![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Tuomas Saukkonen (BEFORE THE DAWN, THE FINAL HARVEST, DAWN OF SOLACE) основа нов дет/дуум проект под името BLACK SUN AEON. В записите участват специално поканените за целта Tomi Koivusaari (AMORPHIS), Ville Sorvali (MOONSORROW) и Mynni Luukkainen (SOTAJUMALA, ALGHAZANTH). Дебютният албум е озаглавен "Darkness Walks Besides Me" и ще се появи на 27-ми март чрез Cyclone Empire Records.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Това вече звучи доста интересно. Дано да става за слушане.
http://www.youtube.com/watch?v=ymr4Rf9hW9Q http://www.blacksunaeon.com/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Нямаше ли преди една такава подобна тема по случая, или това е друг проектЪ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Другият проект е този http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=8570
Black Sun Aeon звучи доста по-добре, според мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
...Или направо пробвай ТУК.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В началото съм още, но звучи обещаващо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Любопитно ми е да чуя мнението за албума на феновете на този тип музика. Аз от както го свалих друго не съм слушал, странно ми е как така като харесам нещо (дори от този стил) то тук почти никой не го знае/харесва/коментира :д.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това щях да напиша и аз - по принцип далеч не съм фенка на конкретно такъв тип експерименти, но в този албум име нещо особено приковаващо вниманието. Атмосферата е перфектно мрачна, музиката е разнообразна, реализацията като цяло си заслужава адмирациите, така че и аз мога да се изкажа единствено позитивно. Чакаме другите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
аз си го представях doom от типа на betray my secrets, но от клипчето придобивам представа, че е по-скоро death от типа before the dawn. на мен ми харесва
![]() -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат BLACK SUN AEON HEADING TO STUDIO TO RECORD 2ND ALBUM!!!
BLACK SUN AEON is heading to studio 6.12. to start the recording of the 2nd album "ROUTA". The follower of the critically praised debut album "DARKNESS WALKS BESIDE ME" will be a double album and a theme album about Finnish winter. Cold, Dark and beautiful!! Studio blog will be posted to the myspace site and updated as fast as I am able ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Албума ме изкърти, жесток е!
Точно когато не търся нещо стабилно, то се появява. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бързо действат, браво.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 08:03 AM |