![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Умри.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
The battle of the Haters !
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Гледах Pride and Glory. Като цяло ми хареса, макар че до средата някъде, имах чувството, че съм се прецакал доста. Обстановката е завладяваща, а Нортън и Фаръл са на ниво, макар че определено това не са им върховите роли. Всъщност Фаръл до средата почти не се забелязва. Единствената ми по-сериозна критика е към една сцена, но няма да разкавам, за да не спойлна. (боят на фона на кънтри музика не ми се вписа изобщо в сюжета)
Общо взето съм фен и на двамата актьори (особено голям на Едуард Нортън), така че не съжалявам - филмът беше приятен. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^И аз го гледах, историята ме накефи много. Не е като някое бозаво криминале, което дават по телевизията, струваше си.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Гледах No Country for Old Men допреди малко. Чудесно заснет и изигран, но нищо не ми каза.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Сега пак гледах Кон Еър по БТВ
![]() Джон Малкович е култов ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Аз гледах "Игор". Смислено и сладко филмче. "Уоли" е много по-добър и има креативност в самата анимация, но и този е хубав.
Преди това гледах "The Day The Earth Stood Still". Има замисъл, краят е безумно глупав - много мразя апокалиптични филми с щастлив край. И фактът, че хората имат душа не променя другия факт - че разрушаваме планетата /НЕ своята планета, както каза самият Киану/. Преди това пък, пак на кино /не бях ходила на кино от 11-ти клас, което прави 5-6 години/ гледах "Never Back Down". На кино си струва - музиката е силна, бойните сцени са направени много добре. Иначе е тъп. Тъпа руса патка... -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
"Dragon Hunters"... 1. Страшно красива анимация 2. Изтъркан сюжет, който все пак не дразни
Истинско удоволствие за сетивата е! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
А, да - гледах и новия Батман. Не ме кефи. Батман е як, актьорът ми е любимец, обаче за 3 часа не ме грабна филмът. И гласа му са прецакали
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Гледах квадриологията "Phantasm" тия дни. Доста приятно изненадан останах. Адски приятно хорърче с леки намигвания към нАучната фантастика. Историята, макар и да не блести с някакви фантастични нововъведения е доста, даже бих казал, заплетена. Най-якото е, че за близо дваесе години в главните роли играят едни и същи актьори
![]() Тъз годинка се чака петичката ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
The Curious Case of Benjamin Button
Хареса ми, от онези три часови филми който не усещаш как минават! И Брат Пит прави страхотна роля ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Изгледах Blade Runner. Страхотен филм.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Хийт Леджър получи посмъртен Златен Глобус за най-добра поддържаща роля. С изпълнението си в "The Dark Knight" си го залужи напълно. Едва ли ще има по-силен образ на The Joker, изигран някога. Велика роля, велик актьор. R.I.P.
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Едва ли ще има по-силен образ на The Joker, изигран някога. Ами всъщност има, този изигран от Джак Никълсън! Харесвам Хийт Леджър, много жалко за него, но да си призная точно тази му роля не ми е от любимите! Ако не му беше последната надали щеше и такъв шум да се вдигне около нея! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Донякъде съм съгласен с теб. Ако не беше починал, едва ли щеше да се вдигне такъв шум. Но... Лично на мен, образа на Леджър ми допада повече. Вярно е, че Джак Никълсън беше страхотен Joker, но този на Хийт Леджър е феноменален. Харесва ми начина, по който сценаристите са изградили образа и начина по който е пресъздаден. Наистина съм много пристрастен и може би оценката ми не е съвсем обективна, но както и да е!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Stranger than fiction доста увлекателен въпреки предвидимостта си - и може би тъкмо затова леко вдъхновяващ.
А 'съдбата на Бенджамин' ми дотегна накрая - имаше хубави взаимоотношения - човешки, ама драмата ми дойде малко в повече... -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Едва ли ще има по-силен образ на The Joker, изигран някога. Ами всъщност има, този изигран от Джак Никълсън! На мен ролята на Леджър ми харесва много повече. По-истински е, не толкова комиксов. -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Филмите за Батман СА КОМИКСОВИ. Без последните 2, разбира се.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Затова и последните два са най-добрите.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За теб - да. Според мен първият от новите беше интересно замислен, но нямаше нужда да се продължава.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обожавам старите филми (89, и 92). Много яка атмосфера имаше в тях. Тим Бъртън бе уловил тотално магията на комикса. Затова ми беше интересно да видя римейка на Крис Нолан - нови идеи, нови герои. Мисля си, че се получиха перфектни два филма и точно поради тази причина с нетърпение чакам да се потвърди и слуха, че вече е започнала препродуция на 3-та част, режисирана от Крис Нолан.
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Изгледах Blade Runner. Страхотен филм. Да много добър филм.От доста време се канех да го гледам и сега като видях,че си писал за него реших да го дръпна. Хах доста по-млад изглежда Х.Форд,въпреки че на него годините не му личат -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Аз пък си припомних днеска "Умно село"
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Yes Man
![]() KVLTNESS. Чудесен филм. Кери е бог, както винаги. Идеята е добра, филмът- смешен, всички мелодраматични филмчета да хапват зеле и марули- романтичен филм, така, както аз го разбирам, е това. Ще го гледам още толкова пъти, за колкото си намеря компания. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Arn - Riket vid vägens slut, което ще рече Кралство на края на пътя или втората част на Арн - Рицарят темплиер. Може би най-добрата шведска продукция правена някога, двата филма обединяват по прекрасен начин трилогията на Ян Гиу. Без излишен патос героите са показани правдободобно, характерите им са добре разгърнати. Факт е, че очевидно са орязани доста подробности от книгите, но без историята да е осакатена. На тези, които са им харесали Смело Сърце или дори Патриотът (без обаче да очакват прекомерната героична сълзливост на двата, тъй като все пак това е Шведски филм за сурови времена и сурови хора) няма да е лошо да му хвърлят едно око. Смятам, че филмът печели допълнително точки пред метъл аудиторията, защото през повечето време се говори на шведски и норвежки и е пълно с дългокоси пичове (и руси девойки).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Един от най-романтичните и смислени филми, които съм гледала. Невероятен. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() Тот, кто гасит свет Много одавна не бях гледал качествен трилър. Препоръчвам! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
е бива ли мацката на червения барон да е видимо с около 25 години по стара от него
![]() ![]() ![]() а самия филм доста ме накефи ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Dangerous Beauty
Магьосничеството на една куртизанка. Толкова напомня "Фрина".. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Аз харесвам филми, които не са за ежедневието на хората. Харесвам такива, които те откъсват от него, или Фентъзи филми. И без тва ми е писнало от ежедневието, защо да гледам филми за него?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 04:56 PM |