![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 21-March 09 Потребител N: 3326 ![]() |
Има ли тука наши хора?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Вси сме се наши!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 21-March 09 Потребител N: 3326 ![]() |
Имам предвид анархисти. Такива които не харесват всички тези лайна и осъзнават, че единствения начин да си свободен в тази скапана държава е да си над нея.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Интересно... ''Да си над нея''
Е, изгори ли си вече паспорта и Свидетелството за раждане? -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо да го правя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Е, как може да си над държавата? Можеш единствено да и упорстваш, да се съпротивляваш спрямо законите и принципите и, но и да работиш за усъвършенстването на въпросната държава!...е, всъщност- можеш и да я зарежеш, като емигрираш някъде, т.е. в друга държава с по-добри закони, принципи, институции и пр.
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като казвам "над" имам предвид непризнаване на законите и всякакви неща, които те ограничават. "Законите са за робите." Аз не упроствам на държавата. Аз правя нещата така, че на мен да ми е добре - и ако се наложи упорствам. Иначе ми е все едно за нея. Ака аз не се грижа за себе си няма кой да го направи. И пак никой не ми отговори: имам ли наши тук?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако търсиш и мизантропи аз съм насреща
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не мразя хората. Всъщност са ми напълно безразлични.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Самият факт, че вярваш в подобни глупости е достатъчен, за да стане ясно, че не си наред - такова нещо като "анархия" е абсолютно недостижимо от когото и да било.
Цитат Аз правя нещата така, че на мен да ми е добре- и ако се наложи упорствам. Аз също. Но съм далеч от малоумни убеждения като твоите. Беззаконие, кочина, хаос... това ли ти е представата да си "над" (АХАХАХАХА) държавата? Всички, които пропагандират подобни лайна не заслужават нищо друго, освен дебел щик в ануса. Цитат И пак никой не ми отговори: имам ли наши тук? И да има(ш), никой не ги знае, че са "ваши". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
бе и аз се имам за chaotic good персонаж ама чак па анархия
![]() верно е че има малоумни закони дето няма смисъл да се спазват ама все некви правила трябва да има, не може така самоцелно да правиш напук на всичко само за да покажеш колко си тъп чесно казано незнам кой е по заблуден анархистите или скиновете ... ама всичките са зле ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
бях на сбирка на фаб преди години...
![]() ахах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Цитат И пак никой не ми отговори: имам ли наши тук? Има. И все пак зависи КОЯ анархия. Ако си от хипи/скейт/DIY/феминист/веганите - това е безсмислено, те не правят АБСЮЛЮТНО нищо, освен да си пропагандират лайфстайла, преди да си намерят по-интересно занимание и да станат банкери/бизнесмени/политици или да отидат да работят на някоя бензиностанция, обяснявайки как "системата ги прецакала". Зелените анархисти и анархо-примитивистите - страаааанна история. Обявяват се за пост-леви и като цяло не е ясно как ще накарат хората да се откажат от технологиите и да се върнат към малки селски, самоподдържащи се общини. За да накараш няколко милиона души да си изхвърлят автомобилите, да си рушнат инфраструктурата и да се изтеглят в планината да гледат козички е нужна диктатура и полицейско насилие... което май не е много анархистско... Национал-анархизмът и анархо-капитализмът са купчина от объркани фашаги и либерали. Остава анархията като либертарен комунизъм или иначе казано - комунизъм, ама без "преходния период" на диктатурата на пролетариата и другаря Сталин, който покрай "граденето на социализма" затрива около 20 млн. човешки живота. Въпросът е КАК ще бъде постигнато. Насилствената революция 100% ще доведе до установяване на диктатура и като цяло всякакви идеи за "свобода, братство и равенство" ще бъдат убити от вълните насилие. Примери в историята - бол. Аз съм привърженик на постепенното отпадане на централизираната власт и подобряване на условията на живот. Тоест постепенни промени като: - подобряване на условията на труда и елиминация на експлоататорството - лесен достъп до оръдията на труда; стимулиране на малкия частен бизнес, за сметка на корпорациите и едрите собственици... - подобряване на битовите условия - хляб и жилище за всички; безплатно основно образование; безплатно здравеопазване - по-голям контрол на властта от страна на народа - повече сила в местните общини; централната власт не може да мръдне без одобрението на хората - премахване на институциите на полицията и армията - тяхната роля се изземва от доброволни местни организации; всеки мъж над 18 всяка година кара по 1 месец военно обучение, за да може, в случай на нападение отвън, бързо да се реагира И това са неща, които могат да бъдат направени сега. Естествено, винаги може да се окаже, че аз съм просто един 17-годишен дришльо, който си губи времето с глупости, но... поне е по-готино, отколкото да гледаш телевизия и да учиш за ШИБАНАТА КОНТРОЛНА ПО ГЕОГРАФИЯ УТРЕ, не? П.С. Моля, не бъркайте това с това. Закони и обществени норми ВИНАГИ ще съществуват под някаква форма, включително и в едно безвластническо общество. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Aggressive, не знам как си представяш неща като безплатно здравеопазване и премахване на полицията и армиятата без революция. Светът се управлява от корпорации, чиито инструменти са точно тези звена от обществото. Кой би си дал доброволно от трилионите, за да има някой нещастник хляб...
