![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ще се чуят, благораря.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Alternative 4 е велик албум, но е и доста по-различен от следващите. Жалко, че не ти харесва. Пробвай да чуеш Antimatter ако не си :).
От вчера: http://www.youtube.com/watch?v=jy-jxlcO3ME...re=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=-kJDv031GRE...re=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=8XEby3ZFGXY...re=channel_page |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Не съм, но ще.
На "Judgement" съм сега, много добро! Ще им чуя всичко май, то се е видяло. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
омгомг стормрайдъра заебава дета, става алтърнатив фен :Д
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо подобно! :Д
Детът е любимото ми нещо, що се отнася до музика, и това няма да се промени. ;р |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Любимата ми група. Чух ги за първи път през 1994г. - SERENADES. Много ми харесаха. Започнах да търся други албуми и инфо за тях. След това дойдоха The Silent Enigma и Eternity, които с меланхолията си отговориха на очакванията ми. Alternative 4 ми се струва някяк си различен, но песните еднотипни, сякаш все още търсят техният си стил. Определено най ми допадат Judgement и A Fine Day To Exit, който сигурно съм слушала най-много. Тогава той ми помогна да навляза още по-дълбоко в депресията, която ме влачеше повече от година. A Natural Disaster също е готин, най-вече парчетата Balance и Closer. С две думи - велика група. Чакам с нетърпение Horizons.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Кавърът на песента на Bad Religion - Better Off Dead е нещо твърде красиво
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^ линк?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Хареса ли ти?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Бива, бива, ама да зема да чуя И оригинала та да сравня ;Д
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Кавъра на Anathema:
http://www.youtube.com/watch?v=1Bkw3Wx8ZCA Oригинала на BD: http://www.youtube.com/watch?v=j-Sx23b88sI -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Ебаси кефа, само хубави новини тия дни!
http://metalbs.com/index.php?n=modules/for...;o=2&q=1537 Нямам търпение вече. Лудницата е пълна!!! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда. И аз съм там, този път с фотоапаратче даже :д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Мтъй! Горгоните вече официално потвърдиха гостуването на Дънкан! На концерта ше се размажа просто!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3080 ![]() |
И аз така.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ше се радвам да се видим на концерта, друже! Доведи и агитка от бургазлии, че ме е яд, че излагаме фронта! Ше им скоча на тиквениците!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Аааааа този път бургаската агитка ще бъде подкрепена и от мен
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3080 ![]() |
Освен горната девойка водя и още две, тъй че ще сме повечко ;р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз че ви гледам от сенките и ще протягам ръце към гръкляните...
..^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Освен горната девойка водя и още две, тъй че ще сме повечко ;р Евала, Никсън! Води йощ народ. Бива ли такова нещо?! -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Освен горната девойка водя и още две, тъй че ще сме повечко ;р Откога пък ме водиш... ![]() ![]() Иначе Този сетлист ! ![]() 29.12.2008 - An Club, Athens, Greece 01. Deep 02. Lost Control 03. Forgotten Hopes 04. Destiny Is Dead 05. Leave No Trace 06. Inner Silence 07. One Last Goodbye 08. Are You There? 09. Wish You Were Here (PINK FLOYD) 10. Hope 11. Angelica 12. Temporary Peace 13. Flying 14. Exit Music (for a Film) (RADIOHEAD) 15. Fragile Dreams 16. Wasted Years (IRON MAIDEN) 17. Nothing Else Matters (METALLICA) 18. Angels Walk Among Us 19. Winter Cottage (LEAFBLADE) 20. Legions (ANTIMATTER) 21. Big Love (FLEETWOOD MAC) 22. High Hopes (PINK FLOYD) -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да се живее след този концерт просто!
![]() ![]() ![]() ![]() Ебахти сетлиста! -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
КОГАТО ДАНИ КАВАНАХ СВИРИ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!!!
![]() ![]() ![]() Най-великият концерт на който съм присъствал! -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам какво да добавя към горния пост, но исках да се разпиша в темата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страхотен концерт. Дани изглежда да е доста по-даровит гласово от брат си, доста високи ноти удари с впечатляващ sustain.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Донякъде мога да се съглася, но на мен много ми липсваше гласът на Вини, особено в песен като "Temporary Peace".
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предпочитам Винс на вокалите, за това и през цялото време ми се струваше, че нещо липсва. Но концертът беше толкова... вълшебен, че това няма значение.
![]() Втори ден, откакто е минал, а аз още не мога да измисля разумен коментар ![]() ![]() Дано някой промоутър е слушал Дани и като започнат Анатема турне, някой да ги покани най-накрая. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе абидосе, та ибъ, що не те видяхме ние никъде?
Аз чаках с по-горните постнали докъм 7, 7 и 10. Пууу! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
тааа групичката е много добра,обаче новото албумче някак си много леко.Верно,че са меланхолик,ама в по-дъртите албуми беха лудница.Sleepless примерно е неповторима.И все пак имат уникално творчество
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:43 AM |