![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Датските дет метъли ILLDISPOSED се намират в AB Studio, където записват новия си албум, очакващ се на пазара на 29-ти август от Massacre Records. Смесването ще бъде извършено във Fredman Studio от Fredrik Nordstrom.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
На мен пък ми хареса The Prestige. И Burn Me Wicked ми хареса преди него, въпреки електрониките.
И новият сигурно така. Не знам защо няма отзиви. Вярно че не са олдскул, обаче свирят. А и субуферът си заслужава да се слуша. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
О, тея ми ги даде гадабаута, като питах за нещо като Катаклизъм, в последствие май даже ми харесват повече. Хубава новина.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Албумът ще носи заглавие "To Those Who Walk Behind Us", ето я и обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Страхотно. Това е една от най-магнетичните банди в световния дет метъл!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Болни момчета са тия, ще го чакам.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето ги заглавията на песните:
01. Blood On Your Parade 02. For The Record 03. Just Come And Get Me 04. Seeking Truth - Telling Lies 05. Sale At The Misery Factory 06. To Those Who Walk Behind Me 07. If All The World... 08. My Number Is Expired 09. Johnny 10. This Unscheduled Moment 11. Nu Gik Det Lige Så Godt -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук можете да слушате парчето "For The Record".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ако така звучи целият албум ще бъде страхотен!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Ако звучи точно така, ще слушаме метълкор със субуфера за вокал...
Пускам си Throw Your Bolts в знак на протест. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Албумът си звучи като Illdisposed.
Даже твърде много като продължение на The Prestige. Харесва ми, в общи линии. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th August 2025 - 03:49 AM |