![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
В грешка сте
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Президент или председател?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
И аз съм против, че е бил президент!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
К'во стана тука ся...
Давайте да играем! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Някой да задава въпрос :>>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
хайде един лесен: Кой е най-високият връх в Европа и каква е надморската височина?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Не мога да повярвам! Никой ли не знае?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Елбрус - около 5500 беше или 5 600
Иначе Мон Блан е 4 800 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво!
Ще направя само едно уточнение: Елбрус е 5642м в Кавказ, а Мон Блан е 4807м в Алпите. Ти си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Кой е най-високият връх по относителна височина?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нема ми заебавате темите, ей ;р
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде някой да задава въпрос!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Ами аз не съм отговарял досега, но темата е интересна и затова ще си позволя да задам въпрос, тъй като никой май не иска да го прави.
Какво е името на коня на Александър Македонски? Малко е шибан, знам, но това ми е любима тема от световната история. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
Буцефал май беше, ама не съм много сигурен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Точно така. Означава "бича глава". Ти си на ред да задаваш въпрос.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
Хм, първото, което ми хрумна беше Бафомет.
Романът на кой автор, е основа за създаването на риалитито Биг Брадър? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Вероятно очакваш някой да ти каже Джордж Оруел, но в действителност връзката е минимална.
Да не говорим, че 1984 е повече от класика. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е лошо все пак играта да продължи. Колкото и минимална да е връзката, това очевидно е верният отговор, когато става дума за роман, свързан с Биг Брадър. Макар, че наистина там има доста по-интересни идеи от тази за Биг Брадър. Сега се очаква следващият въпрос.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Как се казва австрийският канцлер, на когото е кръстена система на международни отношения?
Айде сега, търсете в google и wikipedia! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е доста специализиран въпрос, свързан с политологията и богатата обща култура не е достатъчно условие, за да знаеш отговора. Спомням си, че имаше някакъв Грамши, който беше свързан с идеите на Маркс и съществува система за международни отношения на негово име, но не съм сигурен, че той беше австриец, макар името да звучи като такова.
Ако отговорът не е този и някой няма нищо против предлагам да сменим въпроса, защото на този май никой не може да отговори. А в Гугъл не смятам да ровя, защото това би опорочило играта. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпросът е по-скоро исторически. И в този смисъл очакваме и енциклопедичните познания (или отсъствието им) на Vendo да се обадят. Пък ако и той не знае, ще сменим въпроса.
А както написах още преди не знам колко време, когато темата беше направена - безсмислено е да се задават въпроси, които могат да се чекнат в гугъл за секунди. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що да е безсмислено бе? Ако ти си нямаш вяра (както каза), не значи, че и другите биха измамили.
Лафа 'сляп карти не играе' е отдавна изтъркан и комплексарски (: -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да разбирам, че не е Грамши.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е Грамши.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Как се казва австрийският канцлер, на когото е кръстена система на международни отношения? Айде сега, търсете в google и wikipedia! ![]() Хитлер? ![]() Не е въпрос на подигравка с въпроса, напротив имам доста сериозна причина да го казвам. Е, и след дългото преглеждане на имена не намерих друг по-логичен със сегашните ми знания. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Да не е Julius RAAB? Ние сме стари приятели с него.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не и не.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 11:20 PM |