![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 11-December 08 Потребител N: 3145 ![]() |
Здравейте, аз съм Вики. Аз съмммм.... е вие ще прецените каква съм, но както и да е. Приятно ми е да се запозная с всички!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Привет,сподели любими групи,нещо за себе си кажи
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 11-December 08 Потребител N: 3145 ![]() |
Аз не обичам да говоря сама за себе си, а списъка с любими групи е много дълъг, но все пак: Halloween, Manowar, Iron Maiden, Sepultura, DevilDriver, Slipknot, Skillet, Metallica, Stelhart и още има, но тези са the best of the best. Не слушам неометъл но имам слабост към linkin park (главно заради вокалите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Здрасти, от къде си?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Привет.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От София съм.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
А откъде тоз... хубав... никнейм?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От 1 песен ама убий ме незнам коя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Здрасти и приятно писане.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Любима книга на Коелю? Съгласна ли си с мнението на повечето хора, че от доста време насам той е просто евтин писател за умствено ненатоварени женски индивиди?
Иначе арно дошела, се не стрескай ;] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много харесвам Захир, а иначе тези хора могат спокоино да отдат и да се хвъплят в езерото. Аз чета неговите книги главно за разтоварване и не мога да се нарека умствено ненатоварена.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 14-December 08 Град: Land Of Thrash / Стара Загора Потребител N: 3149 ![]() |
Ем здрасти аз съм Алекс на 17 от Стара Загора. Др кфо интересно олд - скуул трашар съм но от време на време следя и настоящата сцена в трашеца пък току виж мое да излезе някоя добра банда като Цироза примерно от скоро се занимавам отново с музика в миналото съм бил барабанист но не ми се уточнява защо прекратих кариерата си на дръм машина
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи, да обобщим, за да видя какво схванах:
Ти си олдскулл трашар, който в миналото е бил барабанист и си на 17 години? В доброто старо минало, когато пясъчниците бяха чисти, явно... Също така ти се представяш в темата на друг потребител, но явно просто не знаеш, че е хубаво всеки да си отваря теам, или поне така повелява традицията. А и както някой оттук беше казал (не помня кой), пунктуацията и книжновният български са наши приятели. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
(rofl) gadabout винаги ме размазва
![]() ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Той си го каза - 3ма бяха мирни, 4тият ще го поеме отзад ;д
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А, и, както някой оттук беше казал (не помня кой) пунктуацията и книжновният български са наши приятели. Заяждаш се за пунктуация, а не са ли те учили, че като има наслагване на съюзи и прочее, не се поставят запетаи? Както в моя случай - "че като" --> няма. Не е много тру да си лош. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едно елементарно сравнение между моя правопис и неговия би могло да те подсети колко дребнаво заяждане беше това, Aglarana. Признавам, че не съм спазил това правило, но ако искаше да излезеш супер коварната кака, дето може да изпързаля всекиго, успя.
И между другото е допустимо запетаи да се слагат на места по желание на автора, стига да не влизат в конфликт със строги правила, какъвто не е случая, с цел повече изразност на текста, за интонацията и т.н. Пиша го, както го чувам в главата си и го изразявам с пунктуацията, каквато е идеята, струва ми се. Същевременно ми се познава къде започват и свършват изреченията, не пиша "кФо" или "некфо", сякаш писането ми е като говорене без зъби, и общо взето... Си свободна да се скриеш някъде, ако не се сещаш за някоя друга дребнотийка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Не става въпрос за това как аз целя да се заяждам с теб, а как ти го правиш с почти всеки нов юзър. Това е дразнещото. И по принцип не се правя на "коварна кака", а за пореден път ти издразни с този тип отношение. Надявам се да си се почувствал поне малко кофти от моя коментар и да престанеш, ако ли не - здраве да е.
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
...а за пореден път ти издразни с този тип отношение. Евала, намери се някой да го каже, че ако аз го кажа никой няма да ме чуе. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^^ Спокойно, Лени, 'ич не му се връзвай! Gadabout може и да е безнадежден пияница с тролобразна физиономия и извратено съзнание, но вътрешно си весел добряк
![]() Ха, иначе большой привет и от мен на новите потребители! -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Тебе па кой те пита?
![]() Шегичка. Не бе, не е ли ясно, че си правя ташак, когато стане въпрос за нови юзъри? И между ташаците, хах, вкарвам и някои неща, които мен пък ме дразнят, както лошото, чак до нечетливост писане. Като се позадържи даден юзър, открива, че не съм някъв гадняр, просто се правя на такъв, щото сигурно избивам комплекси, знам ли... А и важното е майтап да става, на когото не му изнася, да се оправя. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Накрая нека дружно се прегърнем всички :р
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^Бе, примири се с факта, че си комплексар и си прост и обидите ще им свършат. : )
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, примирявам се - аз съм прост и комплексар.
![]() Хепи енд. И стига флууд из тая тема. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:23 PM |