![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Имам чувството, че правителството направи нещо много умно. Успя да озлоби хората на реда и стачкуващите, за да отклони вниманието от тях. Аз от вчера слушам какви били полицаите и какви хората, някакво безумнно прехвърляне на вината един към друг, а цялата работа със стачката и исканията на стачкуващите останаха на заден план. Още повече, така разедини хората, че в момента почти никой няма да подкрепи протеста на полицаите. Колко удобно е всичко това за господата управляващи, направиха конфликт мужду хората и те останаха на заден план.
Наборе уважавам те безкрайно много и по никав начин не съм искал да те засегна с по горния ми пост. Зная, че ти както и много твои колеги са честни хора и се опитват да си вършат съвестно службата. Днес имах среща с приятел полицай, който също бе доста раздвоен от това което стана и е напълно наясно какво е целяла тази заповед. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Заповедта е целяла няколко неща :
1. да се озлоби народа срещу нас, заради нашите протести 2. да се разводни и измести вниманието от това, за какво са там хората 3.да се измести ценъра от газовата криза и това кой какво е подписвал в Русия 4.да се намери причина с която да се намали полицейското присъствие в Студенски защото нарко дилърите търпят загуби от масираното ни посещение там 5.и още неща, за които не знам ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Точно това имам впредвид, като казвам, че правителството постъпи много умно.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
@Ataegina омг, малоумен си ти, травестит, като в час по история си бил някъде да те правят на женско. Изобщо наясно ли си с фразата 'примери от историята'?! Дори нямам желание да ти обяснявам колко си зле.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ей, Боби защо през ден втори нямаше бити от "лошата полиция"? Сега защо не лаеш колко сме гадни? Вчера като гледам никой не ви забраняваше да си псувате, викате, протестирате и всичко в кръга на нормалното.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Умишлено не ти отговарям, щото нямам желание да се карам с теб. Ще ти копна само нещо, където го написах в един друг форум, да имаш да си четеш:
Днеска по вестниците цяла страница интервю с е тоя мръшляк: ![]() Едвам се движел, трудно говорил... Що не направиха такова интервю с някое от смазаните от бой от неговите колеги и него момчета и момичета, а? Майка ви дееба курвенска. Сега за тия 300лв - верно много народ започна да говори за това и да се казва, че наистина е така. Аз си мисля, че къде го има къде го няма, обаче ако го е имало е било съгласувано наистина и с ушев, който наистина не е правил нищичко срещу една определена група. От друга страна гледам и как се избърза с офанзивата, още докато нямаше достатъчно народ на площада. А ушева беше подготвена като за война! Некакви робо-копи, некакви като с на Дарт Вейдър каската, кучета, газомети, ДЕВЕТ КОРДОНА КУКИ КОПЕЛЕТА! Девет кордона преброих по едно време! А и друго - все ми се върти в главата, че най-голямото мазало дойде след като казаха по мегафоните "Бойко Борисов прекратява протеста". Само това, без никакво обяснение какво-защо. Кой чул - чул, кой не чул - нема значение. Все повече това цялото нещо ми прилича на една гнусна и долна политическа игра, в която се вкара най-силното оръдие на "новата" българска тълпа - футболните фенове. Вчерашният тра-ла-ла протест е това, което ония боклуци вътре искаха да постигнат и успяха. Не казвам, че всеки един протест трябва да е като този оня ден, обаче това манипулиране и цялата тая полицейщина... А и не знам кой отбеляза, че много успешно успяха да разцепят народа - обикновенните хора срещу кукерите, защото сега настроенията към техния протест са МНОГО негативни. Не знам, копелета, не знам... Имаше и наивници, които вярваха, че ако 2 - 3000 човека успеят да задържат протеста още една-две седмица и същевременно още хора да видят и да дойдат, ония щели да се махнат, нема начин как да стане това. И наистина, покрай всички тези мелета се забрави за газови, финансови и пр. кризи. Все повече започвам да си мисля, че всичкото това е една грозна инсценировка. :x -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Прочетох всичко, внимателно и имам само един въпрос:
Според теб удареният полицай е "курва", а ударените "невинни граждани" герой? -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
"Трябва и тук малко кръв да се пролее, за да се отървем от тия, които ви дават заповеди. Естествено, че при един бой, всички са с повишено ниво на адреналин, никой не е адекватен, псува се, бие се без да се мисли. Ако не удариш "невинен", той ще те удари и вече няма да е невинен."
