![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Имам чувството, че това е тясно свързано с предните два поста. Ситуацията е цялостно ужасно трагична... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Вярно е.
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
погледнете от добрата страна: ако префърцунените пророчества са реални, може да умрем скоро.
тогава ще е весело ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Аххх, деба деба деба
![]() Скъса ми се проклетата дупка на ухото ![]() ![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
какво си й правила?
--- като цяло щурм е прав за трагичната ситуация. и тук се вижда от време на време.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заспала съм. Като се събудих обицата ми не беше в ухото - а е медицинска, не е да кажеш, че е някаква стърчаща или дълга. Сега се чудя как да допра двете ръбчета едно до друго, за да не ходя на шев
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Пробвай това http://www.citymarket.bg/products/4707_big.jpg
Студен бананов шейк в жегите - мъжете знаят защо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
"Човекът преди теб" - НЕ МОГА ДА МУ СЕ НАЧЕТА!!!
Мамка му, да станем повече, дето мислим така, има нужда света и България от нас... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^^ Тва хич не беше смешно.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Като ме гледат в спейс че съм блек, ме налазват някакви мисионери...
http://www.myspace.com/jayforchrist Това клипче се вика FUN ![]() http://www.youtube.com/watch?v=38-5E4Tz4oQ -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Днес не исках да идва сутринта
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Защо бе дарлинг, да не си имала силна вечер.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
някой днес е станал с настроение "среден пръст за целия шибан свят".
and that's motherfucking me. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Асене, определено може да се каже така
![]() ^ Аз не знам тези дни да си имал по-различно такова..; ) -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
имах.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
закършихме я :Д
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Доколкото разбрах днес в предаването на Карбовски от 18.00 по Нова ще се говори за децата на българина и полякинята...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Добре напомни! Все изтървам Карбовски.
А това с децата колкото и да е казус, НЕ МОЖЕ в цивилизована държава дете да вика за помощ и да го отнасяш като чувал с картофи. Това дете да не си... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
А къде е казано, че сме цивилизована държава...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фактът, че сме част от ЕС, предпоставя, че не сме Сомалия. Уж.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
To тоя факт предпоставя много други работи, от които сме доста далеч, ама какво да се прави. Просто ни куца правната и здравната система, както всъщност и всичко останало... Няма нещо, което да ни е както трябва.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Бе явно ви е тръпка да използвате думи като "предпоставя" ма нещо ми убягва смисъла й в контекста
![]() Нещо съм задобрял на фифа ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Когато на някого нещо му убягва, има речници и книги - в случая буквар би свършил работа. Само в "овчата държава България", както я нарече преди малко Карбовски, невежеството се развява гордо.
А думата "предпоставя" дори не е "купешка" - елементарна българска дума, почти същата като "предполага" - но явно някои започват да роптаят и срещу морфологията на българския език. Как може дума с две представки, писна ми да се правят на умни, ама-ха! Представките - вън от българския език! Както казва тук един възмутен гражданин (опа - само мутен!) - "В българския език има много представки. Може би древните българи са били разни вещици шамани и други подобни специалисти.":) http://ouim.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=12022 -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Важното е да се говори просто и непретенциозно. Трябва да си НАРОДЕН ЧОВЕК, не некъв претенциозен гей или гейша или там квото...
To тоя факт предпоставя много други работи, от които сме доста далеч, ама какво да се прави. = Тва и още мноо ма ко да прайм. Просто ни куца правната и здравната система, както всъщност и всичко останало... Няма нещо, което да ни е както трябва. = Ибало си майкътъ. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А може да се говори и само с трийсет думи, повечето междуметия, по светлия пример на Бате Бойко и Елочка-Людоедка от "Дванайсетте стола":
1. Хамите. 2. Хо-хо! (Выражает, в зависимости от обстоятельств, иронию, удивление, восторг, ненависть, радость, презрение и удовлетворенность.) 3. Знаменито. 4. Мрачный. (По отношению ко всему. Например: «мрачный Петя пришел», «мрачная погода», «мрачный случай», «мрачный кот» и т. д.) 5. Мрак. 6. Жуть. (Жуткий. Например, при встрече с доброй знакомой: «жуткая встреча»). 7. Парниша. (По отношению ко всем знакомым мужчинам, независимо от возраста и общественного положения). 8. Не учите меня жить. 9. Как ребёнка. («Я его бью, как ребенка» — при игре в карты. «Я его срезала, как ребенка» — как видно, в разговоре с ответственным съемщиком). 10. Кр-р-расота! 11. Толстый и красивый. (Употребляется как характеристика неодушевленных и одушевленных предметов). 12. Поедем на извозчике. (Говорится мужу). 13. Поедем на таксо. (Знакомым мужского пола). 14. У вас вся спина белая (шутка). 15. Подумаешь! 16. Уля. (Ласкательное окончание имен. Например: Мишуля, Зинуля). 17. Ого! (Ирония, удивление, восторг, ненависть, радость, презрение и удовлетворенность). На български: Яко! Охо! Аре бе! Пич и т.н. - Скат Порн като по-млад и вътре в актуалните сленгове да допълни ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
^^ Когато на някого нещо му убягва, има речници и книги - в случая буквар би свършил работа. Само в "овчата държава България", както я нарече преди малко Карбовски, невежеството се развява гордо. И завърши предаването си с: "Дървена глава, каменно сърце и мръсни ръце". Това е в България. Няма какво да говорим повече. каменно сърце.... звучи зловещо |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
човек
трева бира еба цици бира бира ям кръчма кур Тиесто бира цици меееен дюююд човееек бира яка путка пичка курва цици кючееееееек бира DJ нова кола Ауди цици Мюзик Айдъл мангал турчин евреин перераст Уха! Оха! Ахахахахах! Гхахахахах! Пфхахахахах! бира Това е за разговори на по-задълбочена тематика. Иначе може да си караш и с "Ай да ядем.", "Ай да пийм." и "Ай са ибем". И разбира се, "Кючеееееееек!" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Когато на някого нещо му убягва, има речници и книги - в случая буквар би свършил работа. Само в "овчата държава България", както я нарече преди малко Карбовски, невежеството се развява гордо. И завърши предаването си с: "Дървена глава, каменно сърце и мръсни ръце". Това е в България. Няма какво да говорим повече. каменно сърце.... звучи зловещо Това е така открай време, но едва сега започва да се говори (както с всичко у нас - десетилетия закъснение, когато последиците са трагични). На българина му дай тия четири работи: ""Ай да ядем.", "Ай да пийм." и "Ай са ибем". И разбира се, "Кючеееееееек!" Защо му е да си взима нещо на сърцето? И с времето тоя орган закърнява, както и мозъкът. Тази ситуация с детето и безучастните съседи и на мен лично ми е до болка позната...Не, нямала съм същия проблем, но ми се случи да ме задърпат на центъра посред бял ден в странична улица. Бях на 13, виках за помощ, минаха няколко бабки и започнаха да се..смеят. Не зловещо, ами чудовищно и непосилно за нормалното човешко разбиране. Сигурно са ги дърпали, били, млатили, та накрая започнало да им се вижда забавно. Такава е ситуацията с овцете. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 12:35 PM |