![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Outlander
Абеее бива горе-долу, има викинги, което е на +, но като се появи някъв пич със совалка и бластери разваля атмосферата... Е няма значения така са го измислили и не съжалих, че го гледах. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Е, бластерите така и не влязоха в действие, за щастие... За сметка на това имаше култови мечове от извънземна сплав.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ахахах,голям съм идиот.. ![]() Имах предвид ужаси като жанр,незнам трилърче нещо... Абе, заеби Пробвай "Phantasm", ако не си го гледала. Не е от най-втрещяващите ужаси, даже първата част е леко тъпичка, обаче нататък историята се развива много добре, а ефектите са стилно пипнати. Още в "Howling" има добри неща, особено една трансформация на върколак, която ми обра точките. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
И аз гледах Outlander снощи и беше забавен. Ебати и животното дете беше това! Как не се сетиха да го пуснат срещу искрящо синия поглед на мацката.
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^ Ебати и неизпипания филм. Имената на хора - БОРОМИР?! УНФЕРТ?! Омг. Май-май и Хеорот срещнах. Защо направо не ги кръстиха Оптимус Прайм или Мегатрон или нещо такова? Защо просто не са цъкнали в гугъл, за да проверят имената, а не да ръгат всичко, дето им звучи добре?
Иначе филмът няма развитие/идея, атмосферата са я попрецакали с чудовищата и подобни, скука и малоумие. Съжалявам и за оня половин час, който изгубих, гледайки тая бозица. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
^Унфирг беше..струва ми се. Унфирг звуги готино
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Абе има ли екранизация на Кери ? ( на Стивън Кинг )
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^^Нем, според ИМДБ има и Улфрик, и Унферт.
Сега ще гледам Здрач, че се съдраха да го хвалят. Ако ми хареса, може да видя и книгата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Гледах Revolutionary Road. Давам му доста добра оценка, почти отлична. Почти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Появи се "Обитаемият остров" на Фьодор Бондарчук - филм, който чакам от близо две години. Доста ми допадна интерпретацията по творбата на Стругацки, придържали са се доста плътно към оригиналния сюжет. Хубава визия и игра, наред с всичко останало. Интересно ми е какво ще представлява втората част, тъй като филмът свършва почти на същото място, на което приключва книгата.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Виж ми мнението на предната страница. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
S. Darko (2009)
Какво ли е намислил Ричард Кели? Дони Дарко е уникално филмче и някак си не му ходи продължение. Все пак ще го очаквам с интерес. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Абе ще ми препоръчате ли някое хорър сериалче, което го има из БГ тракерите. Препоръчително е сериите да не са свързани. В момента тегля Masters Of Horror. Иска ми се нещо такова.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Вчера гледах "RocknRolla". Голям фен съм на "Snatch" и "Lock Stock.." и едвам изтраях да не го гледам вкъщи. Добър е, макар и не колкото предните два. Нещото, което най-много липсва, са идиотските лафове, редящи се един след друг в култовите ленти. Стреляницата също беше малко.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
А гледал ли си Revolver - третия филм на Гай Ричи с Джейсън Статъм? Определено не е толкова як колкото култовите два, които спомена, но пък и не е лош.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Гледал съм го. Най-шашавият от четирите е според мен.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Insomnia
Как така съм го пропуснала досега не знам?! Нолан ми става все по-любим, а от Ал и Робин нищо не мога да очаквам освен отлично изпълнение. Не съм гледала норвежкия оригинал, твърди се, че бил по-добър, но дълбоко се съмнявам поне актьорската игра да надминава римейка. П.П. Филмът с Ръсел Кроу и мистър Уейн ми е един от най-любимите, правени напоследък. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Insomnia е наистина страхотен. И двамата правят такава игра, просто нямам думи.
Току-що изгледах и License to Wed по HBO, голям смях имаше - много забавна (романтична) комедия, отново с Уилямс. Препоръчвам ако сте в настроение за нещо леко и забавно, особено ако имате половинка, с която да го гледате. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() + бонус, попаднах на ово: Цитат "Хиперион" тръгва към големия екран 06.02.2009 г. Носителят на наградата „Хюго” за 1990 г. „Хиперион” и продължението му „Падането на Хиперион” на Дан Симънс ще станат обект на екранизация, под режисурата на Скот Дериксън („Денят, в който Земята спря”). Шрайка, кошмарно създание, измислено от Симънс скоро ще завладее тъмните зали. Смесвайки мистични култове, киберпространство, политика и междугалактически войни, амбициозната поредица е на път да се превърне в титаничен филмов проект за „Warner” и „GK films”. Тежката задача да синтезира многопластовата история от двата романа в един-единствен филм се е паднала на сценариста Тревър Сандс. Не знам дали да съм щастлив или да плача. При добро таковата може да стане новите Star Wars (за мен ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
"Хиперион" не може да се филмира пълноценно. Съжалявам, изгубена кауза... Книгата е прекалено велика, прекалено добре написана и с прекалено сложна фабула, която практически би направила филмово изложение прекалено разпокъсано и/или мудно. Единственият начин е да я сбие, което пък ще убие историята. "Паденето..." може да се получи доста добре обаче. "Ендимион" и "Триумфът" ще изискват страшно много пари.
Малко съм скептично настроен обаче, предвид постигнатото от Дариксън в последния му филм... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, съмнява ме, че ще го нагъчкат цялото това в един филм, просто е ПРЕКАЛЕНО мащабно. Иначе за режисьори и такиви не съм много в час. Достатъчно ми е просто финалният резултат да е на ниво. Пък за историята... да, страхотна е, определено, макар и все да ми се струва, че накрая привърши малко на тъгъдък.
Междувпрочем, един приятел си е взел "Мисия "Земя" и десетте книжки за... 10лв. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес изгледах "Dorothy Mills" с малко смесени очаквания, но ми допадна. Не е най-оригиналният или стряскащ психотрилър, но определено има силна атмосфера. И го постига без никакви свръхестествени елементи, което си е забележително.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Не знам дали да съм щастлив или да плача. При добро таковата може да стане новите Star Wars (за мен ![]() Би могло, би могло. Книгите са ми невероятно любими, но и аз като Венци се съмнявам в реализацията на цялата шашма. Някак не си представям каквато и да е (истински достойна) екранизация на "Хиперион"/"Ендимион", ама хич. Ако разполагат с точните хора, идеи и не на последно място финанси, разбира се, може поне да се почучи нещо. Друг е въпросът, че съм доста скептична спрямо резултата още отсега. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Сега гледах
The Return of the Living Dead нищо кой знае какво, но приятен филм Една от песните в OST-o кърти -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Доста съм доволен от 3:10 to Yuma.
![]() Май само по финала има какво още да се желае. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Riding the Bullet
Мамка му, шибана гениалност !!! Думите не са достойни за Стивън Кинг "Fun is fun and done is done " -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
"Иван Василиевич сменя професията"
няма такъв филм!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 06:34 PM |