![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Че тия с пружинките не са ли еко, в такъв случай?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Смяна на гарнитурата на главата на двигателя - 250 лв., нов съеденител 170 лв., лагери на главините на колелата 150 лв., спукано казанче на парното 30 лв. Да караш немски боклук - безценно!!!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
KVLT!
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Къде отиваш? ![]() бе и аз не знам, честно. добре, че има музика на тоя свЕт, че иначе по-добре при раждането да ми бяха опряли револвер до бебешорската главичка и да ми бяха пръснали мозъчето още младо. всичко друго е utter shite ;p -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Днес сички са станали с гъза на горе и успяват максимално бързо да почернят един толкова хубав слънчев ден. Да го е...!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Пич, пусни си стоунър.
Сериозно, това е една от новите ми дефиниции за перфектна музика, наред със старите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Не съм особен фен на стоунъра, по-скоро брат ми би се изкефил. Единствения стоунър дето слушам от време на време е Sahg. С тая дрисня дето се излива на бачкане, мога да си пусна само Klimt 1918 и да не ме занимават!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе то и аз се кефих само на една банда и другите не ги ебавах, ама тея дни/седмици....
МУХААХ! Климт..са за друго време, но предполагам и сега могат да помогнат. FU MANCHU (роцкъ) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
FU Man United
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Неее, бе! >.<!
--- [5:41:24 PM] Коста says: Александър без истеричните крясъци [5:41:30 PM] Коста says: идиотско пищене [5:41:40 PM] Коста says: и прочие присъщи полу-идиотски прояви балът ми ще е тъжен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Ти..няма да си Александър anymore
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, усещам траурната процесия.
Спаси ме от Коста, ти поне ще си там!!1 XD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Той какво? Да не би да те души, ако започнеш да крещиш/пискаш/викаш/мъркаш..? :Р
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, каза, че може да летя из басейна :Д От хотела са помолили, просто.
Но пък е осигурил ЦЕЛИ 4+/?/ торти да ми млъкне устата. Ци(ц)ирам: [5:52:52 PM] Коста says: торта 'Аляска" [5:53:04 PM] Коста says: има още 2 чишита торти [5:53:06 PM] Коста says: + тирамису [5:53:11 PM] Коста says: тъй че [5:53:17 PM] Коста says: ще има с кво да те задавя спокс -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, това за онзи хотел..другия. Всъщност, като се замисля, в заведението до посред нощите(сутрините), дали след това ще ви се иска продължение в хотела? :Р
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Който има желание - днес 18.00 на Попа в отговор на клипчето, което пуснах в политика.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Behold...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Таа мно'о ше лапче бе.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mind you,
today a huge part of me died. For real. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е сега научих, че едно момче на 25-6 години, от "старата" агитка е починало днес или снощи. Направо се втрещих, ебати...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Егати градушката се изсипа тука, цялата ни кухня се напълни с лед...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Мдааа, така е на село...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
В нащо не е така
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мисля, че вече знам какво е чувството да искаш да удушиш работодателите си
![]() Работя като някой севернокореец тия дни! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Призрачке, ако беше само това...пак окей.
Но не би ![]() Но ще го възстановим с времето. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^^ С какво се занимаваш, Мишо?
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:34 AM |