![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
И мен много ме кефи т'ва парче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Албумчето си го бива. И мацката пее добре.
![]() ...въздейства ми много да придобия това меланхолично настроение... в това дъждовно време... и да заспя... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Къде го т'ва дъждовно време да идвам и аз, че тая жега ще ме погуби... :Д
МРАЗЯ ЛЯТОТО! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Бирата не помага ли?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Не мога да го спра.
Напомнят ми колкото на The Gathering, толкова и на The Cardigans. Отвсякъде. ![]() Но за мен The West Pole е крачка назад от Home. Не защото загубиха Анеке, а просто защото звученето на самота и тишина повече им отива. Като в Souveniers. Прекалено ми е шумен, колкото и да е нежен, новият. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Nighttime Birds е магия!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Напомнят ми колкото на The Gathering, толкова и на The Cardigans. Отвсякъде. ![]() Има нещо такова... ![]() Групата е вълшебна, (? - космически)... загубих си словото, но ми липсва тъжното усещане в all you are. За сега само това съм чула... Взех да си припомням малко по малко... вълнението. hours and hours fo jealousy are passing me by Although hollow silence is the only wave going through your brain -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ама аз исках да бъда разкъртен!
![]() Бях само пренесен на студено и ни един ледник не се откърти в моя чест... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
+1, Mишо (: А още повече, че Home беше изключително специфичен албум (както до голяма степен всяко нещо на The Gathering O:) ) и не беше нужно да изкарват още едно такова нещо, най-малкото. Инак...от Nighttime Birds нататък нищо не ме хваща толкова силно, а и не съм очаквала, може би проблема си е в моя телевизор.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Preacher, не, не разкъртващо, а накъртващо, като две торти "Гараш" една след друга
![]() София, наистина The Gathering с по-плътен и метълски звук не са за изпускане, и аз давам мило и драго Evergrey да направят един албум като първите три, но реалностите са други... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приказка, приказка...
Демек, право речеш... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
И клипчето и песента са супер. Дано издадат скоро албумче.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:26 AM |