Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
16 страници V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Каварна
Megadeth
коментар Jun 24 2009, 06:55 AM
Коментар #211

Mahtavin :>

Група: Потребители
Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

Че аз съм на диета от по три печени пилета на ден, да стигна теб, моме златно и арно :>

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)
Go to the top of the page

+Quote Post
karelian
коментар Jun 24 2009, 12:17 PM
Коментар #212

Демон

Коментари: 2160
Регистриран: 19-February 09
Град: Sofia
Потребител N: 3269

laugh.gif laugh.gif
Момко златен, аз нямам проблеми от такова естество.

+Quote Post
sharon
коментар Jun 24 2009, 12:27 PM
Коментар #213

Oryctolagus Cuniculus

Група: Metal World Conclave
Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Град: София
Потребител N: 1112

Цитат(Night @ Jun 23 2009, 09:14 AM) *
За Скорпионс-със сигурност ще има Rock you like a hurricane, Still loving you, Wind of change, White dove, Big city nights...

E, класиките са си задължителни, как. Няма да откажа и разни парчета от последния албум, но то пък каквото и да изсвирят оттам, все ще ми е добре дошло. devilsmiley.gif При тях няма слабо, това е.

Онзи фест с Guardian, за който май говореше Шийлда, приключва на 27-ми юни. Те са свирили още на 20-ти, но никой не е изкарал сет, така че ще си почакаме.

+Quote Post
_Moonshield_
коментар Jun 24 2009, 10:19 PM
Коментар #214

Деградиращ

Коментари: 2189
Регистриран: 28-November 07
Град: Казанлък
Потребител N: 2450

Цитат(sharon @ Jun 24 2009, 01:27 PM) *
Онзи фест с Guardian, за който май говореше Шийлда, приключва на 27-ми юни. Те са свирили още на 20-ти, но никой не е изкарал сет, така че ще си почакаме.

Намерих го!!!

1. This Will Never End
2. Another Holy War
3. Fly
4. Punishment Divine
5. Valhalla
6. The Script for My requiem
7. Nightfall
8. Sacred
9. The Quest for Tanelorn
10. Mirror Mirror

Няма The Bard's Song? Дано я изпълнят, че ми се пее... И най-важното - дано изпълнят Bright Eyes!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4PCjKdk_lDo...feature=related
Тука може да чуете изпълнението на Mirror Mirror от същия фестивал.

EDIT: OMG, Hansi е с къса коса! То се очакваше де, ама някак си фрапиращо е...

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Jun 24 2009, 10:22 PM
Коментар #215

Рицар на върховен дом Сянка

Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

Няма да ходя май, доста вероятно е.

Мамка му и прасета...

--------------------

+Quote Post
_TNT_
коментар Jun 24 2009, 10:28 PM
Коментар #216

Knight

Коментари: 1361
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 784

Цитат(_Moonshield_ @ Jun 24 2009, 11:19 PM) *
2. Another Holy War

Колко ще ме е яд, ако (както най-вероятно ще стане) не ида...

--------------------
In his head a thunderous
Cry of desperation
Tearing voices from his past
Scream for his attention

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Jun 24 2009, 10:29 PM
Коментар #217

И аз това видях...обожавам я тази песен. За Найтфол някак ще го преживея, но за Миръра и Валхалата...

демн.

--------------------

+Quote Post
Ghost
коментар Jun 28 2009, 12:21 PM
Коментар #218

spectral

Коментари: 1821
Регистриран: 19-December 07
Потребител N: 2488

Цитат(_Moonshield_ @ Jun 24 2009, 11:19 PM) *
1. This Will Never End
2. Another Holy War
3. Fly
4. Punishment Divine
5. Valhalla
6. The Script for My requiem
7. Nightfall
8. Sacred
9. The Quest for Tanelorn
10. Mirror Mirror

Май ще наблягат на новите неща, а ми се искаше да направят повечко класики от Tales From the Twilight World, Somewhere Far Beyond и Imaginations From the Other Side... hmm.gif Обаче парчетата от Nightfall in Middle-Earth радват!

--------------------
An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in...

