![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
SONS OF SATAN GATHER FOR ATTAAAAAAAAAAAACK!!!1111
Maй ми се доциклиха старите и (респективно - по-добри) Dimmu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ама древна тема изкопа, съвсем бях забравил, че дори има такава!
![]() Старите Borgir са култ. Дори повече от култ, цяла епоха са. И все пак новото им направление може би ми допада малко повече. Любим албум до ден днешен ми остава "Puritanical Euphoric Misanthropia", но той така или иначе е абсолютно различен от всичко останало, което са издавали. Веднага след него идва "Death Cult Armageddon" - страшно мащабна и внушителна творба. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе изпипани са последните години и всичко, обаче ми липсва една тяхна особена първичност, мистичност и младежка енергия, която се наблюдава в ~ Ентроуна и надолу..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да, липсва. Но с коя банда, позадържала се повечко години на сцена, не е така? И музикантите са хора - няма как вечно да са на по 18 и да свирят с присъщите за тази възраст хъс и наивитет. В един момент първичността просто се губи (прераства в зрялост ако щеш) и добрата група успява да компенсира липсата й с по-високо ниво на професионализъм.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Примерно по ММ въртят и един клип на Ancient - ето това вече са видения от ада! Dimmu Borgir e шибан кич! Ако Ancient не ви харесват - не слушайте блек. П.С. Имайте предвид че аз по принцип не слушам Блек Метъл щото въобще не ме кефи. Но този клип наистина ме издразни. Хм, точно пък Ancient са доста некадърни! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
^ Ох, мъко моя... Ancient били некадърни...
![]() А по темата, и старите, и новите Borgir са велики, просто по различен начин. Нямат албум, който да не харесвам. Развитието им от For All Tid до днес е забележително! -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Много правилно, също така и Ancient RuLLz
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Еее, че как!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
За мен пследните им два албума са най-добрите. Уважавам и предишните неща, разбира се, но не ме грабват толкова. На живо бандата е велика, мечта ми е да ги видя някой ден.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 24-June 08 Потребител N: 2817 ![]() |
For all tid и stormblast
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
15 Авгъз - Боргир в Каварна!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
Всички хора, които не харесват и хейтват DB, си е абсолютно тяхна работа. Всеки има право на мнение. Аз съм луд фен на Dimmu Borgir, но никой от вас не гледа реално на нещата, всички казват тия се продадоха, тия не знам си кво... Silenoz и компания си скъсват задниците от свирене, за да постигнат този успех в момента, и понеже блек метъла искате да е в ъндърграунда, сега ви е яд че една банда излезе от него, а то не е една повече са, но темата е за Dimmu. Dimmu имат просто невероятни песни,изпипани до съвършенство, а ако някой продължава да се гаври с тях нека си намери един тех лайв от Dinamo Open Air. Коментарите които Warrior of Ice бяха блестяща. Евала човече!
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
DIMMU BORGIR ЩЕ СВИРЯТ В БЪЛГАРИЯ-КАВАРНА 15-ТИ АВГУСТ!!! НЕ ЗНАМ ЗА ВАС, НО АЗ СЪМ ТАМ 100%!
-------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Само не казвайте, че това ще е едната банда на Thrash 'till Death феста...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Казваме! Даже и във форума с новините го има! Шефа го е казал просто и ясно!
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Не помня да съм казвал подобно нещо, но щом си рекъл. :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Това е Новината!!!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
е нееееееееееееееееееееее!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
аз сигурно няма да ходяяяяяяяяяя
![]() ![]() ![]() ![]() зависи от финансовото ми положениеееееееееееееееееееееееееееееееееее ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
И кво, как беха Димму Боргир? Добре ли звучат на живо?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Виждам, че се е получило интересно спорче тук, ама аз мисля, че много интересчии се навъдиха по нашите ширини! "То ясно е, сеирът не е за изпускане", НО ТРЯБВА ЛИ ТОЧНО НА ГЪРБА НА ТАЗИ ТЕМА(НА ТАЗИ ГРУПА) ДА СЕ ВОДЯТ СПОРЧЕНЦА, ВИДИТЕ ЛИ, ДАЛИ "Dimmu Borgir БИЛА ДОБРА ГРУПА ИЛИ КОМЕРСИАЛНА?"! Интересен ми е един друг въпрос, който, според мен, трябва да се разизква в тази тема, а именно: "ПРИЯТНИТЕ, МИНИАТЮРНИ СПОРЧЕНЦА ОТНОСНО" КЛАСАТА НА Dimmu Borgir "ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО В ТАЗИ ТЕМА ИЛИ МАЛОУМИЕТО НА МНОЖЕСТВО ФЕНОВЕ, КОИТО НЕ ДОЙДОХА НА КОНЦЕРТА НА ЛЮБИМАТА СИ ГРУПА И СЕГА СЕ ОПРАВДАВАТ И ПРЕД СЕБЕ СИ - ЧЕ, РАЗБИРАШ ЛИ, ПОСЛЕДНИТЕ АЛБУМИ НЕ БИЛИ ДОБРИ, А БИЛИ КОМЕРСИАЛНИ, ТА ЗА ТОВА..........."????????!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
тоя па - спокойно !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледам, че разни хора из форума тихомълком си слушат новото албумче, а тук - нищо. Е, казвайте как е! И най-вече има ли го някъде за даунлоуд!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^Тц, няма го за даунлоуд, а за мнения е рано още. Мога да споделя единствено, че за момента това им е най-различният албум и определено ще има много противоречиви мнения за него и в двете крайности. Музикалната и лиричната им концепция е значително променена, така че и на мен ми е трудно да го възприема изцяло все още.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
"Abrahadabra" не е лош, даже е съвсем приятен, но е доста под стандарта за Borgir. Има няколко много здрави парчета, но като цяло ако и останалите албуми на норвежците бяха такива, никога нямаше да ми станат толкова любима банда. Промяната в звученето е очевидна, както каза Mort, и новото лице на бандата е малко стряскащо първоначално, но след повече слушане се свиква. Остава открит въпросът доколко тази промяна е продиктувана от качествено нови идеи и музикална визия от страна на тримата стари членове на бандата и доколко се дължи на отсъствието на Mustis и Vortex. Чини ми се, че Mustis наистина е имал голям принос в композирането, защото в момента оркестрациите на няколко (не всички, но няколко) парчета звучат откровенно ТЪПО. А Borgir бяха едва ли не групата с най-яки оркестрации или поне една от групите с такива претенции.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=kLhtV_XpEyk
Цитат 'Gateways' - the brand new song from Dimmu Borgir. It features a supposed 'female vocalist, but I was suspicious that this was in fact the case. So, I uploaded the song to Garageband and manipulated the female vocals by drop tuning them. I was absolutely shocked to realize that this is in fact ICS Vortex. Dimmu must have manipulated his vocals in the studio to sound like a female after he received the boot from the band. Ахахах, е няма такъв цирк. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 7-July 10 Потребител N: 3887 ![]() |
Това ако е вярно, наистина е голям fail.
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^^Хахахахахаах
![]() Добре бе, бива си ги Диму. ![]() Стига да е истина де. Хи-хи-хи. Иначе изгарям от желание да чуя новият им албум, а не се знае дали ще ми хареса или не. Много ми е интересно какво ли представляват без Мюстис и Вортекс. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 11:16 PM |