![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
абе само за цици ми говорят, мама му деба :Д Да не би Джубата да има нещо общо с това ти оплакване? Бухахахахаахаха! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Утре е балът! ![]() Чакаме снимки, по възможност след като си свалила роклята хД -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Разбира се :Р
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
монолите, не е джубата, ама пак морски градове са замесени, ейц!
Лени, балът ти ще е малък провал заради факта, че няма да идвам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Нали твоят няма да е, защото аз ще идвам :Р Това е важното.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Моят ще е поради други причини
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Щото аз няма да идвам!
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
:Д
не напълнооооооооо о.О ![]() /щото ще пия, бе O_O!/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Какво искаш да кажеш, че няма да ти липсвам... това от родителите си да го чуеш...
![]() За пиенето, знаеш моите печални опити, учи се от тях! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() теб ще те затворим в стая с мопсове и пастет *нодЪ* ![]() Тя Елената зат'ва ще е там, като се напия и скоча да йеба Жорко да си го пази :Д Моби обаче може да не я сполети тази щастлива съдба O_o -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има време да го заумея, аз пропадам бавно в спиралата, Коста каза, че гледа мой зъл брат близнак :п
Плюс това са ми се заканили от много време ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
RAGE
RAAAAAAGE RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE SLAUGHTER OF THE FUCKIN SOUUL тоя албум е един от перфектните за хейтърско настроение <3 die the fuck already. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Пловдивско получи оргазъм и ни поразтресе нежно, чух че със софията се шибали, та и вас разтресло, а?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Имаше някакъв трус, да.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Искам само да споделя с вас,че снощи на абитуриентския си бал Aglarana найстина изглеждаше като богиня.
![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз знам.
аз знам! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Втф?
![]() Хаха -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оценка
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА - ПРЕДВАРИТЕЛЕН ИЗПИТ 4.50 По-високи 36 ( 5.6 %) Равни 10 ( 1.6 %) Боже мили, колко мизерен изпит, щом за такава грешка са ми смъкнали само ~ 1 единица и има 36 души над мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
к'ва грешка?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В темата за "Градът в поезията на Смирненски" добавих и "Спи градът" на Дебелянов, защото постоянно ги бъркам и ми звучи точно това стихче точно по смирненскому.
Очаквах тесла от 2 единици или направо двойка, а те са ми смъкнали само една. Без нея беше 5.25-5.50 резултата без проблеми. За седмица учене по има-няма час на ден е добре. Изключая уроците, на които обаче само пиша /диктуват/ анализи и драскам тема веднъж на 2 месеца. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Саш, има само 8 човека с над 5.5, те повечето не са се готвили, ходили са ей така.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми майната им, на редовния ще са 60+.
Все едно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
ДИДО ИМА БААААААААААААААЛЛЛЛЛ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Cya guys
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Къде отиваш?
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 01:27 AM |