+Quote Post
_Moonshield_
коментар Jun 29 2009, 12:24 AM
Коментар #219

Деградиращ

Сетлистът на Blind Guardian от Белгия:

1. Time Stands Still (At the Iron Hill)
2. Another Holy War
3. Traveler in Time
4. Turn the Page
5. The Script for my Requiem
6. Sacred
7. Lord of the Rings
8. Punishment Divine
9. Imaginations from the Other Side
10. The Bard's Song
11. Mirror Mirror

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jul 4 2009, 01:49 PM
Коментар #220

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Чуден фест се получи като цяло. smile.gif Организация, озвучаване - всичко на шест, отново. Е, първата вечер Lauren Harris и Motley Crue ме поотегчиха, но за сметка на това другите два концерта бяха изкъртващи! icon_headbang[1].gif Edguy винаги са си забавни на живо, но можеха да изсвирят я "Babylon", я "Vain Glory Opera", я "Avantasia" вместо бозите от последния албум... как да е. Blind Guardian е излишно да ги коментирам, иска ми се само да бяха свирили повече от този един час. Изсвириха доста парчета от великия "Nightfall...", "Born in a Mourning Hall" беше приятна изненада, а специално на "Traveler in Time" просто се смазах. Scorpions са огромни - направиха някои нови неща, както и много хитове, въобще зарадваха всички. Все още са много на ниво, само Klaus сякаш малко се пазеше. Cynic направиха перфектно свирене; само ми се щеше нещата от "Focus" да са повече, но нейсе... Dream Theater са поредната ми сбъдната мечта. Сет два часа и половина, без да прекаляват с новия материал и без самостоятелни сола. Имаше "Beyond this Life", "Hollow Years", "As I Am", "Erotomania", "Learning to Live"... пълен оргазъм!

А, и особено се радвам, че се запознахме с колегата _Moonshield_ - дано има по-чести срещи занапред и не само по концерти. happy.gif

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
_Moonshield_
коментар Jul 4 2009, 02:11 PM
Коментар #221

Деградиращ

^Хехе, дано са и по-дълги също така biggrin.gif

Иначе присъствах само на втория ден и определено ми хареса. Лошо впечатление ми направи, обаче, пасивността на публиката, говоря по време на Blind Guardian, да бутнеш някой и още малко ще ти се развика, че си му нарушил спокойствието... Еми то си има и бързи песни и не става да се стои на едно място и само да се куфее, трябва да се ръгне нещо така, колкото да не е без нищо. whistle.gif Но нищо, Гардиън бяха перфектни, а Sacred звучи страшно яко на живо. Scorpions пък ме изненадоха страхотно, явно до сега незаслужено съм ги подценявал, но на живо изкараха страшен саунд, като цяло са доста по-здрави от Edguy. Въпросните пък няма да ги коментирам, защото само ми затвърдиха едно доста лошо мнение за тях.

--------------------

+Quote Post
sharon
коментар Jul 4 2009, 03:50 PM
Коментар #222

Oryctolagus Cuniculus

Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Потребител N: 1112

^ Да слушаш друг път за Scorpions, ей! sp_ike.gif
Екстра си свириха, безсмъртните класики бяха до една изпълнени на ниво, исках да чуя малко повече от новия албум, освен примерно "321", но поне я забиха паметно! punk.gif Въобще са твърде далеч от хващане на каквато и да е ръжда, хах. Тоби се излигави малко повече от допустимото в един момент, изпълни две-три (макс) песни от любимите ми, можеше и да е по-добре. Guardian вече си бяха перфектни както винаги, но при тях така или иначе каквото и да изсвирят, все си има адската сила. Съгласна съм за "Sacred", дори смея да твърдя, че звучи още по-здраво на живо, знаят си работата и действат по програма - не ми се вярва някой да е останал недоволен от изсвиреното. Theater спуснаха завесата както подобава, очаквано стабилно и запомнящо се... Иначе да, първият ден от феста дойде някак излишен и скучен, но поне имахме някакво време да се настроим за следващите концерти. laugh.gif

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Jul 4 2009, 03:51 PM
Коментар #223

Чух, че Гардиън нещо нямали контакт много со публиката. И нямало Песента на Барда? ВТФ?

--------------------

+Quote Post
Night
коментар Jul 4 2009, 04:05 PM
Коментар #224

Просветен

Коментари: 479
Регистриран: 6-February 07
Град: Варна
Потребител N: 1849

^За контакта с публиката е оправдано, все пак нямаха намерение да свирят цяла вечер tongue.gif Все пак си бяха на ниво, изненадващо мощен саунд имат на живо, нищо че доста различен от студийния. The script for my requiem беше out of this world. Едгай също ми харесаха, очаквах нещо на Авантазия, например Sign of the cross, но въпреки лигавнята си и многото си приказки, Тобиас е страхотен вокал.
На Скорпиънс повечето май знаеха само 2-3 балади и не бяха отишли заради тях, не че не е очаквано, но можеха да послушат нещо повече за концерта. Даже имаше изказвания от типа на "те имат само 3 песни и толкоз". Обаче представянето им беше блестящо, ама как ми се искаше да бяха изпълнили още поне 5-10 песни biggrin.gif Ако решат да направят самостоятелен концерт в Бг, първа си вземам билет!

