Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
12 страници V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Каква е идеалната романтична нощ?
abydos
коментар Jan 26 2009, 12:10 AM
Коментар #241

Група: Потребители
Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

От гъза в устата.

относно меннието под моето - мхм. маже се само дупарата и после следва яка пуцалка. всичко друго е загуба на време.
Go to the top of the page

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 12:13 AM
Коментар #242

Просветен

Коментари: 251
Регистриран: 6-January 09
Потребител N: 3193

Тцттцттцтц, тези жени... не заблазявам на мъжете... все ги карат да се занимават с масла за тяло и всякакви неща за ядене/мазане/излизване, вместо просто да се чукат и обичат двамата smile.gif

--------------------
(mooning)

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 12:18 AM
Коментар #243

Метъл

Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653

^ tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 12:21 AM
Коментар #244

Просветен

Хаххаххахаа, да. А и винаги съм казвала, че сексът е най-прекрасен естествен.

Романтиката сигурно не е лоша, но сексът си е секс и всякакви намерения на жените да го превърнат в любене и бавно романтично преживяване са смешни ЗА МЕН.

--------------------
(mooning)

+Quote Post
abydos
коментар Jan 26 2009, 12:26 AM
Коментар #245

Не баш. Плюнката не винаги е достатъчна, а и без предварително почистване и т.н. няма как да се влезе в пещерата. Да не сме на село, трябва си химия.

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 12:57 AM
Коментар #246

Метъл

Цитат(Vivi @ Jan 26 2009, 12:21 AM) *
Романтиката сигурно не е лоша, но сексът си е секс и всякакви намерения на жените да го превърнат в любене и бавно романтично преживяване са смешни ЗА МЕН.

Ами Vivi, то винаги се стига до секс, но малко приготовления и ''подправки'' преди това не са излишни, каквото имаше предвид и abydos. wink.gif А да не говорим че мъжете понякога те канят на ресторант, точно защото имат някакви надежди за след това. :biggrin.gif biggrin.gif А и, кой мъж не обича добрата храна и хубавото вино. Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му, както се казва. tongue.gif tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 01:01 AM
Коментар #247

Просветен

Не съм на 13, няма нужда да ми говориш за цветенцата и пчеличките wink.gif Мен лично не са ме водили в скъп ресторант и не съм пила скъпо вино. Не ми и трябва. Да не говорим, че мен не ме канят и не ме водят никъде, а аз излизам с мъжете.

А и мъжът може да иска много неща, единият ресторант няма да го приближи към целта поне при мен.

--------------------
(mooning)

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 01:13 AM
Коментар #248

Метъл

Е, няма, разбира се. Но те си мислят така. А всъщност това е последното, с което биха ни впечатлили. Аз много мразя на първа среща той да настоява да плати сметката. Ами да се набутва ако иска. На такива обикновенно им гледам сеира и страшно се забавлявам. Мерси за питието и чао, хаха. tooth.gif

--------------------

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 01:16 AM
Коментар #249

Просветен

Като се замисля, първите ми срещи все са били на бира и разходка unsure.gif

А и аз имам навика ако ме поканят някъде и не мога да си го позволя, или имам малко пари, да казвам. Би било смешно сигурно да ми предложат ресторант и аз да кажа, че имам 5 лева laugh.gif

Сега се сетих... като се събрахме с моя вече бивш мъж, беше доста хубаво... отидохме на пицария, разходихме се в парка, правихме секс там, после отидохме у тях и пак правихме секс, гушкахме се... huh.gif

--------------------
(mooning)

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 01:25 AM
Коментар #250

Метъл

Мда, на разходка разговорът винаги се получава много спонтанен, приятелски. Абе, по-добре е от на кафе, във всеки случай. Кино + разходка след това също сближава доста. Просто ей така, естествено да се сближите, а не с подаръци, черпения и други измислици. Това са нормалните и спонтанни отношения между мъжа и жената за мен.

--------------------

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 01:27 AM
Коментар #251

Просветен

Да! Мразя да ме свалят, между другото.

А и обичам много разходките сред природата. Кафетата ме дразнят...

Наскоро бях с един познат в Сити сентъра и седнахме в едно кафе... много смешно ми стана, като си представих как девойките ходят всеки ден на пазар и после - на кафенце laugh.gif

--------------------
(mooning)

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 01:31 AM
Коментар #252

Метъл

Да, и аз. Особено хора които не харесвам и особено норвежци. Това за норвежците само аз си го разбирам. biggrin.gif Много са нахални просто. viking.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 01:35 AM
Коментар #253

Просветен

Норвежци не са ме сваляли laugh.gif

Много ме изкефи един пич лятото, който дойде при мен и една приятелка и направо ни каза, че според него и приятелите му сме готини и ни канят да запиваме с тях в Борисова. biggrin.gif

--------------------
(mooning)

+Quote Post
Megadeth
коментар Jan 26 2009, 01:42 AM
Коментар #254

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Потребител N: 2643

^Баси загорелите мазохисти xD
Относно романтиката, всяка самоуважавща се дама обича да бъде ухажвана, работата ни е да разберем точно как. Това е загадката при флиртовете и свалките, ти явно си от евтините, ма поне не се хвали.

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 01:45 AM
Коментар #255

Метъл

Не ти и трябва. biggrin.gif Вчера на един двайсет минути съм му обяснявала - ''He те харесвам, бе момче. Сега излез от стаята ми.'' А той продължава да ми се усмихва. viking.gif viking.gif viking.gif happy.gif Абе Маркус, хаха ... no.gif tooth.gif

Браво на тези момчета, ей това е ... wink.gif

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Jan 26 2009, 02:00 AM
Коментар #256

Всички си имаме комплексните истории, мислих, че говорим обективно.

