![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 29-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3125 ![]() |
Мразя евреи негри мангали фешани 4алгари позиори и секви такива подобни саздания сащо мразя турци маика им мрасна мраза ахмед доган и си4ко като него
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
![]() Бях забравил къв купон е тая тема -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Изглежда, най мразя на днешния ден да имам температура.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
АНГЛИЧАНКИТЕ! Никъде няма по-пропаднали, по-неприятни, по-неподдържащи се и по-пияни лигли от тях. Носят анорак с шал
![]() ![]() ![]() Мъжете обаче са много свестни. Не казвам че и в БГ не са, но тук всичките ми приятели са мъже. С много малко англичанки си допадаме. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Скоро не си ходила на Черно море, нали?
Забрави да споменеш, че са по-нахални от мъжете. Мен пък не ме бърка какви са англичаните - да си пият чая на острова. Нали ще се прибереш след някой и друг месец. ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Простаци и агресивни селяни най-мразя. Както и разни типове, които само ти натрапват своето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 21-January 09 Град: Варна Потребител N: 3216 ![]() |
Мразя:
Мангали, турци, лигльовци, лъжци, чалгата, тъпите комедии, хора без морал, идиоти, курви, политици, градския транспорт, таксиджиите, безработните (тези които могат да работят, но не го правят), комшията. Ако се сетя още мога да допълня. -------------------- What if you could live forever?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^А комбайнерите къде забрави? Чекистите? Кънкьорите и клакьорите? Шпекерите и шпаньолите (кокери и други)?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Мразя лук в кюфтетата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Селяни, простаци, глупаци, несериозници; хора, които не приемат действителността. Не че аз не витая в облаците... но при мен е друго. Мразя и да ми се дудне за маловажни неща.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Пингвини.
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Мразя тъпаците!
-------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Джеймс Хетфийлд.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
James е пич!
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам право да го мразя
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Мразя шибаното мотаене по болници, поликлиники и лекари които не знаят за какво става въпрос.
-------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@Vivi: И аз го мразя. He should burn in hell
![]() Мразя да ходя на зъболекар. Ама, много го мразя. Не че ме е страх или боли чак толкова много. Ужас, само като се сетя как тия гадни бормашини ми дълбаят в зъбите. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Мразя сутрешния блок на Нова Тв. Няма такава простотия, откакто Милен Цветков е водещ. Този арогантен тип без журналистическо образование (това е случая е доста важно, макар да има и ужасно добри водещи и без такова) превърна предаването в едно развлекателно шоу за разглеждане на снимчици от купони и филмчета в YouTube. Идиот..
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^И аз не го харесвам Милен. Добре че му спряха предаването от 17:30,та поне ни тормозят с него само сутрин... Държи се точно като махленка, то от детска учителка (май такова образование има) какво да очаква човек. Коритаров може да е всякакъв, но поне го гледах с интерес, правеше и добри интервюта.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Единственото, което мразя са неграмотни, безпросветни и неинформирани тъпаци, които си врат гагата в чуждите работи, коментират и се изказват тъпо.
Такива могат да ме докарат до истерия. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
Мразя..хм: доста силна дума, но да кажем, че мразя:
чалга, клоуни, паяци, буболечки всякакви, сапунки, Сара Джесика Паркър, понеделниците, Мишел Родригез, мразя да си заливам клавиатурата с кафе...Мразя косми под мишниците, мразя като не мога да си намеря ключовете... -------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Мразя даскалиците в училище, които само ми провалят живота. Също така мразя хора, които се имат за нещо над мен само защото се справят по-добре в училище
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Night, професията му е благородна - педагогическо образование за деца с увреждания, но това съвсем не го прави добър водещ, за съжаление. И дружката му Лора ми беше страшно симпатична, но след днешното си изказване "А, да, май от сърдечен арест беше умрял" (за Майкъл Джексън) тотално ми падна в очите..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Откакто му порасна гушата на Милен Цветков (и пряко, и метафорично казано), тооолкова много си позволява, толкова цинизми, толкова простащина, и то - в голямата част от случаите - пред обикновени хора, които, за разлика от така наречената ни върхушка, не заслужават.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е - постоянно затваря телефона на свързали се с предаването, особено когато те не са на едно мнение с него. Обективността пък далеч не е от присъщите му качества.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^ Даа, именно, а преди, честно да си кажа, в "Здравей, България", даже си ми беше симпатичен.
Най мразя при професор Вера Ганчева да зацикля по някакъв повод, защото е изключителна личност. Нищо, де, петичка имам на изпита днес, при все лекото ми оплитане. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Ооо, ето значи кой ще черпи довечера.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като те знам каква си пиеница, бая стипендии ще изпиеш.
![]() ![]() Охх, и такова време мразя, между другото, трябва да си врачка да знаеш как да се облечеш, за да е оптимално. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:09 PM |