![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Scorpions...21 албума, 11 видео издания, 1200 концерта, 44 години на сцената!
Група, която каквото и да се каже, ще е малко за нея. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Последният им е страшен!
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
дразнят ме, честно казано. Като Whitesnake са - лигави и безсмислени. Но докато змията само ме дразни, скорпионите ме ядосаха с откраднатата си версия на песента на Омега.
-------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Безмислени??? Ти си идиот.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
На мен са ми любимци! Баладите, колкото и да са изтъркани според някои, са много интимни и красиви, удоволствие е да се слушат. Клаус Майне притежава впечатляващ и запомнящ се глас. Send Me an Angel
![]() Даже сега я пускам. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Имат хубави балади, всички ги знаем.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Хубава група, която никога, ама никога не ми е харесвала.
П.П. С изключение на това, че гласът на Клаус е БОЖЕСТВЕН! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Вечни са, вечни! Една от тези групи, които наистина ИМА защо да останат в историята. А пък "Humanity: Hour I" директно навлезе като една от най-приятните изненади за 2007-ма година - не бях очаквала, че толкова характерна и доказала се през времето група ще тръгне да въвежда и по-тежко звучене, че и нови елементи тук-там. А те го направиха и се получи невероятно, така че от мен получават eдин абсолютно заслужен поклон.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Не съм фенка на цялата им дискография, но имат някои вълшебни парчета.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
дразнят ме, честно казано. Като Whitesnake са - лигави и безсмислени. Но докато змията само ме дразни, скорпионите ме ядосаха с откраднатата си версия на песента на Омега. Пхах, вземи го изтрий тоя пост. Големи са, наистина. Каквото и да се каже за тях, ще е малко. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
Scorpions са една от най-добрите (според мен) групи на всички времена
![]() ![]() завинаги ще останат в историята ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
На мен са ми любимци! Баладите, колкото и да са изтъркани според някои, са много интимни и красиви, удоволствие е да се слушат. Клаус Майне притежава впечатляващ и запомнящ се глас. Send Me an Angel ![]() Даже сега я пускам. Вечни са, вечни! Една от тези групи, които наистина ИМА защо да останат в историята. А пък "Humanity: Hour I" директно навлезе като една от най-приятните изненади за 2007-ма година - не бях очаквала, че толкова характерна и доказала се през времето група ще тръгне да въвежда и по-тежко звучене, че и нови елементи тук-там. А те го направиха и се получи невероятно, така че от мен получават eдин абсолютно заслужен поклон. ![]() Няма какво да добавя, просто ще се съглася с мненията на Лени и Дил. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Група която никога не ми е била любима, но пък за сметка на това почти винаги ми е заредена в колата или уредбата. Дори днес като излизахме, слушах тях в колата. Мога само да говоря с възхищение за енергията, която излъчват след толкова години на сцената.
Любима песен: http://www.youtube.com/watch?v=i6IBaEObY_o -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Here I am,
rock you like a hurricane! (солото от 2:32 нататък, ми е едно от най-любимите сола изобщо...) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3080 ![]() |
А версията на гореспоменатата песен с Берлинската филхармония е нечовешка. Иначе ако не бяха Скорпиънс, в момента нямаше да съм регистриран в този форум.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Класика! Много спомени имам с някои от баладите им.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Кои?
Така де, не ми допадат особено. .... Да не кажа хич ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Всичко, което кажа за тази група, ще е съвсем малко, за да опиша мащабите на тяхното творчество. Все пак те ме простветиха в праведната музика \m/
-------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Любимата ми песен
![]() I follow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change An August summer night Soldiers passing by Listening to the wind of change The world closing in Did you ever think That we could be so close,like brothers The future's in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change Chorus: Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change Walking down the street Distant memories Are buried in the past forever I fallow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change The wind of change blows straight Into the face of time Like a stormwind that will ring The freedom bell for peace of mind Let your balalaika sing What my guitar wants to say Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 10-February 09 Потребител N: 3255 ![]() |
С една дума ВЕЛИКИ. Определено имат някои много добри албуми като "Blackout", "Lovedrive", "New Generation", "Love at first Sting", a последния им албум ми е в топ 5 албуми!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Доста, така, сантиментално отношение имам към бандата - първият ми допир до подобен тип музика, да не кажа до музиката като цяло.
![]() ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 23-February 09 Потребител N: 3274 ![]() |
Тяхната музика ще остане вечна. Просто най-добрата рок група...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 28-February 09 Град: Аз съм от дом Потребител N: 3277 ![]() |
Тази група е просто уникална...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Любимци са ми.
Татенцето им е голям фен, покрай него от много малка ги прослушах. И по-новите, и старите неща си ми харесват. Нямат грешка. ;п |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Cause I Love You".
Трашерия. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
-------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Опа, след някой и друг месец Scorpions влизат в студио, новият албум ще се появи някъде в началото на 2010-та година. Лично аз не бих имала съвсем нищо против "Humanity Hour II", даже напротив. Все пак дотогава има време, през което ще се възползвам да им се насладя и в Каварна.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Нали каварна бре?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Там, там, в Каварна. За Ловеч имаше доста сериозни слухове още преди това, но в крайна сметка отпадна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Аз се надявах да дойдат в Ловеч. В Каварна няма как да отида, а от години мечтая да ги видя на живо
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:33 AM |