![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Честит празник на всички БЪЛГАРИ! Вечна памет на онези 195 юнаци, които тръгнаха с горещи сърца да защитават отечеството. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тъкмо влизам аз да направя тема, а то вече направо... :Д
Слава и безсмъртие в историята и спомените!!!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 20-March 08 Потребител N: 2644 ![]() |
Честит 2 юни на всички българи! Жив е той жив е там на балкана!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Поклон пред памета на загиналите за свободата на България!!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Той, който падне в бой за свобода,
той не умира, - него жалеят земя и небе, звяр и природа, и певци песни за него пеят... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Честит празник!
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Честит двоен празник!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Поклон пред паметта на героите на България!
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
пз са всички за празника със :
Епизод - Хаджи Димитър Епизод - Последен Марш Епизод - О,Шипка -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
поклон пред паметта му
![]() само една малка забележка денят не се празнува, а чества..все пак днес е загинал ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА,
ЕДНА БЕ ТИ ДОСТОЙНА ЗАРАД ТЯХ И ТЕ ЗА ТЕБ ДОСТОЙНИ, МАЙКО, БЯХА! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Като пуснаха сирената, половината тъпи хора по улицата не спряха, а продължиха да си карат.. Че даже имаше една руса *****, която натискаше клаксона на макс, защото не можеше да мине от спрелите коли.. Обаче добре я напсувах, че даже и ме чу..
![]() Както и да е, поклон пред паметта Му и на всички онези, които са дали живота си, за да бъдем сега свободни.. Макар и на това жалко дередже, все пак свободни! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Поклон !
за какво ми честитате ? какво празнуваме ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 2-June 09 Потребител N: 3440 ![]() |
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"
Христо Ботев |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Честит празник и от мен.
Един от малкото, които наистина ме интересуват по някакъв начин. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ъмм... не мисля че смъртта на един от най-големите ни борци за свобода може да се нарече празник...
Все едно ако бях вярващ християнин да кажа че разпети петък е празник... Ама тва си е мое мнение. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ми какво е бе, как другояче да се нарече!?
Не ми се правете на света вода ненапита, 'щото никой досега не се е сетил да направи такава тема. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Евалата брат, ти си ми идол! Писането на "честит празник" у някъв форум е висша проява на патриотизъм.
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
С теб пък кой говори?
Жалките ти опити постоянно да се правиш на интересен по форуми, не вървят. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Какъв празник бе?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
С теб пък кой говори? Жалките ти опити постоянно да се правиш на интересен по форуми, не вървят. Е аз не възприемам форума като място, където е нужно да се говори особено сериозно. А ти от своя страна продължаваш да градиш образ на герой. Ако пуснеш тема и за Априлското въстание мисля да те възпея. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Е аз не възприемам форума като място, където е нужно да се говори особено сериозно. Аз съм по-зле, не го възприемам за сериозно място, но все ме избива да говоря сериозно... Иначе аз днес си стоях на едно място докато минат сирените така че съм си отдал своята почит. Приемам го за нещо нормално, и разбира се че има лицемерие, но където има герои от миналото важи правилото "минало незабравимо, неповторимо" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:07 PM |