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 02:11 AM
Коментар #257

Метъл

Не знам дали е комплекс това, но ми харесва.

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Jan 26 2009, 02:15 AM
Коментар #258

Дефинирай си думичките, преди да ги използваш ;>

--------------------

+Quote Post
Ta' Zhal
коментар Jan 26 2009, 02:16 AM
Коментар #259

But what I thought I could control took hold of me instead...

Коментари: 957
Регистриран: 20-February 08
Град: София
Потребител N: 2604

Оп, дали не изчерпах темата?

--------------------

Цитат(shagrathkz @ Jun 14 2009, 11:21 PM) *
За разлика от теб аз не съм позьор,и както преди казах извън блек метала слушам само 3 групи.

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 02:25 AM
Коментар #260

Метъл

Оk, говорим обективно. Как един мъж трябва да ухажва една жена? Ти мислиш, че това са комплекси, че тези просто не са знаели как да заговорят момичетата - ок, може би са комплекси. Но им се е получило много добре с това тяхно ''незнание''. Изглеждали са много директни, открити и мили. Ето ти един добър начин да се харесаш на едно момиче - с откритост, като направо и кажеш, че я харесваш. Доста смело и сладко. Ето го начина. Говорим си обективно.

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Jan 26 2009, 02:30 AM
Коментар #261

Не, не казвам това, казвам, че ситуациите са комплексни, което значи, че са си само за тях, че от една ситуация, не можем да определим всички останали!
Аз си имам моите начини за момичетата, ти твоите за мъжете.

--------------------

+Quote Post
noel_f
коментар Jan 26 2009, 02:35 AM
Коментар #262

Метъл

Да, разбира се, всяка отделна ситуация си има своите особености и най-вече различни фактори, които й влияят. wink.gif

--------------------

+Quote Post
Гост Void KD (гост)
коментар Jan 26 2009, 08:19 AM
Коментар #263

Гост

Ква романтика бе? Ние сме зли метълисти, нямаме чувства evil.gif not...

Ми, може би някоя топла лятна нощ, на пълна луна, до някое кристално езеро, може би и някое огънче, тва-онова... само дето да няма други хора наоколо че не може да се прави секс biggrin.gif hump.gif

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 10:17 AM
Коментар #264

Просветен

Хваля се и се гордея с това, че не се впечатлявам от материални неща. Ти на 17 имаш невероятно голям опит с ЖЕНИ, даже даваш определения.

И дете, точно с "начини" няма да омаеш стойностна жена.

--------------------
(mooning)

+Quote Post
Гост Void KD (гост)
коментар Jan 26 2009, 10:32 AM
Коментар #265

Гост

^Това нещо не можах да го разбера... за мен ли беше или? Ако да, нямам опит с "жени". Имал съм приятелка само един път. И не беше чак толкова приятно. Искаше всеки ден да ходим по кафета, и естествено, аз да плащам. А всеки петък да ходим по дискотеки, да й давам подаръци, не знам си кво. А бе, я марш от тука biggrin.gif аз да не ги сера тия пари, и без тва нямам за себе си достатъчно... а да не говорим, че нито 1 път не ми пусна, that ugly fuck.

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 10:42 AM
Коментар #266

Просветен

Не беше за теб. Мда, такива са доста от жените. Не знам мъжете откъде ги вадят тези пари unsure.gif

--------------------
(mooning)

+Quote Post
Urungela
коментар Jan 26 2009, 12:17 PM
Коментар #267

Прослушващ метъл
**

Коментари: 87
Регистриран: 21-October 08
Град: Варна
Потребител N: 3059

Абе романтика...де да знам.Лятото имах "зарибявка" с един тип,който доста ми допадна.Вторият път като се видяхме почна да пуска едни мухи -"Виждаш ли звездите...?" blink.gif и повече се отказах да се виждаме ...
Предпочитам естествените неща - биричка,картофки,мръсни вицове,много смях - като приятели drinks_drunk.gif

+Quote Post
Vivi
коментар Jan 26 2009, 12:23 PM
Коментар #268

Просветен

Бившият се опита да ме впечатлява със "Знаеш ли, че имаш страшни очи?". Разбира се, скастрих му заучените фрази dry.gif

--------------------
(mooning)

+Quote Post
abydos
коментар Jan 26 2009, 12:24 PM
Коментар #269

Мхм. Трябва да се държиш като див селски бек, за да те харесат. После 90% се оплакват как никой не го е грижа "какво аз искам/чувствам" и т.н. Разбира се след това пак със същия тип хора се събират и пак ми се оплакват. Аз затова и отказах приятелките ми да ме занимават с такива глупости. На всеки му е ясно, че жените нямат идея какво искат :д

Урунгел, човека може просто да е искал да си приказвате за астрономия, съзвездия, астрофизика... бива ли така да режеш кадърните люде ;д

+Quote Post
Megadeth
коментар Jan 26 2009, 01:31 PM
Коментар #270

Бе адски широкоскроено е да изтъкваш годините, ти като си на 18 или 19 си проста като пън, кофтито е, че колкото по-дърта, толкова по-трудно ще го осъзнаеш. Това, че си евтина и се взимаш на сериозно и се хвалиш с тва, не ме засяга, изказвам личното ми мнение, което не видях да оспори с аргумент.
Иди стани лесбийка, стига флуди форума, баси, нямаш ли си друга работа?
А това с очите, със звездите, ако един мъж знае как да го каже, ще се разтапяте и песни ще пеете.

Аз свалих муншилда и циона, друго не ми трябва, засега {P} {P}

--------------------

+Quote Post

12 страници V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 21st July 2025 - 02:57 PM