![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
^Slash,
ще ме прощаваш, но какъв ти е на теб проблема? С останалите водим що - годе спор а ти като какъв се явяваш тука? Или и ти реши да си пробваш късмета и да ми кажеш нещо на криво? -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Трябва да се премахне османския манталитет да се пуши тютюн, второ трябва да се премахне негърския манталитет да се пуши трева. Ние, българите имаме сериозен проблем в опитите си да отхвърлим или да се противопоставим на налагането на какъвто и да е манталитет. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Мислил съм и по този въпрос, според мен проблема ни е в слабото средновековие / цялото робство / когато трябваше да се развие духа на нашата нация.
Българина е добър човек и сме приели всички които са дошли на нашата земя с хубаво, но явно не всички са добронамерени като нас. -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Хората така и не се научиха, че като кротичко си правят седянки във форумчета из интернета и вдигат лозунги против наркотиците, не правят абсолютно нищо, не помагат на никой, а само си чешат пръстите.
Ако толкова си против наркотиците, излез навън и помогни на някой наркоман да се избави, примерно. Или иди убий един от милиардите нарко-босове, разруши един от купищата канали за пренасяне, изгори някой камион с дрога.. ![]() Наркотици е имало, ще има и винаги ще има, ако ще да настъпи военен диктаторски режим, каквото ще да става, дори да сте против или да не сте. Ще има и наркомани, като горе описаните в първия пост, ще умират млади and end of story. Не виждам какъв е смисъла на цялата дискусия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
Числата от тотото, можеш ли да ми ги кажеш? -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
Цитат След концерта във Варна снощи, освен че пихме безпаметно много, ядохме също в толкова огромни количества. ^^ а пък други хора не се научиха да не пишат глупости по форумите в състояние на делириум.
-------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Искрено се радвам на начина по който ахтунга и недоклатената лелка водят дискусия. Когато другата страна си формулира мнението под формата на въпрос, развиват безкрайни и шантави теории, а когато им кажат нещо откровено напреки се измъкват с реплики от рода на "на тебе къв ти е проблема", "изтрезней и тогава пиши" и "от лапетии и лайнари мнения не искам"...
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Мислил съм и по този въпрос, според мен проблема ни е в слабото средновековие / цялото робство / когато трябваше да се развие духа на нашата нация. Българина е добър човек и сме приели всички които са дошли на нашата земя с хубаво, но явно не всички са добронамерени като нас. Ох, аз вече се чудя - да се смея ли, да плача ли.. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
^ ^ искрено ще ме зарадваш, ако идеш да си демонстрираш простотията другаде, а не да спамиш в моята тема.
-------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
За това говоря
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^ Ти не разбра ли, че такова нещо като "твое" тук няма? Всеки е свободен да пише, където пожелае..освен в заключените теми ; )
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
И какво?
Тренираш за бъдеща работа като "констататор" ли? Или просто се опитваш да излеждаш умен? ![]() И в двата случая, не постигаш много ![]() А ти, девойче, сподели НА ТЕБ какъв ти е проблема : ) -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе лигавя се докато мога, че ще дойде "властта на народа" и ще ми клъцнат ЛАН кабела
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ по мое мнение младежа страда от хронично безебие, а мацката е най-вероятно с предменструален синдром
^ ако ти клъцнат и препуциума, ще си на 6 -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ Ти имаш проблем - говориш глупости. И погледнах темата, в която се представяш. Стори ми се приятен човек, да видим.. ; )
^ А теб няма да коментирам - противна си ми ти и заниманията ти. Не заслужаваш.. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
все пак си мисля, че темата е за дрогата, а я напълнихте с офтопици и глупости.
ако искате да обсъждате мен и моите занимания, си отворете нова. -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо ново и интересно
![]() -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^^ ти уж си против дрогата, а говориш повече за нея от тези, които я употребяват... ;Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
то тук с вас няма угодия:
в темата за Manowar - защо съм пускала снимки на Manowar? в темата за дрогата - защо съм дискутирала дрогата? Ми пуснете тема за краставиците, да ги обсъждаме тях. -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ ти уж си против дрогата, а говориш повече за нея от тези, които я употребяват... ;Д "в началото бе словото" : D важното е да има веселие -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
не бе, говори си, не пречиш на никого. Не разбирам само какво целиш... мислиш си че с приказки в някакъв форум, ще ме накараш да спра да пуша ли, к'во?
