![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Feelings come and go - I've never known...
![]() Обичам ги, ей! Стига с това кафе вече, моля. Чаят обаче е нещо повече от ужасно.. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Чшшшт, тихо, кафето президент! ....Ама и чая си го бива
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^^^ Да, черният чай е в пъти по-безвреден и с много по-добро стимулиращо действие, но въпреки всичко предпочитам кафето. Пристрастен съм, с други думи. ; )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Не казвам, че Мъстейн е най-великият певец на света, но това бие всички рекорди.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 21-January 09 Град: София Потребител N: 3215 ![]() |
Абе има ли някъв сайт за запознанства за метъли (не форум в форумите свалките някак не са мноо умесни) . Или нещо такова щото се с някви чалгарки си пиша и кат разбера ко слушат и - "Ща ти ... "
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
за метъли - не.
има за готи, обаче той беше завладян от метълите... -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
готи Цитат Готите са етническа група, която в периода на Късната Античност обитава територии в Херодотова (европейска) Скития от Панония на запад до северно от река Днепър и Черно море на изток и от Карпатите на север до Бяло море и Адриатическо море на юг, вкл. черноморското крайбрежие на Мала Азия. Около началото на 4 век части от тях мигрират на запад към Апенинския полуостров, Южна Галия и Пиренейския полуостров.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 21-January 09 Град: София Потребител N: 3215 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
готи Цитат Готите са етническа група, която в периода на Късната Античност обитава територии в Херодотова (европейска) Скития от Панония на запад до северно от река Днепър и Черно море на изток и от Карпатите на север до Бяло море и Адриатическо море на юг, вкл. черноморското крайбрежие на Мала Азия. Около началото на 4 век части от тях мигрират на запад към Апенинския полуостров, Южна Галия и Пиренейския полуостров. ок,де.Готици, тогава.Така устройва ли те ? за метъли - не. има за готи, обаче той беше завладян от метълите... Абе брат какъв е сайта (линк)???! http://www.gothbg.com/ -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
По-добре с чалгаджийки да излизаш от колкото с някоя като тези клоуни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
АХАХАХАХХААХААА
гооооооооооооооооотххх бггггггггггг-еееееее ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ХАХАХАХХАХХАА! обожавам го тоя сайт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^много колоритни личности се намират в него. и разни дето не знаят, къде им е мястото...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не съм спал, мамка му, глЪвата ми е изгърмяла от какви ли не глупости, друсан съм с кафе и определено ми е зле... А ме очаква изпит, за който де факто не съм се подготвил и нямаше реално как това да стане... ХА ХА ХА След края на изпита тр да провеждам изследване за втори (по същество трети за два дни) изпит в петък, което всъщност не ми е ясно, а когато се прибера, вместо да спя, тр да анализирам резултатите и оформя изследването, след което да се подготвя по теоретичната част на изпита... Та, ААААААААААААААААА(...)... Едит: А па колко ме дразни това, че всеки път щом отворя нета и, понеже ми е начална страница, виждам в яхуу нови и нови мат'риали за г'син О(е)ба'мааа... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не казвам, че Мъстейн е най-великият певец на света, но това бие всички рекорди. ![]() Що бе, добре се справя момчето (за разлика от Мъстейн ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Така ми е забил софтуера , че ........
Даже нямам желание и сили да се подразня от себе си ..... Тъжно! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Штъ чукъм!
Да, де. Радвам се да те "видя" :д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мониторът ми гръмна, след 2 дена купиха нов , широкоекранен и е УЖАСЕН! Гледам снимки и всички изглеждат като коледници пред заколване.
Имам шестица на първия изпит. Заминавам за СК на 13ти, петък. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Feelings come and go - I've never known... ![]() Обичам ги, ей! Стига с това кафе вече, моля. Чаят обаче е нещо повече от ужасно.. Много, много любимо парче, може би най-доброто им като балада. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Промених си аватара. Айде малко Дан Суано
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
![]() Как ми се спи ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ама не те е събудило силно котешко мяукане в 6, нали
![]() И в 7 да те измъкнат от леглото, защото къщата трябва да се почисти ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^ Мен пък точно силно котешко мяукане ме вдигна в 6. xD
Гадното демонично същество спа в моята стая и в 6 часа се сети,че иска да излезе и след малко пак да почне да драска на вратата, за да го пусна.. xD Само ме събуди един час по-рано.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голям кеф ми правят разни хора. Плюят Windows, насират се чак, но не спират да го ползват. Боза бил, не знам какво бил, но 90% от пазара от 10-15 години е техен. И аз искам такива бози.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Това, че няма смислена алтернатива, не го прави лишен от недостатъци. Иначе плюенето наистина е прекомерно.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Баща ми се занимава с Юникс и Линукс от 30 години и все пак използва Уиндолс на персоналния си компютър
![]() Не би ми попречило да съм с нещо, различно от Уиндолс, обаче когато си купувах лаптопа, баща ми заминаваше... а сега не ми се занимава. И най-вече - не искам да занимавам него. Няма? Даже за зле като мен има. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, че няма смислена алтернатива, не го прави лишен от недостатъци. Иначе плюенето наистина е прекомерно. О, недостатъци има и не го отричам. Във всяка ОС и изобщо във всичко. Дразни ме това, че дори в ранна бета Win7 показва значителен напредък в производителността си спрямо Vista SP1/XP SP3, без да увеличават хардуерните изисквания и пак има недоволни- "поредната М$ боза". Тея хора какво очакват? Някои просто са чували, че е хубаво да плюеш МС и да хвалиш Линукс (примерно), дори без да си ползвал втория. Някой от София да знае дали има някакъв денонощен и-клуб в близост до Фенс? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз си правя изводите от обяснения, и дотук изводите ми са, че Линукс не бих могла да използвам повече от час. Твърде бързо ми омръзва да ровичкам, а докато пак ми дойде муза за ровичкане и разчленяване, няма да ми е до компютри. (То затова и не разбирам много, за което понякога ужасно съжалявам.) Уиндоус е много по-лесен за използване. Направен е за консуматори, които не знаят къде и какво да пипнат... А които знаят, по-добре за тях.
И аз не знам какво казах, но - Линукс не е за мен ![]() Мамка му, като почнахте с това кафе... Днес си направих мляко с нес. Хубаво беше, ама се сетих защо не пия кафе. В момента имам чувството, че имам побесняла котка в стомаха и го дере на парцали ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Току що в "Това го знае всяко хлапе" даваха повторение на участие на моя приятелка от детинство. Стигна до 3 000 лв., но се отказа
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Тцъ.. тъкмо се прибрах от ден-дена на Камито и реших да поспамя и аз тука. xD
Ама никак не ми се прибираше! Навън беше талкова тихо, почти пусто, а и сега времето в Русе е много приятно.. И много звезди има! ![]() Ама след като бащата на Цецка я взе ми се наложи да се довлача вкъщи.. Май трябваше да си остана под звездите още малко.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 06:10 PM |