![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Нее, тортичка от "Неделята", за да се омажеш като прасенце :Р
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() дотук бЕх! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хайде стига, де. И мен да бяха посрещнали така преди 4 години, и аз нямаше да остана във форума.. Получава се нещо като лавинен ефект. Човекът казва нещо не много добре премислено, някой реагира по-остро от нужното, новодошлият отговаря преувеличено и така нататък и така нататък... В крайна сметка започнахме от това, че момчето си мисли, че слуша класическа музика и стигнахме до псувни. Може би е крайно време всички да се замислят за един съвсем конкретен форумен етикет, който да подобри общуването наоколо. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Съгласна съм, Щурме, макар че думичката "форумен етикет" ми звучи прекалено теоритично
![]() Просто трябва да се държим нормално, защото се съмнявам, че при едно запознаване на живо ще се започне с псувни.. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 3-May 09 Град: Pleven Потребител N: 3396 ![]() |
Здравей
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
едит: замислих се за етикета. Сега съм гузен.
Ех, мразя да преглъщам... ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, залъкът със сигурност не е толкова голям!
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
хаха кви сте .... дайте мнение за Боса Нова пичове грамотни ![]() Ми дай да ти дадем... ![]() Кои са ти любимите парчета? На мен Agua de Beber (Jobim, Sinatra), Vai Levando (Caetano Veloso), Chega de Saudade (Gal Costa), Mar de Copacabana (Gilberto Gil), Corcovado, Desafinado, Garota de Ipanema (Joao Gilberto) (всичко на Joao Gilberto & Stan Getz!), So Danco Samba, Insensatez (Jobim), Dindi (Flora Purim), Aquаrela do Brasil (Joao Gilberto, Caetano Veloso, Gilberto Gil), Garota de Ipanema (Jobim & Vinicius de Moraes), E por Falar em Saudade, Felicidade, Tristeza (Vinicius de Moraes), Pedro Pedreiro (Chico Buarque)... Ако искаш, и за танго може да си говорим. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:34 PM |