![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Отново каза много и закова агромент, по мъжки
![]() А ако чак толкова държиш на милувки и целувки, може да измислим нещо ![]() http://img145.imageshack.us/img145/1382/strap.jpg -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Идеално, точно по каквото си падам в последно време. цун
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Дано приказката е мъжка, да не си остане само приказки
![]() Пиши ми на лични да не задръстваме темата. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ще пиша в почивните дни. Но сега ще ми е интересно да видя един пост от теб по темата и да изброиш топ албумите си за първата половина на 2009.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно в твой отговор умишлено няма да ги изброя, понеже за музика с теб може да се диалогизира толкова, колкото с баба ми за философия. Ще ги изброя съвсем скоро, когато преценя.
Иначе по картинката, очаквам включване. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Включвай се по-скоро, че да миряса!
![]() Тя за мъжете прави всичко. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти си гледай имамбаялдъто и не се меси в мъжки разговори.
"Тя за мъжете прави всичко." - разбира се, да не съм мижитурка. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хайде ако ще пишете още тук, да е по темата. Другите неща - на лични съобщения.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Аз чакам да излязат PoS-а и Orphaned land,тогава ще правя класация.От досега излезлите фаворити са ми само Аморфис(макар че от поредицата Eclipse,Silent waters,Skyforger първият е най-силен според мен) и Ю2
Иии гледам да не се намесвам в подобни дискусии,неприятни са ми,ама как ще кажеш,че жена,която не прави за мъжете всичко,е мижитурка... ![]() Едит:разбрах ти мисълта вече ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ към "нормалната" девойка - psychosomatic addict insane...
![]() ^ не за "мъжете" - за един мъж, по желание ![]() "да ти кажа - не бих направила това, което ти правиш заради мъж" - ед.ч. - това беше изказването на девойката, която също така ме пита кого ТОЧНО търся, не й беше много ясно... ако искаш пиши в "случайни глопосте" ^^ Сори наистина за флууда; искам да попитам дали се очаква да изброяваме само метъл албуми и дали само вече излезли изпод лейбъл... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, хубаво е все пак да се вписват в категорията на подфорума (Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial)... Иначе за очаквани албуми имаше друга тема. А дали са излезли официално или са лийкнали някъде не е толкова важно, стига да сме ги чули вече.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 28-June 09 Потребител N: 3472 ![]() |
Предполагам, че новия албум на GAMMA RAY ще е албум на годината!
Досега концертния на EMPEROR води в класъцията ми! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ И двд-та ли се настезават?
In no specific order... The Prodigy - Invaders Must Die KFMDM - Blitz Iggy Pop - Preliminaires PJ Harvey - A Woman A Man Walked By Ephel Duath - Through My Dog's Eyes Absu - Absu Depressed Mode - ...For Death Devin Townsend - Ki Suffocation - Blood Oath Daath - Concealers Shadowfost - Essence//Mindscape Aeternam - Disciples of the Unseen Indukti - IDMEN Veloce Hystoria - Shining & Majestic The Mars Volta - Octahedron А групите, които се изхрачиха върху дискографията си, се наричат Samael и Pestilence. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"Изхрачване върху дискографията" е доста преувеличено, много хора ще се съгласят.
Може да не е най-големият им шедьовър, но не бих го нарекъл "слаб" в никакъв случай. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
На мен последния Samael ми харесва много. Адски силен албум.
Иначе засега ще спомена само два албума, които наистина ме унищожиха тотално: Мy Dying Bride - For Lies I Sire и Drudkh - Microcosmos -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Самаел грозно се изхрачиха върху цялата си кариера. А "многото хора" не ги познавам.
Fallacious Arguments: Appeal To Widespread Belief: the claim, as evidence for an idea, that many people believe it, or used to believe it, or do it. A common justification for bribery is that "Everybody does it". And in the past, this was a justification for slavery. ^ Depressed Mode какво ще кажеш? Прослушах на abydos нещата - много софт, много джентъл ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Depressed Mode одрискаха панорамата след прекрасния дебют. Жалко, имах такива очаквания за тях!
