![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-January 04 Потребител N: 365 ![]() |
Според мен Marduk са една доста добра банда... и не са чак толкова комерсиални... доста добра музика за слушане! Лично мен много ме кефят и са ми една от любимите групи... Pls изкажете си мнението за тях....
BLACK METAL FOREVER... ![]() -------------------- totalen pozior
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не правят точно моя тип блек метъл, но имат добри попадения и като цяло ги уважавам. Във "F*ck Me Jesus" и "Heaven Shall Burn" има доста силен материал, "World Funeral" също ме изненада приятно. Чудя се защо разкараха Legion...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Наистина не са точно и по моя вкус, но ми харесват. Имат доста добри попадения, а за Legion не знам какво му беше на човека, но явно има някакви причини за изгонването му.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
правят блек, който да ти откъсне главата, в началото ме заинтригуваха с не особено 'стандартния'...имидж(!), но след като не намерих смисъл в музиката им ги зарязах най-грубо. не ги харесвам!
е, мисля все пак че Panzer Division Marduk им е най силния. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
qwno powecheto ne gi hareswate...men pyk sa mi liubimi - tochno black-a, koito az slusham ..nishto che ne sa norwejci. Panzer opredeleno e edin ot albumites s koito bukwalno sym si promlqla glawata..no i wsichko ostanalo ot tworchestwoto im zaslujawa i e poluchilo mnoogo ot wnimanieto mi..polsedno i World Funeral beshe edin ot albumite, s koito izkarah lqtoto..weliki sa! towa moga da kaja
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@black_coffin: хмм... по мои впечатления повечето казаха, че ги харесват, въпреки че не са им любими... Явно гледната точка на песимиста ти е любима
![]() Аз съм слушал твъреде малко Marduk и доста ми допаднаха. Леко еднообразни ми се виждат, но пак казвам: ТРЯБВА ДА ЧУЯ ОЩЕ! Ако трябва да опиша вкуса си (не е лесно, но все пак): обичам блек метъл... а и по принцип МЕТЪЛ, в който присъстват богата, разнообразна музика... музика за слушане, а не чак толкова за куфеене... въпреки че се побърквам когато музикантите "завъртят" някой убиийствен риф... обожавам смесицата на блек метъл със симфоничен оркестър или някой интересен акорд със синтезатора... или просто нещо различно от стандартните 1-2 (за предпочитане 2 ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(black_coffin @ Jan 7 2004, 11:22 PM) qwno powecheto ne gi hareswate...men pyk sa mi liubimi - tochno black-a, koito az slusham ..nishto che ne sa norwejci. Panzer opredeleno e edin ot albumites s koito bukwalno sym si promlqla glawata..no i wsichko ostanalo ot tworchestwoto im zaslujawa i e poluchilo mnoogo ot wnimanieto mi..polsedno i World Funeral beshe edin ot albumite, s koito izkarah lqtoto..weliki sa! towa moga da kaja Еми шведи са ![]() Marduk наистина си заслужават, но аз лично предпочитам норвежците Gorgoroth.Въпрос на вкус. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 8 2004, 12:46 PM) Marduk наистина си заслужават,но аз лично предпочитам норвежците Gorgoroth.Въпрос на вкус. 6toto sa norvejci li? ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Jan 8 2004, 02:17 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 8 2004, 12:46 PM) Marduk наистина си заслужават,но аз лично предпочитам норвежците Gorgoroth.Въпрос на вкус. 6toto sa norvejci li? ![]() ![]() Не само-пак ли да казвам,че шведите не им отстъпват-все скандинавци са ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
taka..qwno ne sym razbrala sywsem ili ne sym se izrazila tolkowa tochno za towa s hareswaneto..no ne e tolkowa wajno..ne e ot towa, che obicham da imam pesimistichna gledna tochka ili takiwa gluposti. a kolkoto do nacionalnostite-da, znam che sa shwedi-i estestweno che towa ne prechi da prawqt jestoka muzika-wmetnah za norwejcite prosto zaradi tradiciqta..w segashniq moment ne mislq, che nacionalnostta e izobshto opredelqshta-naprotiw!