хей blood колко е лесно да разпределяш човешка кръв като във ролева игра... с подобни изказвания показваш колко малко/малък човек си. А сипенето на обиди съвсем не повишава, дори само впечатлението за по-висок умствен багаж ![]() Не си се изказал точно или най-малкото звучиш доста нееднозначно - факт. Това, че все пак и аз те обидих идва да покаже колко си ми неприятен - добре дошъл в игнор листата ми. "Имаше и наивници, които вярваха, че ако 2 - 3000 човека успеят да задържат протеста още една-две седмица и същевременно още хора да видят и да дойдат, ония щели да се махнат, нема начин как да стане това." много черногледо бре. Защо подобна тактика да не сработи? Има си някаква граница дори и за тяхната безпардонна наглост. Пък и постоянството в повечето случаи дава резултат. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Според теб удареният полицай е "курва", а ударените "невинни граждани" герой? Милене, аз това го казвам от позицията на футболен фен, преживял какви ли не комплексарски изпълнения от твои(те) комплексирани колеги. Факт е, че с нищо не можеш да извиниш своеволията и изстъпленията, които полицията си позволи онзи ден, и моля те, не ми отвръщай за това с провокациите, защото най-лесното бе да се отделят провокаторите (дейба шибаната комунистическа думичка). И, да, невинните граждани герои точно не бих могъл да ги нарека, но хора с позиция и желание да (се) поменя/и нещо - да. Полицаите, биещи ги безогледно бих и го правя. Нищо лично. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боби, разликата между мен и теб се крие точно в първите ти 10 думи, а от там идват и различията ни. Аз ти го казвам пак, когато не се изпълнява, се наказва, така е по закон, така че и да се реве, няма смисъл.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
@Ataegina виж сега, дадох пример с Франция, изобщо наясно ли си какво е това и къде се намира?! За да е Франция това, което е, провери това, което написах и тогава демонстрирай ебати компетентността. Преминаването от предпоследната им република към последната, се е проляло кръв колкото не са избивани българи тук 500 години, дано се сещаш за коя ера говоря. Проливането на кръв не се прави с цел, щото ми е яко да гледам кървища, а защото очевидно това е нужно! Тъпия ти мозък, закърнял от компютърни игри не е мой проблем.
Не става въпрос, че след преврата ще дойдат други и ще оправят държавата - те едва ли ще бъдат по-различни. Става въпрос, че те ще се страхуват и ще си пазят позициите. Всичко, което се иска, тези, които са горе, да ги им пука за нас. За да стане това, е нужен не един такъв протест и не само в София и не само тия кретени, които не знаят за какво са там, като пича от по-горния пост с женския ник. И все пак държа на мнението ми, че си травестит. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милене, това вече е чисто милиционерско мислене, да (не) ме прощаваш.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И кое му е милиционерското да се спазват законите? И ако на това ми отговориш, браво!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Разбира се, че всичко беше инсценирано и жалко, толкова жалко за едно от първите сериозни организирания на повечко хора от дълго време насам, че беше въвлечено във всичко това. Страшно жалко за хората, отишли там с ясната идея какво, защо и как правят. Другите бяха там или за сценката, или да кажат, че са били. КУР за тези две групи.
Господата властимащи обаче никога няма да си признаят, че лекинко се постреснаха от тълпата, та затова направиха грешката (или съвсем нарочно - доста вероятно) да пратят жандармерията, с което предизвикаха хората - по това не виждам какви коментари може да има. Също е факт, че куките, както винаги, тръгват като на война и бият, без да мислят, заради което понякога си заслужават и ответа, и епитетите. Факт е, че имаше ПРОВОКАТОРИ или иначе казано - жалки лекенца от редиците на футболни агитки, бенесета, откровени прасета и прочие, които може и да могат да ме спукат от бой, но това дори ще ги направи по-жалки. Та тези въпросни провокатори със сигурност имаха пръст в цялата работа и куките им отговорих и трябваше да им отговорят, но това съвсем не значи, че трябваше да го има случая с навързани като през турско иго 17 годишни с разбити глави, които отнасят още пердах и в патрулката, докато майка им ги търси само защото не разбрали, че трябва да си ходят, след "обявения" край на протеста. Има дори и куки, които си признават, че това не е трябвало да се случва. Това мен лично ме вбеси зверски много, когато го видях и научих. Не е хубаво да си мрамор между ушите, г'син ушев, че от много страни може да ти дойде... - това към безрасъдните такива. Пари са се раздвали, в това всички се убедиха - научих го вкл и от познат, замесен във въпросното раздаване. А иначе, че имаше един депут(к)ат от ГЕРБ, дето се размяташе сред келеметата в предните редици, имаше. Но всичко това, което казах/ме са само някои от парченцата на пъзела, който още дълго ще редим, ако въобще наредим някога. Между другото, някой някъде по телефона из медиите се изцепи, че "метълистите, пънкарите и скинарите" били в челните редици, друсани, пияни и т.н. Майтап бе, Уилиии... И пак между другото - вчера четох в СЕГА мн добър материал за протеста - нечие лично виждане беше, но много обективно и добре написано. Та това беше от малкото смислени и относително безпристрастни материали из родния печат, които съм чел в последно време. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И кое му е милиционерското да се спазват законите? ... Младене, да караш закона да се спазава само и единствено с бой Е милиционерско. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Да стоят и да гледат как мятат огради по тях, а те да им пеят на ушенце да спазват закона???