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
все до утопична невъзможност се опира с иначе приятните идеи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Колкото примамлива идея, толкова и неприложима. Човек не може да се развива без общество с ред, организация и правила. Тоталната свобода, за която анархистите мечтаят, ще ни върне в праисторията.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
бях на сбирка на фаб преди години... ![]() ахах Кажи какво е мнението ти за тях и аз ще ти кажа моето. верно е че има малоумни закони дето няма смисъл да се спазват ама все некви правила трябва да има, не може така самоцелно да правиш напук на всичко само за да покажеш колко си тъп Не си ме разбрал, но все едно. Не правя на пук на никой. Само когато се наложи и то не просто така. А тези малоумни закони с лопата да ги ринеш. Ако си от хипи/скейт/DIY/феминист/веганите - това е безсмислено, те не правят АБСЮЛЮТНО нищо, освен да си пропагандират лайфстайла, преди да си намерят по-интересно занимание и да станат банкери/бизнесмени/политици или да отидат да работят на някоя бензиностанция, обяснявайки как "системата ги прецакала". Не съм нищо такова. Гореспоменатите обикновено дори не са палнолетни (с малки изключения). В този форум разговарям с деца или със зрели хора? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе първо пишеш за анархии и се самоопределяш като анархист, а после дрънкаш за правила
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
В този форум разговарям с деца или със зрели хора? Разговаряш с метули баце. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
не съм догледал извинявам се.По темата естествено, че анархията е перфектна,но хората не са. Човек не може да живее без закони, просто такава му е природата.Въпреки това непречи да се стремим към тази идея и все да я докараме донякъде.Минимално влияние на държавата и колкото се може по-голяма власт в ръцете на хората си е съвсем постижимо. Това обаче си е постепенен процес и няма да стане както някои си мислят да ликвидираме държавата и всички ще заживеят щастливо като всеки си знае мястото и не се меси на останалите.Трябва да се промени самото мислене на хората като начало.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виждам, че не хареснаш расизма. Много правилно. Но чуй малко факти - мозъкът на негъра е по-малък от на белия човек. Коефицентът им на интелигентност е по-малък от нашия (на белите) с 15. Расистите са тъпи, но африканците са още по-тъпи. Тука всеки ли страда от някакви комплекси мама му мръсна? Всички ли са 14-17 годишни? Има ли поне един сериозен с когото да мога да разговарям?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Виждам, че не хареснаш расизма. Много правилно. Но чуй малко факти - мозъкът на негъра е по-малък от на белия човек. Коефицентът им на интелигентност е по-малък от нашия (на белите) с 15. Расистите са тъпи, но африканците са още по-тъпи. Тука всеки ли страда от някакви комплекси мама му мръсна? Всички ли са 14-17 годишни? Има ли поне един сериозен с когото да мога да разговарям? ![]() Сериозни хора бол обаче ти трябва да се замислиш дали си от сериозните хора. В този твой пост дискриминираш другите раси и непълнолетните. Да те питам - защо Хитлер е избивал и българи в газовите камери. Нима можеш да се наречеш ариец. Ние българите сме произлезли от номадски племена, идващи от Азия, така че ако си живял по времето на Хитлер... жална ти майка. Едва ли щеше да си такъв расист. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
azsxdc толерантността е основното нещо за постигане на анархия
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Не е за анархисти, но е за едни подобни същества.... Това ми е мнението
![]() http://www.southparkstudios.com/guide/902 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама аз не съм расист... Нямам нищо против другите раси. Просто говоря във факти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гарванархия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
azsxdc мен са ми интересни въпросните факти. Странно да делиш хората просто на бели и черни.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хората могат да бъдат делени на 10000 работи. Но аз не ги деля. Те са си такива просто. Това не ми оказва никакво влияние. Порови се малко.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 11:23 PM |