![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Хм наистина БАЯ нови парчета... верно и на мен ми се скаше повечко дърти (When the sun burns red, Coma of Souls, Blind Faith, Gangland, Death Is Your Saviour)... ааама и така е ок за мене де, ше се ходи!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
Не съм очарован много... имали са и по-хубави тави.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Албума е много добър, но са имали далеч по-добри.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Сетлистът си е много добър. Вие какво очаквахте? Все пак бандата има нов албум и е напълно в реда на нещата да го промотира максимално.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Албумът ми допадна доста, макар и няколко месеца да прослушвам Kreator. Концертът ще е уникален! Нямам търпение просто!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Chaos Over Europe
KREATOR's setlist was as follows: 01. Intro: Choir Of The Damned 02. Hordes Of Chaos 03. Warcurse 04. Extreme Agression 05. Phobia 06. Voices Of The Dead 07. Enemy Of God 08. Destroy What Destroys You 09. Pleasure To Kill 10. To The Afterborn 11. Corpses Of Liberty 12. Demon Prince 13. The Patriarch 14. Violent Revolution 15. Terrible Certainty 16. Betrayer 17. Amok Run 18. Riot Of Violence ---------------------------------- 19. Flag Of Hate 20. Tormentor -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тея не ги бях слушал от година и половина, сигурно...
Странен сет. Яко фокус на последния, доста повече, отколкото съм виждал на концерт на някоя банда о.О Обаче сега ги чух Ордите и ми хареса - и без това не съм особено фен на олд траша (освен ако не е Содом, хъхъ), така че не се оплаквам като че ли. Ама не виждам Violent revolution-а!!! ![]() А, на 14. номер било, окей. ;ь -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук можете да гледате видеоклипа на "Hordes Of Chaos".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Супер здрав клип.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
На мен не ми се връзва с концепцията на Kreator като цяло, но пък наистина здрав клип. Въпросът е, че Manowar отдавна трябваше да направят такъв, но явно са стиснати и не им се дават пари за реклама.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Готин клип! Доста конанско-меноуорски като за Kreator, но пък радва.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
На мен само цветовата гама ми допадна от цялата работа. Останалото ми седи леко пародийно, но знам ли, може да е търсен ефект.
Иначе албумът извозва. На живо парчетата звучаха убийствено! ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Добре е направен от професионална гледна точка, но тази визия наистина не отива на Kreator.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук е качен видеоклипът на "Destroy What Destroys You".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Я, сега, някой дали очакваше "Phantom Antichrist" да звучи по такъв начин?
![]() На първи няколко слушания ми харесва страшно много, да видим дали ще се задържи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Аа, веднъж да е точно като за мен!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Нещо или бъркаш, или си фенка на друга банда. Това което чух от \"Phantom Antichrist\" и което долавям от второто парче е по-скоро \"класически\" KREATOR от ерата на \"Extreme Aggression\" и донякъде на Violent Revolution\" (които, съответно, сега ми се дослушаха). Да видим какъв вкус ще ми остави като я дослушам тая тава. Дано не като от предните две - на самоцелна префърцуния.
Въх... пауър-метъл-куайър-чентс ли чух? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, първите две парчета абсолютно. Слушай след това какво става.
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-добре е от предните две тави със сигурност. Има опипи за освежаване (с тиру-риру (so-so) и АССЕРТ-ските хорове (eeeh...)), но ще трябва да послушам още малко за да изградя по-кажжгоде, PRO-мнение.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Дразни ме стандартният траш, ама тоя път Kreator са направили доста добър експеримент, които бие към по-мелодичната част... Не усетих изобщо албумът как мина на първо слушане. Приятен! Да видим дали ще се превърне в нещо повече със следващите слушания.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Факт, точно заради липсата на кой знае какви класически клишета ми се понрави. Значи можели да вкарат и повечко мелодия.
![]() Нещо или бъркаш, или си фенка на друга банда. Въх... пауър-метъл-куайър-чентс ли чух? А, никога не съм си падала кой знае колко по тях, а и в крайна сметка най-много тача противоречивия Еndorama. В случая просто нямам оплаквания. Пауър че има тук-там - да, а и какво ли още не. Works for me, както се казва, пък "класиците" да се оправят. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Добреее, албумът влиза в любимите за годината!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Албума наистина е много добър и грабва още от първото слушане, не намирам слабо място в него. За сега абсолютни фаворити ми са From Flood Into Fire и Your Heaven, My Hell.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сега го слушам. По средата на първата песен няма соло, а брейкдаун. От този факт ми се прииска да ударя някое малко дете.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Второ и трето изслушване - тая банда е мъртва.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Две слушания - нещо не ме хваща на тоя етап.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Доста наивен албум....
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Мнението ми е, че Креатор имат само един наистина силен албум и това е Кома от Соулс.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 10:27 PM |