![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 10-April 09 Потребител N: 3351 ![]() |
Казвам се Радо, на 25 г. от София. Не помня точно от колко време слушам метъл, защото не си водя лични отчети. И понеже ме мързи да пиша пак какво слушам, ще пейстна извадка от личната ми страница:
Цитат THYRFING, SVARTSOT, FINNTROLL, ELUVEITIE, KROMLEK, TUATHA DE DANANN, KORPIKLAANI,EINHERJER, CRUACHAN, NERTHUS, TURISAS, DARKSEED, HOLLENTHON, NIGHTWISH, SIRENIA, TIMO KOTIPELTO (STRATOVARIUS), LUNATICA, ENSLAVED.
Тук ще обърна специално внимание на мелодет групата SOULDRAINER - невероятен, размазващ "грухтящ" мелодет, който според мен е в състояние да оправи всякакви душевни болки. ![]() Слушам още In Flames, малко Amon Amarth и други, които още не съм ги открил. ![]() ![]() R O C K ROB ZOMBIE, MARILYN MANSON, ZZ TOP, POWERMAN 5000 (не е много сигурно, че е точно рок, но така го пишат по сайтовете), HOT ACTION COP, THE BUZZHORN, ОБРАТЕН ЕФЕКТ. Това е сравнително пълен списък на музиката, която слушам. Не понасям ч**гата, футбола, както и всеки спорт, който НЕ Е свързан с коли и камиони!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Не понасям футбола, както и всеки спорт, който НЕ Е свързан с коли и камиони!!! Ся кажи че и пикаеш клекнал... ![]() Макар че камионите малко те реабилитират ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Привет. Болезнен престой.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Здраво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Плодове изстискваш ли, ахах? :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Здравей, Сирчу
![]() Честито ти ново превъплащение - мелодетаджия. Че не беше викинг, че не беше сирения фен. Как върви бача в матрицата. Джиткаш ли още яко NFS? Виждам вече и от коли си разширил интересите си и към камиони. Айде приятно постване и нищо чудно догодина да си фен на италианската естрада. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
ХА ХА ХА, защо ли си знаех, че пак ще севърнеш Сирчууу! Пак с пълния набор от нов ник, нови групи
![]() Хайде и до след няколко месеца когато трябва вече да си на вълна блек метъл ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 10-April 09 Потребител N: 3351 ![]() |
Бляк метълът не ми харесва, така че не се надявай да го прослушам. Освен това знаех, че ще разберете кой съм - все едно е много трудно да провериш едно айпи, така че не се правете на много велики. А никовете наистина не ги помня. Когато направите форума да може да се въвежда ник ИЛИ имейл (а не и двете задължително) за възстановяване на паролата едва тогава ще ме видите с някой от старите ми никове.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Когато направите форума да може да се въвежда ник ИЛИ имейл (а не и двете задължително) за възстановяване на паролата едва тогава ще ме видите с някой от старите ми никове. Ако си беше направил труда да отвориш поне страницата за възстановяване на парола, щеше да видиш, че се иска точно едно от двете - ИЛИ мейл, ИЛИ ник. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Абе вие да не се опитвате да напишете Илия
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
..... Първо там влязох. Но като си въведох мейла и ми изписа, че трябвало да си въведа и ника. Теглих му една майна и се регнах с мейла на сестра ми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Следващия път пробвай с мейла на баща си.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Да верно.. ако и сестра ти е проста колкото теб значи проблема определено е в баща ти.... или както се казва ..Кофти материал - кофти продукт!
С теб трябва да се видим най-накрая... имам обещание да си изпълвам ако не помниш. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Затова има и едни гумени нещица, мязащи на балони, които е хубаво да се използват когато трябва.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Т'ва по ще ти отива за аватар. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Тука стават некви големи инсайдърщини... O____o Некой да поясни?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^Ай пък ти щот не си същата работа като него :Р
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Е... аз съм си малоумен уруд, тва е ясно...
За него става дума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми и той е малоумен уруд, явно. :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Е имах предвид мултиакаунтър, ама щом искаш "малоумен урод"...
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 05:14 PM |