![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Paragon Records ще издадат новия си албум на италианските дет метъли FAUST, озаглавен "From Glory To Infinity". Съставът, изготвил записа, включва Aleister (ANCIENT), Steve DiGiorgio (TESTAMENT, SADUS, DEATH, ICED EARTH), Dariusz "Daray" Brzozowski (DIMMU BORGIR, VADER, VESANIA), Luca Princiotta (DORO, BLAZE BAYLEY, CLAIRVOYANTS) и Ghiulz Borroni (PROFANATUM, OBSCURITY). Обложката на албума ще изглежда така, а ето и списък на песните:
01. Purple Children 02. Wet Veils 03. Sentimental Worship 04. Golden Wine Countess 05. Servants Of Morality 06. Carnal Beatitude 07. Pig God Dog 08. Holy Hole 09. A Religion-Free World's Dream -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Това изглежда интересно, ще му обърна внимание.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Изминаха повече от три години от последния албум със сериозно и запомнящо се участие на басовия бог Стив ДиДжорджо. Изключително интересно ми е да чуя какво ще демонстрира в такава компания.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 08:29 AM |