![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
От гъза в устата.
относно меннието под моето - мхм. маже се само дупарата и после следва яка пуцалка. всичко друго е загуба на време. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Тцттцттцтц, тези жени... не заблазявам на мъжете... все ги карат да се занимават с масла за тяло и всякакви неща за ядене/мазане/излизване, вместо просто да се чукат и обичат двамата
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Хаххаххахаа, да. А и винаги съм казвала, че сексът е най-прекрасен естествен.
Романтиката сигурно не е лоша, но сексът си е секс и всякакви намерения на жените да го превърнат в любене и бавно романтично преживяване са смешни ЗА МЕН. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не баш. Плюнката не винаги е достатъчна, а и без предварително почистване и т.н. няма как да се влезе в пещерата. Да не сме на село, трябва си химия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Романтиката сигурно не е лоша, но сексът си е секс и всякакви намерения на жените да го превърнат в любене и бавно романтично преживяване са смешни ЗА МЕН. Ами Vivi, то винаги се стига до секс, но малко приготовления и ''подправки'' преди това не са излишни, каквото имаше предвид и abydos. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм на 13, няма нужда да ми говориш за цветенцата и пчеличките
![]() А и мъжът може да иска много неща, единият ресторант няма да го приближи към целта поне при мен. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, няма, разбира се. Но те си мислят така. А всъщност това е последното, с което биха ни впечатлили. Аз много мразя на първа среща той да настоява да плати сметката. Ами да се набутва ако иска. На такива обикновенно им гледам сеира и страшно се забавлявам. Мерси за питието и чао, хаха.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като се замисля, първите ми срещи все са били на бира и разходка
![]() А и аз имам навика ако ме поканят някъде и не мога да си го позволя, или имам малко пари, да казвам. Би било смешно сигурно да ми предложат ресторант и аз да кажа, че имам 5 лева ![]() Сега се сетих... като се събрахме с моя вече бивш мъж, беше доста хубаво... отидохме на пицария, разходихме се в парка, правихме секс там, после отидохме у тях и пак правихме секс, гушкахме се... ![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, на разходка разговорът винаги се получава много спонтанен, приятелски. Абе, по-добре е от на кафе, във всеки случай. Кино + разходка след това също сближава доста. Просто ей така, естествено да се сближите, а не с подаръци, черпения и други измислици. Това са нормалните и спонтанни отношения между мъжа и жената за мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да! Мразя да ме свалят, между другото.
А и обичам много разходките сред природата. Кафетата ме дразнят... Наскоро бях с един познат в Сити сентъра и седнахме в едно кафе... много смешно ми стана, като си представих как девойките ходят всеки ден на пазар и после - на кафенце ![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, и аз. Особено хора които не харесвам и особено норвежци. Това за норвежците само аз си го разбирам.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Норвежци не са ме сваляли
![]() Много ме изкефи един пич лятото, който дойде при мен и една приятелка и направо ни каза, че според него и приятелите му сме готини и ни канят да запиваме с тях в Борисова. ![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Баси загорелите мазохисти xD
Относно романтиката, всяка самоуважавща се дама обича да бъде ухажвана, работата ни е да разберем точно как. Това е загадката при флиртовете и свалките, ти явно си от евтините, ма поне не се хвали. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ти и трябва.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Браво на тези момчета, ей това е ... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Всички си имаме комплексните истории, мислих, че говорим обективно.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам дали е комплекс това, но ми харесва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дефинирай си думичките, преди да ги използваш ;>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оk, говорим обективно. Как един мъж трябва да ухажва една жена? Ти мислиш, че това са комплекси, че тези просто не са знаели как да заговорят момичетата - ок, може би са комплекси. Но им се е получило много добре с това тяхно ''незнание''. Изглеждали са много директни, открити и мили. Ето ти един добър начин да се харесаш на едно момиче - с откритост, като направо и кажеш, че я харесваш. Доста смело и сладко. Ето го начина. Говорим си обективно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не казвам това, казвам, че ситуациите са комплексни, което значи, че са си само за тях, че от една ситуация, не можем да определим всички останали!
Аз си имам моите начини за момичетата, ти твоите за мъжете. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, разбира се, всяка отделна ситуация си има своите особености и най-вече различни фактори, които й влияят.
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ква романтика бе? Ние сме зли метълисти, нямаме чувства
![]() Ми, може би някоя топла лятна нощ, на пълна луна, до някое кристално езеро, може би и някое огънче, тва-онова... само дето да няма други хора наоколо че не може да се прави секс ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хваля се и се гордея с това, че не се впечатлявам от материални неща. Ти на 17 имаш невероятно голям опит с ЖЕНИ, даже даваш определения.
И дете, точно с "начини" няма да омаеш стойностна жена. -------------------- (mooning)
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Това нещо не можах да го разбера... за мен ли беше или? Ако да, нямам опит с "жени". Имал съм приятелка само един път. И не беше чак толкова приятно. Искаше всеки ден да ходим по кафета, и естествено, аз да плащам. А всеки петък да ходим по дискотеки, да й давам подаръци, не знам си кво. А бе, я марш от тука
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не беше за теб. Мда, такива са доста от жените. Не знам мъжете откъде ги вадят тези пари
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Абе романтика...де да знам.Лятото имах "зарибявка" с един тип,който доста ми допадна.Вторият път като се видяхме почна да пуска едни мухи -"Виждаш ли звездите...?"
![]() Предпочитам естествените неща - биричка,картофки,мръсни вицове,много смях - като приятели ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бившият се опита да ме впечатлява със "Знаеш ли, че имаш страшни очи?". Разбира се, скастрих му заучените фрази
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм. Трябва да се държиш като див селски бек, за да те харесат. После 90% се оплакват как никой не го е грижа "какво аз искам/чувствам" и т.н. Разбира се след това пак със същия тип хора се събират и пак ми се оплакват. Аз затова и отказах приятелките ми да ме занимават с такива глупости. На всеки му е ясно, че жените нямат идея какво искат :д
Урунгел, човека може просто да е искал да си приказвате за астрономия, съзвездия, астрофизика... бива ли така да режеш кадърните люде ;д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе адски широкоскроено е да изтъкваш годините, ти като си на 18 или 19 си проста като пън, кофтито е, че колкото по-дърта, толкова по-трудно ще го осъзнаеш. Това, че си евтина и се взимаш на сериозно и се хвалиш с тва, не ме засяга, изказвам личното ми мнение, което не видях да оспори с аргумент.
Иди стани лесбийка, стига флуди форума, баси, нямаш ли си друга работа? А това с очите, със звездите, ако един мъж знае как да го каже, ще се разтапяте и песни ще пеете. Аз свалих муншилда и циона, друго не ми трябва, засега {P} {P} -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:57 PM |