![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Псувам, ходя, пуша, слушам музика...
А вие сте луди да правите секс бесни. Това е последното, което искам в такова състояние. -------------------- (mooning)
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^ И аз много псувам като се ядосам. Всяка 5та дума не ми е псувня. Кво друго правя... почвам да се побърквам, и да удрям стената с юмрук докато не вземе да ме заболи много силно, в резултат на което се побърквам и ядосвам още повече. След тва влизам в Готик 1(игра), правя се безсмъртен, и почвам да избивам всички НПЦ-та наред. И така няколко пъти, докато викам и псувам. Накрая ми минава
![]() А понякога просто си пускам музика от ГСМ-а и си лягам, не да спя, ми просто да си мисля или да си представям човекът, който ме е ядосал, обикновенно го убивам по много брутални начини. След като ми мине пак съм си аз. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
На мен поне бързо ми минава. Обикновено излизам от стаята, правя малко кръгчета и съм ок
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^...набиваш маймунката и кротнеш, а?
И аз съм така, споко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А вие сте луди да правите секс бесни. Това е последното, което искам в такова състояние. Не е задължително. Наско, какви са тези покани, какво е това чудо! ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За вас явно не е задължително
![]() Винаги съм се чудела и как правят хората секс след караница с партньора. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
То тва е най-якия секс(когато си се карал с половинката де). Адреналина е до небето, нервите опънати, цялото тяло напрегнато, хормоните и те бушуват... всичко това се събира, трупа и изведнъж избухва в едно уникално ебане. Мхм.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Възможно е, обаче ако са ми глупости и нерви в главата, няма да се отпусна.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^ Има чувството, че ти се доправи :р Така подробничко го описа..
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, и на мен ми се прави
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми, направете тема за секс
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Има, даже е култ :Д
-------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^...набиваш маймунката и кротнеш, а? И аз съм така, споко. Това ако съм го разбрал правилно, би трябвало да се отнася за мен, а не за Виви. Казах АКО. Не, не съм пробвал да се успокоявам така. За следващият път ще го имам в предвид ![]() Ако пък става въпрос за нещо друго се извинявам, че съм разбрал грешно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Трошене на кости, предмети около мене или каквото докопам..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Ninety nine, ninety nine knives. Ninety nine knives inside. Ninety nine, ninety nine. Ninety nine hopeless, fucking useless empty ways to die. а т'ва ако го крещиш как помага O_____O -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Станала съм значително по-спокойна (не че някога съм буйствала особено).
Да ме изкара вече нещо извън релси е безкрайно трудно. Поемам дъх, тегля една майна мислено, паля цигара и всичко е наред. Също с някоя по-остра/груба шега ми олеква значително. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Ако е твърде зле, се усамотявам, защото иначе има опасност някой да го отнесе без вина. Ако не е, гледам да се разсейвам с разни любими занимания.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
просто слушам Pantera и ставам още по агресивен
![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 08:52 PM |