![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Мисля, че най-после те разбрах... Но нали съзнаваш, че това никога няма да се случи?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Е, тайно се надявам. Предпочитам да се надявам и опитвам пред това да си седя и нищо да не правя. А може би готвя нещо...
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Е, тогава ти желая успех с "голямото нещо"!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Темата е за Мюзик Айдъл - той свърши. Темата не е за Тома, нито за глобализацията, нито за квото и да е, айде лягайте да спите, че осъмнахте.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
И аз планирам нещо голямо!
Купил съм 15кг капии, 18кг домати, три бутилки олио и тая сутрин извадих казана. И ще се кльопа 'ЮТЕНИЦА!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
А не се обаждай пък ти!
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Are you talkin' to me? Eh, ARE YOU TALKIN' TO ME?!?!?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много сте нетатктични в Плевен, бре!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Където каква ютеница се прави...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Маке...тва не е лютеница,тва е рънътъ на боговете
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Имайте мярка, бе!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Верно! Ами ето, софийкси предприемачи трявба да инвестират в Лютенски завод в Плевен. Работни места над 500, нов имидж, нова марка, ново качество!
ПП: Ицо, ще имам мярка, когато и Музик Вагинайдъл почне да има такава! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... метълът е една от малкото музики, която учи на всички ценности, обратни на глобализацията... А за една и съща музика ли говорим, все пак? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво искаш? Да седна да ти обяснявам какъв е модерният облик на глобализацията и какво осира тя? Гледай си работата. Обори ме подробно.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Мързи ме. За сметка на това мо'е ми направиш една тутурутка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чак пък.
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Mразите ли се или се обичате, деба, не схващам
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Снощи зяпах малко от новия сезон на това предаване. Иван и Андрей са подели акция да смачкат публично някакъв прошляк, бивш барабанист на ПИФ и Сленг. Шизо, ослепил приятелката си от бой. Като идея хубаво, адмирирам, но остава впечатлението, че са знаели предварително на какво дередже е тоя човек преди да се захванат с него. Едва ли биха погнали публично някоя мутра, която бие жена си...
Цитат Бивш барабанист на "Сленг" живее в немотия на тесен таван
Димитър Симеонов, известен още като Митко барабаниста на "Сленг", живее в немотия заедно със семейството си на тавана в V блок на кв. "Аспарухово". От 2005 г. Митко е с диагноза шизофрения с 80% инвалидност, а определената му пенсия е 69 лв. Оттогава е лежал 3 пъти в болница и има 2 опита за самоубийство. Бившият барабанист на рок група "Сленг" преди болестта си, е имал многобройни участия по целия свят и семейството не е имало финансови затруднения. Преди 2 години, в началото на болестта си, той дава събраните с труд 13 000 евро на бившата си приятелка, която, по думите на Величка Стоянова, майката на Митко, вече ги е изхарчила. От жилищно настаняване в кв. "Аспарухово" семейството не получава кой знае какво съдействие и помощ. Сега семейство Стоянови са подали молба в общината за жилище в същия блок, за да могат най-накрая да се преместят от тясното таванско помещение с течащ покрив, което сами ремонтират години наред. Диан Даскалов, член на ПК по "Образование", "Финанси и бюджет" и "Младежки дейности и спорт", и Пламен Начков, член на ПК по "Собственост и стопанство", "Финанси и бюджет" и "Социални дейности и жилищна политика" обещаха вчера адекватна помощ на майката на Митко в приемната на общинските съветници от групата на БСП. Мария Михова стажант-репортер |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще умра, не мога повече... Мустафа и неговото ново гадже, това не е истина, това не е човешко, това е за Енимъл Планет, горките животни...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Някой от вас продължава ли да го следи изобщо?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Аз от време на време гледам концертите. Имах (някакви) очаквания за концерта с песни на Beatles, но жалките нови аранжименти, които са измислили, само ме изнервиха...
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дееба пачата.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въобще не съм гледал, ама тая е мнооооого зле.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ма е супер мацка
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
много слаби кандидати тая година. последните двма най-вече. имах нещастието да го гледам/слушлам днес, добре че няма повече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напровтив, Боян специално има изключително мощен глас, с който може да прави чудеса, а и освен това поведението му на сцената е естествено, идва му отвътре. Лично на мен адски ми харесва(ше) как пее, но очевидно тука сме "гласували за българското", а именно за великотърновската пача, която за целия формат с нищо не ми направи впечатление.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Повече ми харесаха от миналата година. Като изключим победителката. През целия формат бучеше като прахосмукачка. В случая Вирджиния рекърдс си подбират айдъла, понеже смятат че такъв глас най-добре ще пасне на албума който готвят.
Другите финалисти, които участваха вчера доста повече ми харесаха. Надявах се Преслава или Русина да спечели. Маги явно знаеше че ще победи, понеже цялото предаване я караше доста айлак и не се стараеше. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Виждам в Маги Джанаварова бъдещата Ивана/Глория/Преслава. Харесвам я много, има готин глас и определено сексуално излъчване и присъствие на сцената, но такива певици има навсякъде. Според мен Боян беше този, който е по-различен - интересна визия, страхотен глас. Мисля, че той наистина щеше да направи хубава кариера. Но... Нямаше как да го изберат, защото е македонец. Музикалният идол на България да бъде чужденец, при това македонец? Никой няма да го позволи.
Да видим какво ще стане с Маги, де. Симпатизирам й и на нея, пожелавам и бляскава кариера, но да видим къде по-точно ще пробие. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Маги. Изобщо не я харесвам. Просташки глас и като цяло много просташко излъчване. Трябваше да спечели някой от Боян, Александър, Александра или Ели.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Ели беше най-готина.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:35 PM |