да било,а те са извън война... Смятам че най- правилно от страна на братюшките би било [[[да изколят всички чеченци и]]] да им покажат сила, за да се примирят. Тва е все едно да кажеш, че тупците е трябвало да ми изколят до крак след Априлското Въстание. Слушай ме внимателно и попивай всяка дума: ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Цитат Омръзна ми от гнусен тероризъм от страна на гнусните примитивни,нямам думи да ги опиша, араби. Обезглавили са един американец... Леле мале кви глупости дрънкаш. Ако мислиш по този начин, значи яко ти е промит мозъка (а може би е задръстен с простотии). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз никак не обичам американците,така че не ми пука за тях.Те са си виновни като се месят навсякъде!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 14 2004, 01:52 PM) Аз никак не обичам американците,така че не ми пука за тях.Те са си виновни като се месят навсякъде! Браво само така и мене много ме дразнят тия"патриоти" американците.Само се тъпчат с хамбургери и се правят на важни |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Injudicator @ May 14 2004, 03:43 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ May 14 2004, 01:52 PM) Аз никак не обичам американците,така че не ми пука за тях.Те са си виновни като се месят навсякъде! Браво само така и мене много ме дразнят тия"патриоти" американците.Само се тъпчат с хамбургери и се правят на важни Ти пък ари спри да повтаряш това бе... Когато и да стане дума за американците, винаги казваш: "те само се тъпчат с хамбургери, бла бла бла бла бла бла бла бла бла балааааааа.ааа.а..а..а.а.а.а.а..а....а.а..ааааааааа.." Аз пък им се кефя на едно нещо-бачкат яко, но живота си им е уреден, имат си всичко.. какво по-хубаво от това?! + това са си патриоти, за тях Америка е над всичко.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама не са славяни и трябва да умрат!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не подкрепям американците но в заниманията им в арабския свят съм за тях... Защо арабите не се предават, какъв шанс имат , те са толкова назад в развитието... Дори и от 6 годишна възраст да носят калашници не мога т да устоят на безграйната бойна мощ на американците... Това се отнася и за чеченците, и то в още по-голяма сила, защото никой не може да се бори срещу Русия... Защото съм сигурен че всички славянски страни са на тяхна страна, винаги биха ги подкрепили... Просто е така... Макар Варшавския договор да не е в сила от много одавна, нещата са все едни и същи, всички славянски народи се подкрепят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Abbath @ May 14 2004, 10:52 PM) Цитат(Injudicator @ May 14 2004, 03:43 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ May 14 2004, 01:52 PM) Аз никак не обичам американците,така че не ми пука за тях.Те са си виновни като се месят навсякъде! Браво само така и мене много ме дразнят тия"патриоти" американците.Само се тъпчат с хамбургери и се правят на важни Ти пък ари спри да повтаряш това бе... Когато и да стане дума за американците, винаги казваш: "те само се тъпчат с хамбургери, бла бла бла бла бла бла бла бла бла балааааааа.ааа.а..а..а.а.а.а.а..а....а.а..ааааааааа.." Аз пък им се кефя на едно нещо-бачкат яко, но живота си им е уреден, имат си всичко.. какво по-хубаво от това?! + това са си патриоти, за тях Америка е над всичко.. ![]() ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ! Америка над всичко... Звучи просто велико и демократично... живота им е уреден и бачкат.... и това звучи велико.... наздраве, Абат. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат всички славянски народи се подкрепят... Не е така. Със Сърбите се мразим откровено и със страст! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам, трябваше да го кажа... Мразим се много откровено... Все южни славяни сме, ама останових че сме различни славяни...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 15 2004, 11:07 AM) Цитат всички славянски народи се подкрепят... Не е така. Със Сърбите се мразим откровено и със страст! Тва е заради някои от земите ни които те смятат за техни по право след вече не си спомням коя война |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 15 2004, 10:02 AM) ...Това се отнася и за чеченците, и то в още по-голяма сила, защото никой не може да се бори срещу Русия... Защото съм сигурен че всички славянски страни са на тяхна страна, винаги биха ги подкрепили... Просто е така... Макар Варшавския договор да не е в сила от много одавна, нещата са все едни и същи, всички славянски народи се подкрепят... to4no pyk sega ne sa tolkova edinni... a i USA gleda da preebe vryzkite na "slavqnskite narodi" s Rusiq, i taka da pravi izto4noevropeiskite strani svoi syiuznici, shtoto gledat da izleznat po-silni ot rusnacite. USA i Rusiq sa vodeshtite sili obshto vzeto, dori i nqkoi hora da tvyrdqt 4e ve4e rusiq ne e sila.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 15 2004, 10:07 AM) Цитат всички славянски народи се подкрепят... ! Умрели сме да се подкрепяме.Винаги. В кой свят живееш? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 03:40 PM |