освен това говориш наизуст, и си личи че си запозната с тези работи само от разни глупости, писани из нета. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3300 ![]() |
Лицемерно е да се твърди, че марихуаната била стъпало към тежките наркотици, а в същото време алкохол да се продава свободно на лица от всякаква възраст (въпреки законовите ограничения) и на ужасно ниска цена, в сравнение с европейските ни съседи. Говорите за наркотуристите в Холадния, които лежали навсякъде, а какво да кажем за алкохолните туристи по черноморието ни?
Не употребявам наркотици, не пуша, от четири години не пия алкохол, но отношението ми към марихуаната е доста либерално, имайки предвид, че доста по-грубият наркотик от нея е, пак казвам, достъпен за всеки, който може да си го плати. Може би трябва да сравним колко хора са умрели от мариухана и колко от алкохол. Да не говорим, че легализацията е единствения разумен начин да се убие черния пазар, огромна част от хората, които употребяват каквито и да е наркотици, не го правят за собствено удоволствие. Не намират дори смисъл, правят го просто защото е нелегално. Колкото до другите наркотици, всичко там опира до психика и личен избор. Факт е, наркоманите разяждат обществото ни, не защото са порочни, а защото са болни хора. Задължително е да се вземат мерки и за тях да се полагат грижи, защото наистина на всеки може да се случи, независимо кой колко силна чувства психиката си в даден момент. Така, че теза като... ПРОТИВ, за мен не означава нищо. Против какво??? Против хората или против адекватните за 21ви век възможни решения на проблема. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Олигофренииии!!!!1
Кво място имаше коза въобще в тая тема бе !?! Нищо не разбирате само се излагате и зарибявате сумати чикиджии пред компютрите да ви вярват на глупостите и да си мислят, че това е реалния свят, АМА НЕ Е !! Стъпало бил канабиса ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Здравейте,
На Линда специално ХЕЛОУУУУУ, 'щото след т'ва ми мнение пак ще напише "Excuse me???". Мислил съм и по този въпрос, според мен проблема ни е в слабото средновековие / цялото робство / когато трябваше да се развие духа на нашата нация. Ти кога последно чете История на България? Средновековието горе-долу приключва тогава, когато настъпват османските турци. Това, че ние оставаме в него, си е наш проблем, за съжаление. Цитат След концерта във Варна снощи, освен че пихме безпаметно много, ядохме също в толкова огромни количества. ^^ а пък други хора не се научиха да не пишат глупости по форумите в състояние на делириум.Точно ти ли се намери да го кажеш това! Олигофренииии!!!!1 Кво място имаше коза въобще в тая тема бе !?! Нищо не разбирате само се излагате и зарибявате сумати чикиджии пред компютрите да ви вярват на глупостите и да си мислят, че това е реалния свят, АМА НЕ Е !! Стъпало бил канабиса ![]() ![]() След малкия офтопик, по темата. "Присъда наркоман" няма. Има който каквото си направи. Тоя ферман от първия пост е обиколил форумния свят отдавна. По моему, пусналата го си няма представа за какво става дума. Едно от нещата, които куцат на тази държава, е, че в училищата няма кой да обясни както трябва на учениците (опитвам се да избягвам да ги наричам деца, защото не са). Не може някакъв си там да влезе в един или два часа и да им казва 'деца, това е лошо, не го правете'. Убедеността, че си най-великия и единствения, който може да спаси тези бедни, беззащитни дребосъци от клопката на дрогата, може да е романтична, но изобщо няма ефект, защото дребосъците виждат, че ги третираш като глупаци, които не виждат нищо, а ти трябва да им отвориш очите. И това се отнася и за 'сексуалното образование', което също се ограничава в някой и друг час помежду приказките как да извиним 5 отсъствия. В училището нормален разговор за наркотици, секс и девиантни прояви не може да се проведе поради следната причина - ангажираният с това персонал е 99% некадърен да се оправи със собствените си деца, камо ли с цял випуск шебеци, които все гледат от другите, че да направят и те същото. И, Линда, омръзна ми да чета за твоите клиенти. Жено, тук ме съмнява да има мъже, които са пълнолетни, платежоспособни и мазохисти в едно, така че спри да рекламираш сексуслугите си! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:33 PM |