![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Че аз съм на диета от по три печени пилета на ден, да стигна теб, моме златно и арно :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
![]() ![]() Момко златен, аз нямам проблеми от такова естество. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
За Скорпионс-със сигурност ще има Rock you like a hurricane, Still loving you, Wind of change, White dove, Big city nights... E, класиките са си задължителни, как. Няма да откажа и разни парчета от последния албум, но то пък каквото и да изсвирят оттам, все ще ми е добре дошло. ![]() Онзи фест с Guardian, за който май говореше Шийлда, приключва на 27-ми юни. Те са свирили още на 20-ти, но никой не е изкарал сет, така че ще си почакаме. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Онзи фест с Guardian, за който май говореше Шийлда, приключва на 27-ми юни. Те са свирили още на 20-ти, но никой не е изкарал сет, така че ще си почакаме. Намерих го!!! 1. This Will Never End 2. Another Holy War 3. Fly 4. Punishment Divine 5. Valhalla 6. The Script for My requiem 7. Nightfall 8. Sacred 9. The Quest for Tanelorn 10. Mirror Mirror Няма The Bard's Song? Дано я изпълнят, че ми се пее... И най-важното - дано изпълнят Bright Eyes!!! http://www.youtube.com/watch?v=4PCjKdk_lDo...feature=related Тука може да чуете изпълнението на Mirror Mirror от същия фестивал. EDIT: OMG, Hansi е с къса коса! То се очакваше де, ама някак си фрапиращо е... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Няма да ходя май, доста вероятно е.
Мамка му и прасета... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
2. Another Holy War Колко ще ме е яд, ако (както най-вероятно ще стане) не ида... -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И аз това видях...обожавам я тази песен. За Найтфол някак ще го преживея, но за Миръра и Валхалата...
демн. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
1. This Will Never End 2. Another Holy War 3. Fly 4. Punishment Divine 5. Valhalla 6. The Script for My requiem 7. Nightfall 8. Sacred 9. The Quest for Tanelorn 10. Mirror Mirror Май ще наблягат на новите неща, а ми се искаше да направят повечко класики от Tales From the Twilight World, Somewhere Far Beyond и Imaginations From the Other Side... ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Сетлистът на Blind Guardian от Белгия:
1. Time Stands Still (At the Iron Hill) 2. Another Holy War 3. Traveler in Time 4. Turn the Page 5. The Script for my Requiem 6. Sacred 7. Lord of the Rings 8. Punishment Divine 9. Imaginations from the Other Side 10. The Bard's Song 11. Mirror Mirror -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чуден фест се получи като цяло.
![]() ![]() А, и особено се радвам, че се запознахме с колегата _Moonshield_ - дано има по-чести срещи занапред и не само по концерти. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Хехе, дано са и по-дълги също така
![]() Иначе присъствах само на втория ден и определено ми хареса. Лошо впечатление ми направи, обаче, пасивността на публиката, говоря по време на Blind Guardian, да бутнеш някой и още малко ще ти се развика, че си му нарушил спокойствието... Еми то си има и бързи песни и не става да се стои на едно място и само да се куфее, трябва да се ръгне нещо така, колкото да не е без нищо. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Да слушаш друг път за Scorpions, ей!
![]() Екстра си свириха, безсмъртните класики бяха до една изпълнени на ниво, исках да чуя малко повече от новия албум, освен примерно "321", но поне я забиха паметно! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чух, че Гардиън нещо нямали контакт много со публиката. И нямало Песента на Барда? ВТФ?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^За контакта с публиката е оправдано, все пак нямаха намерение да свирят цяла вечер
![]() На Скорпиънс повечето май знаеха само 2-3 балади и не бяха отишли заради тях, не че не е очаквано, но можеха да послушат нещо повече за концерта. Даже имаше изказвания от типа на "те имат само 3 песни и толкоз". Обаче представянето им беше блестящо, ама как ми се искаше да бяха изпълнили още поне 5-10 песни ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 25-April 09 Град: Добрич/София Потребител N: 3382 ![]() |
На този адрес са събрани много снимки и клипове от Kaliakra Rock Fest 2009
Всеки един от вас може да се познае,снимките и клиповете са на всичко що е попаднало в обектива. Това е палатковият лагер и пред стадиона. Kaliakra Rock Fest 2009 Part of the camp near the Fest 1 Kaliakra Rock Fest 2009 Part of the camp near the Fest Kaliakra Rock Fest 2009 Can you recognise yourself 1 Kaliakra Rock Fest 2009 Can you recognise yourself 2 Kaliakra Rock Fest 2009 Can you recognise yourself 3 Kaliakra Rock Fest 2009 pictures Scorpions - Still Loving You (Kaliakra Rock Fest) 2009 Scorpions - Holiday (Kaliakra Rock Fest) 2009 -------------------- Keep it metal |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чух, че Гардиън нещо нямали контакт много со публиката. Няма такова нещо. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Аз посетих само втория ден, супер си беше.