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен ми е софт до немай къде, но дори само заради Tunnel of Pain си струва!
http://www.myspace.com/depressedmodedoom само че демото ме кефеше мнооооого повече, а те го махнаха и не щат да ми го дават ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
На полувремето:
1. Samael - Above 2. My Dying Bride - For Lies I Sire 3. Seventh Void - Heaven Is Gone 4. Ablaze In Hatred - The Quietude Plains 5. Sirenia - The 13th Floor 6. Vreid - Milorg 7. Ad Hominem - Dictator - A Monument of Glory 8. Endstille - Verführer 9. Beherit - Engram 10. Funeral Mist - Maranatha 11. Glorior Belli - Meet Us at the Southern Sign 12. Old Man's Child - Slaves of the World 13. Horned Almighty - Contaminating the Divine 14. 1349 - Revelations of the Black Flame 15. The Project Hate MCMXCIX - The Lustrate Process 16. Necrophobic - Death to All 17. Anaal Nathrakh - In the Constellation of the Black Widow 18. Thornium - Mushroom Clouds and Dusk 19. Archgoat - The Light-Devouring Darkness 20. Eternal Tears Of Sorrow - Children of the Dark Waters 21. Wardruna - Runaljod - Gap Var Ginnunga 22. Beyond the Dream - The Sin Against The Sinners 23. Sunn O))) - Monoliths & Dimensions 24. Ex Deo - Romulus 25. Vomitory - Carnage Euphoria 26. Isole - Silent Ruins 27. Longing for Dawn - Between Elation and Despair 28. Glittertind - Landkjenning 29. Queensrÿche - American Soldier 30. Trail of Tears - Bloodstained Endurance И от вече излезлите, има още много, които трябва да си намеря. В тази връзка, на някого да му е попадал нов Azaghal? ![]() И да си излея душицата откъм разочарования... След като издадоха най-добрия дебют на хилядолетието според мен, тазгодишният албум на Arcana Coelestia дотолкова не ме впечатли на първо слушане, че не смея да го пусна пак. А тез Depress защо още не съм ги докопала?!? -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Celesty намериха вече достойна конкуренция-Gather the faithfull e невероятен албум,макар че малко отстъпва на Vendetta.
-------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
За сега:
Asphyx - Death The Brutal Way Artillery - When Death Comes Kreator - Hordes of Chaos Seance - Awakening of the Gods -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Мисля,че тази година Behemoth просто пратиха конукренцията в ада!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бе Бехемот тряя попроменят малко, че следващия албум ептен ще се изтъркат :ьь
*лично мнение -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те са си намерили нишата вече, макар и на мен да ми се иска малко да поразчупят.
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ооокей, досега нека видим какво стана.
Lamb of God - Wrath Kreator - Hordes Of Chaos Amorphis - Skyforger Anaal Nathrakh - In The Constellation Of The Black Widow Sunn O))) - Monoliths and dimensions Pero Defformero - Untergrand Suidakra - Crogacht Тези са ме заинтригували доста силно, има някои албуми, които ми хванаха ухото за известно време, но ще видим. Този с кавърите на Hatebreed е много силен. Най-очарован си оставам от Суидакра, Аморфис и Сън...недотам интересна година за мен, но ще се разкрият нещата. : ) Едит: по-неметъл неща: The Prodigy - Invaders Must Die трябва да поразуча още Relapse на Еминем. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Arkaea - Years in the darkness
Abandon All Ships - Abandon All ships Ep - http://www.youtube.com/watch?v=w1EJ96jJa2Y...feature=related Dub Fx - everythinks a riplle Mr.woodnote - - Winter Of Woodshed Prodigy -Invaders Must Die Enter Shikari - Common Dreads Lamb Of God - Wrath Clint Mansell - Moon OST Alexandre Desplat - The Curious Case Of Benjamin Button OST Чакам новия Seppuku Paradigm , Threat Signal & Fear Factory -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
1. Amorphis - Skyforger
2. Alestorm - Black Sails At Midnight 3. God Dethroned - Passiondale 4. Devildriver - Pray For Villains 5. Napalm Death - Time Waits For No Slave ![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Бати...хич не са малко.
Obscura - Cosmogenesis Gorod - Process Of A New Decline Junge Rot - What Horror Await God Dethroned - Passiondale Thanatos - Justified Genocide Asphyx - Death...The Brutal Way Obituary - The Darkest Day Behemoth - Evangelion Suffocation - Blood Oath Blood Red Throne - Souls Of Damnation Mastodon - Crack The Sky А какво се задава не ми се мисли просто,но с най - голям интерес очаквам новият Gorguts! И евентуално нещо от Exhorder и Order Of Ennead. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:29 PM |