![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 9-June 09 Град: Казанлък Потребител N: 3450 ![]() |
Здравейте на всички
Казвам се Георги на 19 год. съм от Казанлък. Слушам метал от нз 7-8 клас като преди това рок и рап (рядко беше), в момента основно и само блек метал. Преди няколко минути попаднах в сайта и следователно във форума, и ми хареса, макар от присъстващите потребители някои да не са метал,рок фенове а чалгари но след малко ще го заседна в една забравена тема, в което съм сигурен че админите могат да ме баннат нз ![]() Е това е ![]() -------------------- BLACK METAL
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
the truest of the true
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Истината е, че в този форум често се случват недоразумения. Помня, че веднъж в темата на Manowar някой беше казал, че са репетативни, но се събрахме група от хора, намерихме го и по стар обичай мятахме камъни по него.
Може би трябва да направим собствена форумна група, в която да пазим форума чист от издънките на българското общество като чалгари, дръм ен бейсъри и други дроги. Радвам се, че тук идва още един човек, който ще пази достойнството на пюристката музика, която малко хора успяват да разберат истински. А като постоиш тук ще видиш, че освен няколко много добре прикрити чалгари има и много позьори. Успех и добре дошъл тук, братко! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
![]() Некросатаник Хейл! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Хахах
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не на чалга, не на гръндж, не на днб, не на техно!
ГОУ, ОДИН СЪН, ПРОТЕКТЪР ЪФ МЕНКАЙНД! "И нека, Боже, спася хората от грешна музика и грешни помисли, че изгнива сърцевината, Боже, ако не храня я с метал и живак, изгнива и моите братя вехнат като сухи вейки вехнат, Боже!" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Пиши по-често!!!
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 9-June 09 Град: Казанлък Потребител N: 3450 ![]() |
Айпромас
![]() -------------------- BLACK METAL
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Много се радвам, че се регистрира в нашия форум. Сериозно. Трябва да има повече хора като теб.
Не им обръщай внимание на тия, дето ти скачат - те само се ядосват, че най-накрая се появи един истински метъл във форума. Пиши по-често, комай ги научиш на нещо. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:00 AM |