--------------------
"No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace,
Look and see, atrociously contoroled,
The real head, and the sincere face
Turned back under the shadow of the face which lies."
Charles Baudelaire

+Quote Post
The Wizard
коментар Jul 4 2009, 11:21 PM
Коментар #225

Непросветен
*

Коментари: 20
Регистриран: 25-April 09
Град: Добрич/София
Потребител N: 3382

На този адрес са събрани много снимки и клипове от Kaliakra Rock Fest 2009
Всеки един от вас може да се познае,снимките и клиповете са на всичко що е попаднало в обектива.
Това е палатковият лагер и пред стадиона.

Kaliakra Rock Fest 2009 Part of the camp near the Fest 1
Kaliakra Rock Fest 2009 Part of the camp near the Fest
Kaliakra Rock Fest 2009 Can you recognise yourself 1
Kaliakra Rock Fest 2009 Can you recognise yourself 2
Kaliakra Rock Fest 2009 Can you recognise yourself 3
Kaliakra Rock Fest 2009 pictures
Scorpions - Still Loving You (Kaliakra Rock Fest) 2009
Scorpions - Holiday (Kaliakra Rock Fest) 2009

--------------------
Keep it metal

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jul 5 2009, 09:07 AM
Коментар #226

Balance Guardian

Цитат(scion_of_storm @ Jul 4 2009, 04:51 PM) *
Чух, че Гардиън нещо нямали контакт много со публиката.

Няма такова нещо. smile.gif Hansi поприказва на хората, оставяше ги да пеят вместо него на места...

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Ghost
коментар Jul 5 2009, 07:25 PM
Коментар #227

spectral

Аз посетих само втория ден, супер си беше. smile.gif Blind Guardian са нещо вълшебно, бих ги гледала и всеки ден, стига да имаше как. wub.gif Само дето не направиха "The Bard's Song", но го преживях някак, пък и имаше други велики парчета. За Edguy много ме е яд, че не изпълниха нищо от Vain Glory Opera и само Tears of A Mandrake от яките песни... А Scorpions разбиха всички! Като гледам реакциите, май са били гвоздеят на целия фест.

--------------------

+Quote Post
Airin Of Ancelot
коментар Jul 7 2009, 03:18 PM
Коментар #228

warrior princess

Коментари: 3813
Регистриран: 1-May 06
Потребител N: 1323

Жестоко си беше, за пореден път. Само бирата да не беше толкова разредена... happy.gif Всички банди си бяха на ниво, само Lauren Harris беше малко излишна, но я изтърпях. Особено да гледаш Guardian на живо си е страшна емоция всеки път! A догодина ако видим и малко по-екстремни банди (както стана миналата), ще е чудно.

--------------------
Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes
Rage of the winter - magical wonder,
enchanted fury, majestic force...

+Quote Post
Megadeth
коментар Jul 7 2009, 07:16 PM
Коментар #229

Палка от Томи Лий!!!!! Нямам кво повече да коментирам.. В къмпинга се счупихме от бира, кебапчета и сране в гората... Сдуших се даже с неква девойка от хасково, ма друга ми е у сърцето! Тъй де, злетаците гардиън избледняха пред едгай, заспах при тях. Скорпиънс, полъха на професионализма, нема кво да коментирам. Първата вечер беше шоу, втората бума, а третата музика...

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Arq
коментар Jul 8 2009, 11:33 AM
Коментар #230

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

^С тебе засякохме ли се не ми е ясно, то покрай онуй девойче...Карай.