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат w segashniq moment ne mislq, che nacionalnostta e izobshto opredelqshta-naprotiw! В блека - да, но в дет и пауър метъла се разграничават няколко школи... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Цитат Еми шведи са:)И какво от това-въобще не мога да каже,че шведските групи са по-лоши,напротив-на същото ниво като норвежците са.Да вземем и групи като Dark Funeral,Naglfar и т.н. Marduk наистина си заслужават,но аз лично предпочитам норвежците Gorgoroth.Въпрос на вкус. или по-точно басиста им? ХО-ХО! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат qwno powecheto ne gi hareswate...men pyk sa mi liubimi - tochno black-a, koito az slusham ..nishto che ne sa norwejci. Panzer opredeleno e edin ot albumites s koito bukwalno sym si promlqla glawata..no i wsichko ostanalo ot tworchestwoto im zaslujawa i e poluchilo mnoogo ot wnimanieto mi..polsedno i World Funeral beshe edin ot albumite, s koito izkarah lqtoto..weliki sa! towa moga da kaja в началото и аз мислех като теб, но така или иначе ти свалям шапка, че ги харесваш до последно. това е похвално. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beoulf @ Jan 9 2004, 10:49 PM) или по-точно басиста им? ХО-ХО! Не бих казала. King Ov Hell присъства само в последните им два албума-Incipit Satan и Twilight of Idols. Е според мен те са най-добри ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Beoulf @ Jan 9 2004, 10:51 PM) в началото и аз мислех като теб, но така или иначе ти свалям шапка, че ги харесваш до последно. това е похвално. Как трябва да се разбира туй, последното?!? Може би това, че не се носи по вятъра заслужава похвала? НЕ (естествено), точно така ТРЯБВА да е! И в този смисъл, по-скоро би трябвало да напишеш: това би трявало да е нормално, а не: това е похвално B) -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
виж, бил съм свидетел на всякакви 'глобални' промени в мои познати, които откровено казано ме отвращават!
така че, факта че не изневерява на своите любимци, по мое мнение е прекрасен. аз ги слушах и ги зарязах за година... гррр, абе к'во ти обяснявам! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 3-February 03 Град: Munich Потребител N: 24 ![]() |
da si priznaja nikak ne mi ponasqt, moje bi za6toto i black-a kato zqlo ne mi e slabost. v pove4eto slu4ai golqma veselba e padala kato sym gi gledala live, golemi sme6nizi
![]() i poneje nqkyde stana duma za zaslugite na skandinavzite.. 6vedite sa nenadminati ![]() -------------------- dead but dreaming
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мммдаа... след това изказване за смешниците темата определено ще се "разведри"...
Абе... хм... айде нищо няма да пиша... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат da si priznaja nikak ne mi ponasqt, moje bi za6toto i black-a kato zqlo ne mi e slabost. v pove4eto slu4ai golqma veselba e padala kato sym gi gledala live, golemi sme6nizi . откровено казано и аз съм чувал такива неща. на живо се оказват доста... фалшиви -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат в началото и аз мислех като теб, но така или иначе ти свалям шапка, че ги харесваш до последно. това е похвално. Blagodarq Цитат Как трябва да се разбира туй, последното?!? Може би това, че не се носи по вятъра заслужава похвала? НЕ (естествено), точно така ТРЯБВА да е! И в този смисъл, по-скоро би трябвало да напишеш: това би трявало да е нормално, а не: това е похвално I spored men Trqbwa da e taka..Inache nqma smisyl w cqloto ti "fenstwo"..Wqrno e, che horata se promenqt, no ne mojesh da twyrdish, che strashno ti puka za neshto i che nqkoq grupa da kajem ti e liubima i muzikata im e wajna za teb..a na drugiq den da ti e wse edno..nai-malkoto e neseriozno, a towa gowori dosta zle za kogoto i da e Цитат виж, бил съм свидетел на всякакви 'глобални' промени в мои познати, които откровено казано ме отвращават! така