![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 15-June 09 Потребител N: 3457 ![]() |
Търсих в гоогъл някви история за хардкора и попаднах на сайта. Аз съм Лазар от софия на 18 г. занимавам се професионално с музика имам банда и т.н.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Как се казва групата, какво свирите?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Здраво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Търсих в гоогъл някви история за хардкора и попаднах на сайта. Аз съм Лазар от софия на 18 г. занимавам се професионално с музика имам банда и т.н. ![]() ![]() ![]() Слушаш класическа музика? И какво по-точно? Моцарт и Бетовен? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
А на бас че става въпрос за Вагнер
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 15-June 09 Потребител N: 3457 ![]() |
Хаха ... Бетовен, Бах а за Моцарт грешиш. Това копеленце мн. ме дразни
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 9-June 09 Град: Казанлък Потребител N: 3450 ![]() |
Хай и от мен, форума е як пиши макар да има хора с обратни наклонности
![]() -------------------- BLACK METAL
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Цитат Хаха ... Бетовен, Бах а за Моцарт грешиш. Това копеленце мн. ме дразни (и не може един музикант да слуша само метъл) (говорим за музиканти които могат да четат ноти а не само таблатури) хахаахха Taка ли, а ноти можеш ли да четеш тогава? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да мога
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо да е проблем?
![]() Просто повечето неграмотници казват, че могат да четат ноти, а не мога да различат ми от сол. Затова. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
смятай че професор доктор панайот панайотов ми е учител
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Коя ти е любимата опера на Бах?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво изпитвате ли ме ... На въпроси от музикална гледна точка отговарям на Л.С. .....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Темата е off, нали? Така че..ноктите ми са абсолютно същите като на мацката от аватара ти. Сега забелязвам чак
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха кви сте .... дайте мнение за Боса Нова пичове грамотни
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
не може един музикант да слуша само метъл)(говорим за музиканти които могат да четат ноти Що бре... в Детклок никой не може да чете ноти... "музикална дислексия" ![]() Добре дошъл! -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха кви сте .... дайте мнение за Боса Нова пичове грамотни ![]() ![]() ![]() Да кажеш стил танцувална джаз музика, чието име ти звучи сложно и претенциозно не те прави по-разбиращ от класическа музика. Сериозно не разбирам какъв е смисълът някой да влиза по форуми, за да се прави на възрастен (когато пише като 13 годишен) и на разбиращ от класическа музика, когато най-големите постижения в слушателската му кариера са Бах и Бетовен. Що не каза нищо за Янис Ксенакис, Джон Кейдж, Пиер Булез...? Що не каза нещо за средновековната музика, за Перотин, Леонин...? За Малер, Шьоенберг, Стравински, Месиян? Що не каза нещо, различно от Бах и от голата претенция? Никой няма да те сметне за тъп ако не слушаш класика. Никой няма и кой знае колко да ти се превъзнася ако наистина го правиш. Това е музика, изкуство, не средство за избиване на комплекси. И на претенциозен класически фен се прави като понаучиш нещичко оттук-оттам. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Имах една даскалка в гимназията, кото веднъж изръси "Аз да не съм проста, аз слушам класическа музика и ходя на опера!", щото нещо някой я правеше на балама. Така че за българина това явно все още си е начин за доказване. А тия модернистите класици дето ги е изредил scat-а се иска дооооста еклесиастичен вкус, за да ги разбереш, и обикновено не е точно звученето, което днешния слушател търси от класическата музика като попълнение в музикалната си култура. Смисъл, звучене, което да му донесе усещанията, които други по-модерни жанрове не биха могли. Не отричам гения им, но не са точно тоя вид изкуство, което човек би си причинил, за да разпусне след тежък ден, а по-скоро от онова диаклектичното, което се гледа в музеите и се мисли като се гледа. Така че това, че не ги знае пича, не е някакъв показател, че не цени класиката като цяло, все пак тези младежи правят точно обратното на цялата установена традиция преди тях и не мисля, че са емблематични за жанра. Абе мисълта ми е, че можеше да го заковеш с Брамс, Чайковски, Шуберт, и т.н., а не точно с тия, но както и да е дребни неща, а много думи...
Много офтопик напоследък, деа... @BloodMetal - привет и си слушай квото ти е кеф! Като се замисля, от много време се чудех защо още няма blood metal като жанр след като има "всички останали простотии"-метъл, и това някак си ми звучеше логично да го има. ![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
а бе щом седите в тоя форум не сте комплексарчета
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
ако "нещото" е каквото си ти...доста се радвам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
Цитат Хаха ... Бетовен, Бах а за Моцарт грешиш. Това копеленце мн. ме дразни (и не може един музикант да слуша само метъл) (говорим за музиканти които могат да четат ноти а не само таблатури) хахаахха Taка ли, а ноти можеш ли да четеш тогава? ![]() понеже това не се учи още в шести клас в училище, не. -.- егаси, к'ва е тая мания да се доказва, че някой е добър музикант, ако може да чете ноти? уау, колко сложно нещо може, нали. ще ме прощавате за спама, ама се дразня на това. -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам къде я видя тая мания обаче... huh.
И може да се учи в шести клас в училище, но огромен процент от хората хабер си нямат от нотите, нито могат да ги разпознават, нито да ги пишат, нищо. И никъде не съм казала, че за да е добър музикант трябва да може да чете ноти. Питах човека той може ли, задето храни тия, дето не могат. Ебати криворазбраните хора сте, веднага да атакувате. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Лазарчо, искаме да чуем нещо твое. За нас ще е чест.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Хайде стига, де. И мен да бяха посрещнали така преди 4 години, и аз нямаше да остана във форума..
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
разликата е, че форумът не би загубил от отсъствието на поредния всезнайко и надменен пръч, който демонстрира своето супириър знание и отношение спрямо другите.
![]() още повече някой, който говори за композитор, и то велик - без значение дали на мен, на него, на който и да е мой или негов познат, му харесва - наричайки го "копеленце". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сещам се за няколко примера, които в началото се държаха по подобен начин тук, а сега са съфорумници, които ми се струват доста променени и приятни хора ; )
Та кой знае, ако подходът беше друг.. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
*подарява цвете на верния съфорумник*
обаче ако не се промени, ще ми купиш рафи три топки. две - дъвка и една - диня. №_№ -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:50 PM |