Аз пък съм недоволна от вторият ден. Звука пред сцената беше ужасен. Не чух и думичка от текстовете, а да не говорим, че като тия край тебе не показват емоция става няк'во заспало. Щастлива съм че видях Гардиан, за Едгей няма да коментирам. Скорпионс са класика и макар, че ги слушах седнала на тревата и пред заспиване ми беше много приятно. Гардиан ме разочароваха малко, някак Ханси все едно беше отегчен. Сет листа си го биваше, но на Vallhala не се получи това накрая, като че ли...
И така дойде и третият ден, за който не знаех че ще съм толкова развълнувана, но явно компанията ми ме зарази много лошо. Тиатър ме разплакаха в интерес на истината. Не изсвириха Space Dye Vest, но изсвираха други прекрасни парчета. Съжалявам само че баща ми не можа да види този малък прогресив оркестър, който ни разтърси от всякъде...Мисля че, само един път още съм плакала и май беше на Металика.

The End smile.gif drinks_drunk.gif

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Jul 8 2009, 06:50 PM
Коментар #231

Пред палатката имах един надпис Хоум Суийт Хоум първите дни, сигурно сме се засичали. Да вмъкна, че плажа беше яко метълски, толкова мътен, че немаше животинки вътре никви. (Знаем, че е изкуствен) и накрая на залива имаше един хълм, огромен, на който отгоре като се качиш се откриваше необятна гледка към морето.

--------------------

+Quote Post
karelian
коментар Jul 8 2009, 07:35 PM
Коментар #232

Демон

Супер.
Разкажи още нещо.

+Quote Post
Megadeth
коментар Jul 8 2009, 07:59 PM
Коментар #233

Довечера, като дойдеш вкъщи <:

--------------------

+Quote Post
karelian
коментар Jul 8 2009, 08:18 PM
Коментар #234

Демон

OK, и аз ще разказвам.
Бирата от мен. wink.gif

+Quote Post
Ataegina
коментар Jul 9 2009, 06:29 PM
Коментар #235

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Потребител N: 342

Аз бях само за втория ден - Blind Guardian - съдрах си гласните струни!
В определен момент оцених статичността на публиката... че ако всички подскачаха и дивееха като мен нямаше да се размине без счупени... пръстета на крачета поне. И аааааа... поздравиха ме лично )като, че ли( толкова енергия изхвърча от мен и физически, че душата ми почти изхвърча към сцената. А за държанието на Ханси мога да изказвам само суперлативи... този човек на няколко пъти пикираше към публиката. Не ми допада фенщината като цяло, но музиката на тази група е в състояние да ме докара до транс...

А Скорпиънс просто ме върнаха в детските ми години и пак искрено се забавлявах на музиката им... и имаше разни пимпайци на по 2-3 годинки biggrin.gif - веселба.

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
Ghost
коментар Aug 14 2009, 04:16 PM
Коментар #236

spectral

Казвайте сега кой ще ходи на Borgir! rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
beyondtheblack
коментар Aug 14 2009, 04:23 PM
Коментар #237

Демон

Коментари: 2286
Регистриран: 10-September 07
Град: гара мЯже
Потребител N: 2328

Никви дяволи-маволи, Жо Лин Търнър с рейнболски репетроар е Истината wub.gif

http://www.youtube.com/watch?v=VFjZ6RO8S24

--------------------
Ко каза, ко?

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Aug 16 2009, 12:13 PM
Коментар #238

Balance Guardian

Жестоко свириха Dimmu Borgir, но твърде кратко - има-няма час и десетина минути. Въпреки това направиха някои от най-култовите си парчета: смазващо начало със "Spellbound", после "Cataclysm Children", "The Serpent Offering", "The Chosen Legacy", "The Maelstrom Mephisto", "Kings of the Carnival Creation", "IndoctriNation", "Mourning Palace", "Puritania", "Progenies Of The Great Apocalypse"... Страшни професионалисти са! Публиката нещо беше позаспала, та не знам доколко сме ги впечатлили, при все че обещаха да се върнат.

Нашите банди също ме израдваха подобаващо, особено Korozy, които отдавана не бях гледал на живо. Бая неща от "From the Cradle to the Grave" - кеф!

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Aug 16 2009, 12:21 PM
Коментар #239

Много народ ли бяхте, наплива как беше?

--------------------

+Quote Post
beyondtheblack
коментар Aug 16 2009, 12:22 PM
Коментар #240

Демон

Коментари: 2286
Регистриран: 10-September 07
Град: гара мЯже
Потребител N: 2328

Миналия ноември Корози имаха клубен концерт в София, но дойдоха 30-ина души...

За Боргир - как може да свирят само толкова, при положение, че е ексклузивен концерт. Пфу.
Както бях писала, Муунспел на подобно шоу свирят над два часа.

--------------------
Ко каза, ко?

+Quote Post

16 страници V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 1st July 2025 - 06:17 PM