че, факта че не изневерява на своите любимци, по мое мнение е прекрасен. аз ги слушах и ги зарязах за година... гррр, абе к'во ти обяснявам! I az sym bila i wse oshte sym swidelka na takiwa ..."promeni"..i towa mi e edno ot nai-gnusnite i skapwashti neshta... A kolkoto do muzikata i grupite, koito slusham, mislq che winagi shte sa mi nujni i shte se wryshtam kym tqh...zaradi wsichko -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат I spored men Trqbwa da e taka..Inache nqma smisyl w cqloto ti "fenstwo"..Wqrno e, che horata se promenqt, no ne mojesh da twyrdish, che strashno ti puka za neshto i che nqkoq grupa da kajem ti e liubima i muzikata im e wajna za teb..a na drugiq den da ti e wse edno..nai-malkoto e neseriozno, a towa gowori dosta zle za kogoto i da e Тук ще си позволя да ти опонирам. Човек не бива да става кон с капаци заради едната криворазбрана "вярност". Ако (говорим хипотетично), следвайки модела на Metallica, от тази година Cradle Of Filth започнат да правят мазен радио-ориентиран китарен поп, ще плюя на тях. Нищо, че досега съм се прекланял пред гения им. Нищо, че за мен до голяма степен са символ на метъла. Няма да спра да слушам старите им шедьоври, но наистина ще спра да се интересувам от по-нататъшното им развитие. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е, разбира се, но това е крайност.
всъщност за Cradle не знам, но Sodom никога не биха постъпили така с мен! затова съм спокоен. завинаги. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Тук ще си позволя да ти опонирам. Човек не бива да става кон с капаци заради едната криворазбрана "вярност". Ако (говорим хипотетично), следвайки модела на Metallica, от тази година Cradle Of Filth започнат да правят мазен радио-ориентиран китарен поп, ще плюя на тях. Нищо, че досега съм се прекланял пред гения им. Нищо, че за мен до голяма степен са символ на метъла. Няма да спра да слушам старите им шедьоври, но наистина ще спра да се интересувам от по-нататъшното им развитие Nqmah predwid takyw wid izwrashteniq na nqkoq grupa. Po-skoro iskah da kaja towa, koeto ti si obqsnil-che kogato hareswash dadena muzika i albumi na nqkoq grupa trqbwa da si dyrjish na tqh- i goworq za albumite kato otdelni proizwedeniq napraweni w nqkakyw period-bi trqbwalo da dyrjish na MUZIKATA, koqto si hareswal dori bandata da se razpadne ili da se widoizmeni do neuznawaemost. I towa izobshto ne oznachawa, che trqbwa da si im fen do grob ako te stanat mazni ligliowci w nqkakyw moment ot "karierata" si. Az komentirah poweche horata, koito se otkazwat ot dadena grupa, stil i muzika, na koito predi sa dyrjali strashno mnogo. Ne iztykwah promenite w stila i muzikata na grupite, a tezi w powedenieto na nqkoi hora. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
всъщност - аз също, но се уморих да обяснявам.
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Още една група по която доста се плюе, но на мен много ми харесва. Christraping Black Metal. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
бе яки са, преди ги слушах повече, от доста време не съм включвал.
обаче песента Accuser / Opposer от последния им албум с Немтеанга от Праймордиъл КОЛКО е яка.. МНОГО. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Велики са, най-вече с неща като "Those of the Unlight" и "Opus Nocturne", но и последните са много добри. На живо цепят!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Да! Ей тия двата албума са безпощадни. Wolves II е култ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
![]() Още една група по която доста се плюе, но на мен много ми харесва. Christraping Black Metal. Мортус е ВЕЛИК!!! За групата няма какво да говорим! ![]() ![]() ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 3-May 09 Град: Pleven Потребител N: 3396 ![]() |
Определено не ми допадат..стила не ми е сред любимите.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:18 PM |