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Цитат ...но това съвсем не значи, че трябваше да го има случая с навързани като през турско иго 17 годишни с разбити глави... Непълнолетни граждани нямат право да бъдат на такъв протест. -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Затова пък куките имат право да ги бият? Айде стига бе...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Защо да нямат? На калъв протест имат тогава право да присъстват?
Момченце, не говоря за тези с оградите, от които най-вероятно няма и един задържан, а за момчетата, момичетата и старците, които ядоха палки на поразия. А и, Милене, като и ти толкова обичаш да питаш, сега и аз да те попитам и свършваме дискусията: колегите ти превишиха ли си правомощията? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^За това съм съгласен, но в мелето трудно се подбира.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
@gadabout Кой каквото търсил - намерил. Какво правят в мелето ??? Или са стоели кротко отстрани и само са гледали ???
Ще си позволя да те цитирам - "Айде стига бе..." -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото, нещо което сега ми хрумва, а е уж съвсем близко до ума:
Както все повече всички се убеждават, че ПРОВОКАТОРАТИТЕ са били платени, т.е. нарочно "повикани" за конкретна "работа", то тогава е съвсем вероятно и логично жандармерията също да е била съзнателно разположена. Така се създава идеалния конфликт за отвличане вниманието. Казано с други думи, щом като може да се говори в едната посока, че мирния протест не е това, което ставаше в предните редици, така може и да се говори и в другата - като беше ясно, че е мирен, какво правеше жандармерията там в такива количества и с такива средства? ^Виж, ако са били в мелето (не ги знам къде са били), те са си виновни. Бедата е в това, че нито знаем кой къде е стоял (а много казват, че са били отстратни, а са ги били, щото не напуснали на време), нито е ясно защо, а аз на това наблягам, е трябвало да бъдат ВЪРЗАНИ и БИТИ в патрулката??? Не го казва един, казват го много. Полицаите сами си казват, че не е трябвало... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Глупости говориш, недей така.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Днес видях доста познати лица.
Искам да кажа един медиен КУР за статията в Стандарт примерно, и за голяма част от новините по БТВ и Нова. КУР за продажните медии и техните ръководители зад макета на куклен театър. Росене, като куките тръгват, и да си на 20 метра назад от ставащото на първите редове те помитат. Няма отношение това. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Парци, не става въпрос за това. Но ако аз отида на протест, ти гарантирам, че и един шамар няма да отнеса. Капиш ?
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако стоиш нааааааааааай-накрая на опашката е доста вероятно. Но и там не е сигурно.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
колегите ти превишиха ли си правомощията? Да, но не и до степен в която се опитвате да я изкарате вие, т.е. 2000 души, 1900 невинно пребити, това са глупости! Всеки останал на площада след разпореждането да напусне, е виновен, това е законов факт! Но кой знае защо, никой не казва, че е нарушил закона, след като не изпълнява полицейското разпореждане?! Или това може? Казва ви се напуснете, това е ЗАКОНОВО ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ, повтори се ТРИ пъти, от там нататък, всеки да си носи последствията, както и стана. Аз съм сигурен, че нито един от хората, които са се отеглили нормално, не е ял бой. Ама вие искате хем да има закони, хем да не ги спазвате, ама така не става. И не вие работа на вас, да казвате колко и какви полицейски сили и с какво обурдване ще бъдат, гражданите имат други права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ (нарочно второто е по голямо, защото повечето от вас мислят, че имат само първото). -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Аз съм сигурен, че нито един от хората, които са се отеглили нормално, не е ял бой... Кажи го на тия, дето не са били на протеста онзи ден, а просто са вървяли в района по някаква си своя работа, но са били премазвани, само защото са изглеждали "подозрително". Освен всичко забравяш, че вие сте първите, които трябва да спазват толкова често споменаваните от теб ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, които този народ ви е дал. Опа, то ваш'те ги дават тия, дето ги пазите с такава ожесточеност, 'звинявай... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За това вече съм съгласен с теб, не трябва да се нападат хора, които нямат нищо общо с протеста или такива непровинили се с нищо !
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:00 PM |