![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Гребените по принцип не се ли правят с някфи по-подръчни материали... като сапун и други гадости?
-------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Не питай мен, нямам такива неща.Ама съм ставала свидетел на флакон "ТАФТ" върху косата й, или там каквото е останало от нея
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Мда. Със сапун става добре.И крем каро се ползва от някои. Но ако е някъв прекалено дълъг лепило трябва!!!!!!11
И тази дама - какво?Всеки ден си го вдига великия гребен?хах Скоро няма да и остане читава коса, освен ако не се срещне с любвеобвилни наци скинове и не и се отще да има "яка прическа". За пънкарка ли се има, така извън темата малко, но любопитно ми е. Моето какво е. Лайно определено. Не се бръсна нула номер. Оставям там някво количество коса. Сега планрам по-ниско да се подстрижа. Тя прическата бе инспирирана от скинхед гърлс, но тъй като косата е къдрава не би било естетично да е като тяхната, и по-добре, че какъвто съм "шибан поузър". Сега се получава няква емо, защото останалата дълга коса е държа на една страна. Колко суетност лъха от този пост. пахах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Добре е човек да е поне малко суетен
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 19-November 08 Град: Where it's cold and it's dark ... Потребител N: 3110 ![]() |
Дълга ми е косата... поне за такава я имам. много си я обичам и съм решила твърдо да и спирам боята защото преди беше още по-гъста и хубава обаче от боято почна да пада повече и леко загуби от красотата си ...освен че я размятам също се и гиржа за нея... то само с мятане не става!
![]() ![]() Маски, балсами имам и един крем за крайщата - пяна от време на време защото избягвам тия стилизиращи продукти и не обичам да утежнявам излишно косъма. Бадемовото масло също съм го почнала редовно - много е добро за дълги коси без блясък! ![]() -------------------- Only dead trees are growing hear
as it comes from a far Only dead trees are growing hear ............Funeral Fog ............Funeral Fog! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Eбал съм го, до рамото ми е - гъста, къдръва.
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Трябва да я стрижа, че скоро ще заприличам на Елвис :Р
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
абе мойта коса е дълга и продължава да расте
![]() колкото до потдържането ..потдържам я естествено ...ся даже малко тряа да и клъцна връхчетата че е нацъфтяла....ма ш вийм кога ще намеря време ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Косата ми е много по-дълга от колкото на останалите хора в даскалото, и ще я пускам още. Само че дето взе да ми окапва и сега е много по-редка от преди. Не знам на какво се дължи това. Уж я "подържам"...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
направи и възстановяваща маска с топла урина, отгоре постави найлонов плик за 30 (тридесет) минути. не е много препоръчително да взимаш урина от прародителите си, най-добре използувай собствена.
така аз добих като лъвска грива окосмяване по главата. успех! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^УООООООТДЪФЪК??!?!?!?!?!?!?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Всъщност е права, обаче не бих приложил такава маска върху косата си
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^
j/k i made it up LOL |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
направи и възстановяваща маска с топла урина, отгоре постави найлонов плик за 30 (тридесет) минути. не е много препоръчително да взимаш урина от прародителите си, най-добре използувай собствена. така аз добих като лъвска грива окосмяване по главата. успех! No thanks. Иначе си правя "отвара" от корени от коприва, чух че помагало за подсилване на косъма. За сега не виждам да има ефект, но го правя от скоро. Ще видим след 1-2 месеца - или ще съм с дълга коса или с гола глава ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Цитат взе да ми окапва и сега е много по-редка от преди Хах, това е може би е единственото нещо, заради което наскоро махнах моята. Почнаха да падат кълба косми от мен.. Не че и къса коса ме устройва, не мога да си куфея, като преди.. ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^И аз ще направя така. Мамка му, много исках да имам дълга коса ама
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Някой знае ли горе-долу колко пари мога да взема за 30-35 см коса, ако реша да я продам някъде? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Мойта е къса, щото не слушам Dark Tranquillity ;p
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Еми,моята е дълга,ама има и още да расте.. :Р Дълга е долу-горе до средата на гърба ми,кестенява,понякога(зависи от светлината) е и червена и има доста странни наклонности. Всеки ден е изненада!
![]() Аз се отказах да се занимавам с нея преди 3 години и сега само и махам нацъфтялото на 2-3 месеца(макар че сега станаха 5 от последното кълцане.. xD),мия я и ако е напълно невъзможно да я среша сутринта й слагам от едни "течни кристали" дето не знам как,но успяват да я разплетат. :Р -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Aко не махам нацъфтялите връхчета кво ще стане?
Цъвтеж на косата ![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Косааааа...
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Мразя си косата. И тази, и миналата година имах косопад по едно време и в момента расте наново половината
![]() ![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Мойта коса е в фаза "растеж".. От 1 година си я пускам и ми е едва до раменете..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ Сладури
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Няма значение косата, всякаква ми харесва. Добре де имам фетиш към коси
![]() -------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Моля, помогнете ми да направя нещо с косата си (По къдрене е нещо като на Duff McKagan), защото докато още е толкова къса мязам на клошар!
Ето какво съм правил/обмислял и резултатите от него: Къса коса/0 номер: не ми харесва, не става за хедбенг Ресане: Става само след къпане, ефекта трае 18 минути (личен рекорд) и пак мязам на дърво. Ако не е след къпане, гребена се губи заедно с надеждите, че някога ще го видя пак. Гелове/такива работи: ъм... не слушам хаус. Кариока: Не се забелязва дори. Яд ме е, не ми се подиграват, ама хората ме гледат странно и ми иде да извърша с всеки един от тях нещо, което само можете да чуете на албум на Cannibal Corpse. П.П.: Не съм гей, харесвам жени, темата съществува заради гореспоменатото. -------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
препоръчвам клизма
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3300 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 28-February 09 Град: Аз съм от дом Потребител N: 3277 ![]() |
Растяща,скоро няма да се стрижа.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Моля, помогнете ми да направя нещо с косата си (По къдрене е нещо като на Duff McKagan), защото докато още е толкова къса мязам на клошар! Ето какво съм правил/обмислял и резултатите от него: Къса коса/0 номер: не ми харесва, не става за хедбенг Ресане: Става само след къпане, ефекта трае 18 минути (личен рекорд) и пак мязам на дърво. Ако не е след къпане, гребена се губи заедно с надеждите, че някога ще го видя пак. Гелове/такива работи: ъм... не слушам хаус. Кариока: Не се забелязва дори. Яд ме е, не ми се подиграват, ама хората ме гледат странно и ми иде да извърша с всеки един от тях нещо, което само можете да чуете на албум на Cannibal Corpse. П.П.: Не съм гей, харесвам жени, темата съществува заради гореспоменатото. Има един много известен френски лекар, който е измислил универсално лекарство за всякакви прически, включително и зъбобол. Казва се доктор Жозеф-Игнаций Гилотин. Аз днес рещих да си изправя косата и сега изглеждам така. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Аааа, не! Сериозно - искам ти косата!!! xD
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:03 PM |