![]() ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Жестоко си беше, за пореден път. Само бирата да не беше толкова разредена...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Палка от Томи Лий!!!!! Нямам кво повече да коментирам.. В къмпинга се счупихме от бира, кебапчета и сране в гората... Сдуших се даже с неква девойка от хасково, ма друга ми е у сърцето! Тъй де, злетаците гардиън избледняха пред едгай, заспах при тях. Скорпиънс, полъха на професионализма, нема кво да коментирам. Първата вечер беше шоу, втората бума, а третата музика...
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^С тебе засякохме ли се не ми е ясно, то покрай онуй девойче...Карай.
Аз пък съм недоволна от вторият ден. Звука пред сцената беше ужасен. Не чух и думичка от текстовете, а да не говорим, че като тия край тебе не показват емоция става няк'во заспало. Щастлива съм че видях Гардиан, за Едгей няма да коментирам. Скорпионс са класика и макар, че ги слушах седнала на тревата и пред заспиване ми беше много приятно. Гардиан ме разочароваха малко, някак Ханси все едно беше отегчен. Сет листа си го биваше, но на Vallhala не се получи това накрая, като че ли... И така дойде и третият ден, за който не знаех че ще съм толкова развълнувана, но явно компанията ми ме зарази много лошо. Тиатър ме разплакаха в интерес на истината. Не изсвириха Space Dye Vest, но изсвираха други прекрасни парчета. Съжалявам само че баща ми не можа да види този малък прогресив оркестър, който ни разтърси от всякъде...Мисля че, само един път още съм плакала и май беше на Металика. The End ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пред палатката имах един надпис Хоум Суийт Хоум първите дни, сигурно сме се засичали. Да вмъкна, че плажа беше яко метълски, толкова мътен, че немаше животинки вътре никви. (Знаем, че е изкуствен) и накрая на залива имаше един хълм, огромен, на който отгоре като се качиш се откриваше необятна гледка към морето.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Супер.
Разкажи още нещо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Довечера, като дойдеш вкъщи <:
|
|
![]()
Коментар
|
|
OK, и аз ще разказвам.
Бирата от мен. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Аз бях само за втория ден - Blind Guardian - съдрах си гласните струни!
В определен момент оцених статичността на публиката... че ако всички подскачаха и дивееха като мен нямаше да се размине без счупени... пръстета на крачета поне. И аааааа... поздравиха ме лично )като, че ли( толкова енергия изхвърча от мен и физически, че душата ми почти изхвърча към сцената. А за държанието на Ханси мога да изказвам само суперлативи... този човек на няколко пъти пикираше към публиката. Не ми допада фенщината като цяло, но музиката на тази група е в състояние да ме докара до транс... А Скорпиънс просто ме върнаха в детските ми години и пак искрено се забавлявах на музиката им... и имаше разни пимпайци на по 2-3 годинки ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Казвайте сега кой ще ходи на Borgir!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Никви дяволи-маволи, Жо Лин Търнър с рейнболски репетроар е Истината
![]() http://www.youtube.com/watch?v=VFjZ6RO8S24 -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жестоко свириха Dimmu Borgir, но твърде кратко - има-няма час и десетина минути. Въпреки това направиха някои от най-култовите си парчета: смазващо начало със "Spellbound", после "Cataclysm Children", "The Serpent Offering", "The Chosen Legacy", "The Maelstrom Mephisto", "Kings of the Carnival Creation", "IndoctriNation", "Mourning Palace", "Puritania", "Progenies Of The Great Apocalypse"... Страшни професионалисти са! Публиката нещо беше позаспала, та не знам доколко сме ги впечатлили, при все че обещаха да се върнат.
Нашите банди също ме израдваха подобаващо, особено Korozy, които отдавана не бях гледал на живо. Бая неща от "From the Cradle to the Grave" - кеф! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много народ ли бяхте, наплива как беше?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Миналия ноември Корози имаха клубен концерт в София, но дойдоха 30-ина души...
За Боргир - как може да свирят само толкова, при положение, че е ексклузивен концерт. Пфу. Както бях писала, Муунспел на подобно шоу свирят над два часа. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 06:17 PM |