![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Остави, брат, sharon вече го преточи и ми го прати. Ако някой се интересува от подобна музика, ще го метна в piratebay или demonoid.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 4-March 06 Потребител N: 1196 ![]() |
Здраве да е, аз вече го пуснах. Ако не друго поне ще чуя за какво става дума.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Понеже видях, че хора от тук са качили едно албумче в арена, ще помоля за сийд, защото не помръдва. Става дума за албумът Everything is Fire на Ulcerate. Благодаря предварително!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
По дяволите! Търся дискографията на Vesen. Някой да я има, или поне някой техен албум? Благодаря (:
А, да който не ги знае, ето една песничка: цък. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Благодаря за сийдът!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
По дяволите! Търся дискографията на Vesen. По дяволите! Пробвай тези: 2005 - Ugly 2009 - Desperate Mindless Aggression |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 15-May 09 Потребител N: 3411 ![]() |
Търся на видео Rainbow с Ronnie James Dio, особено песвента Stargazer, която винаги ще ми бъде любима независимо че е от 1976 г
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
Sharon брато мерси много!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
за Rainbow-a препоръчвам ти този концерт http://zamunda.net/details.php?id=96009&hit=1
Спомням си че преди време бях попадал на лайв с великата Stargazer, но не мога да го открия, бих ти препоръчал да се поразровиш в дата-та там преди имаше няколко Rainbow-концерта ![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dio, дай си скайпа може да се разберем, аз имам програма която сваля видеота от youtube и такива подобни, ако искаш дай ми линк или нещо... (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 79 Регистриран: 13-February 09 Потребител N: 3260 ![]() |
Демотата на Dreamflight на някой да му се намират?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Търся нещата на Nightrage
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Абе, ай някой да ми ъпне на UNLEASHED "Hell's Unleashed", че моето се оказа с яко шит качество, а в СополСийк не ми го намира.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
^
Пробвай това - http://rapidshare.com/files/62387161/UN_HU...ot.com.rar.html -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Пффф, това е къде-къде.
Благодаря. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Юнаци, дайте "грешния" албум на Мууснпел (демек Син / Пекадо) с висок битрейт, плс! Ако може да е с 320-ка имате една бира от мен! Благодаря предварително!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз попаднах на това, дано ти свърши работа.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Meрси, Шеф! Га ше си пиеш бирата викаш?
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Търся дискографията на Коррозия Металла. Някой?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Тук. ;p
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Дава ми Forbidden.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ми не знам, само с това разполагам като линкове.
Ако някой (който ги има) би бил така добър да ти ги качи освен... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
За мене най-добрия сайт за дискографии е torrents.ru, но не беше лесно да се регистрирам (пробвай късно вечер/рано сутрин, ако не става през деня)
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1323185 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси много. Намерих си я в замунда. Само ще се чака доста, но си струва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Дискография на Sopor Aeternus?
Благодаря. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 6-April 09 Потребител N: 3345 ![]() |
Първо здравейте на всички,
Групата "Uncle Slam" не е много известна в България, но със сигурност някой е чувал за тях, та проблема ми е следният искам да им намеря дискографията, защото страшно много ми харесват. Някой би ли се притекъл на помощ (да потърси някаде или ако има някоя друга песен да се свърже с мен). -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Търся scorn - plan b !!!
Не мога да го намеря тоя албум, а преди го имах ![]() edit: Вече го намерих ![]() Но ако някой може да ми помогне с още неща на Мик Харис ще съм мнооого благодарен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Търся дискографията на Lion's Share. От торенти успях да сваля само албума от 2009 и мн. ми хареса, за съжаление нямах успех с останалите...
10х ![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 07:59 PM |