![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
Aаа, и градински джуджета мразя.
-------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Мразя кифли и хора,които си вярват прекалено много и имат небесно съмочувствие без грам, покритие,мразя лъжите и лицемерито!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 29-June 09 Потребител N: 3473 ![]() |
много ама много мразя мангалите. кат вида мангал и ми идва да го започна с камъни. напрао не мога да ги трая.
\m/ 4ever |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Правилно си се ориентирал
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мразя безкрайни работни дни, безкрайни серии от работни дни, безкрайни безсънни дни и най-вече безкрайното чувство за нищо смислено, което да е свършено, въпреки многото работа...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Мразя чалгарите, ромите, (те в повечето случаи са едно и също) мразя съседите, които всеки ден надуват мазен поп до дупка, мразя съучениците си... гадните кафенета, шибаните дискотеки, отвратителния рейс 94, топлата и разгазирана бира... и още много значителни и незначителни нещица.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
Мразя циганите (негрите не, защото не са толкова гнусни и доняква степен имат малко разум)
Много се дразня на некви каде се мъчат да се изкарат големите сатанисти и почват да се вманиачават яко и да правят простотии а всъшнаст и хал хабер си нямат за какво става въпрос. Но като цяло сатанитите не ме кефят. За чалгата е ясно Мразя и тея надутите фешан кифли, каде мислят, че кат не си като тях и си боклук. Мразя и метросексуалните мъже и т.нар. ГЪЗари И рапърите ме дразнят понякога. И хора кадето като те видят с пирсинг или в черно и те мислят за измет. Мразя и метали които се надуват и тези които се правят на такива, но не слушат метал. Мразя когато видя метали в чалга клип, е тогава направо много яко се ядосвам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Деймн само аз ли нищо не мразя?
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ех, че топличко и расистко ми стана от последните публикации тук и там!
-------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Селяндури тип чалгари, роми и комунисти. И Liverpool fc i Barcelona неистово!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мразя да ми липсват мнения.
Мразя всички реплики в тази тема, които трябва да покажат колко сте трю. Мразя това, че не помня мнението, което постнах преди малко, за да го постна пак. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ако е било свързано с псевдо-расизъм и отрицателното ти мнение за него, подкрепям.
Но защо да бъдем директни, като можем да бъдем иронични... ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
'мразя' хора, които ползват убедено 'мразя' за чувство и отношение, което не е точно такова.
аххах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Аз пък мразя хора, които се опитват да се правят на интересни в тая тема, с цел разграничване от мейнстрима и синдрома на стадото...
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
и аз.
едит: не, всъщност ако имаш мен предвид искам да ми посочиш колко пъти наистина си мразил нещо :п ама да заебем словоблудството с това чувство.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Мразя.. да, думата определено трябва да е мразя.
Та мразя лъжци, лицемери, пингвини, хора(Не съм човек и не се причислявам към човешката раса, но все още обмислям към коя раса да се причисля.. И ако някой изръси стария лаф "жените не са хора" ще го изкормя с пластмасова виличка! Скобите са твърде дълги, май.. xD), мразя и да ми казват, че не съм нормална понеже не ми казват нищо ново.. това е относно мразеното. Другите нещa само ги ненавиждам. ![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
и аз. едит: не, всъщност ако имаш мен предвид искам да ми посочиш колко пъти наистина си мразил нещо :п ама да заебем словоблудството с това чувство.. Нито веднъж. А и не теб имах предвид. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
тъй и предполагах де : )
поздрави, и аз никога не съм мразил истински, макар да съм имал поводи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък мразя хора, които се опитват да се правят на интересни в тая тема, с цел разграничване от мейнстрима и синдрома на стадото... Мразиш ти. Трънци... ![]() Както казах, хубаво е да си расист, сгрява ме в зимни дни. Сциона е прав, никой не знае какво и кого и защо мрази... та затова не мразим. Вместо това ОБИЧАМЕ! ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Хипари...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
непреодолимите физически потребности.
примерно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък тях ги обожавам! Напомнят ми, че може и да ми е яко - съответно като се изпикая, нахраня, напуша и други интимни работи...
![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Мразя да мразя омразата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Аз пък тях ги обожавам! Напомнят ми, че може и да ми е яко - съответно като се изпикая, нахраня, напуша и други интимни работи... ![]() и аз така,но елиминирам последните две ![]() мразя страха ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Супер много мразя израза "типична българска черта"
Също и някакви хорица, дето вмъкват ингилизки изрази в речта си. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Дразни ме изразът 'така е в България" и особено продължението му 'за разлика от Европа/Щатите/Чинско/Южноарабски емирства'. Както и синонимните им изрази.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Много неща, но лигли и мухльовци и такива, които не говорят по същество, просто ме карат да искам да ги пребия.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Аз не съм убедена, че мога да различа неприязънта и отвръщението от омразата..., но да кажем, че тя избива на агресия към обекта ;д
...и ако това е така, значи нищо не мразя. :> Но пък никак не харесвам пикантни храни, (свръх)егоисти, глупави хора и хора, които са готови да потъпкат принципите си във всеки момент, в който това ще им донесе нещо. ;/ Естествено това е само началото на списъка, но ако продължа ще стана досадна на себе си. xD Цитат никой не знае какво и кого и защо мрази... та затова не мразим. Вместо това ОБИЧАМЕ! bye.gif Ако сложим на мястото на 'мразим', 'обичаме' и отбарното, ще стане много интересно. ;д Иначе на първите 2 въпроса сравнително лесно се отговаря. ;д -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Satanism Frowns Upon:
1) Cowardice 2) Insecurity 3) Self-Loathing 4) Addiction 5) Stupidity 6) Lack of Direction 7) Unconditional niceness 8) Constant failures -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:44 PM |