![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Тука стана тема коя има по-големи цици, коя е обърнала повече мъже и коя е по-хубава...
duuuude, не че нещо, ама зрели жени сте вече... Какви са тия палячовщини ![]() Oт една страна е интересно да се четат коментарите ви, ама от друга е някак си жалко. (: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Ооо, не се настезавам аз - нямам цици, имам к*р!:)
И мъж се изпуснах да кажа, че имам - все едно не съм го рекла. Що ли ми се струва, че бракът е нещо твърде съкровено, та да бъде развявано по форуми. Инак ми го взе от устата - "разбрахме, че имаш мъж и цици, млъкни малко". strap me on plx ![]() anytime? ![]() Ще бъда твоят Абелар, нищо че Елоиза търсиш... Фсъщност съм мултифункционална (суич), па и за философия може да става дума... И имам Зелената книга на Кадафи на касети!! @ Slash - какъв е филмът, че нямам login? -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Като отворих имдб, видях че РД днес има Лена Хорн (92), която изпълнява парчето Stormy Weather от едноименния филм. Обаче искам да поздравя всички с това убийствено изпълнение на същото парче от една дама, която за мен е Жената. Който има фийлинг, ще падне.
Ще ми се персонално cunt да поздравя: http://www.youtube.com/watch?v=LOzZ20q7QC8 -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Учителя ми по физика казва:"Имаш добър бинокъл,баща ти е много мощен"
-------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Инак ми го взе от устата - "разбрахме, че имаш мъж и цици, млъкни малко". ![]() ![]() ![]() ![]() Женски бой! Ще се леят цици!!! ![]() ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Тъкмо няма мляко за кафето...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ А за теб шамари?
Не ме намесвайте повече, че ще повърна. Който има нещо по същество, за страпа, за еджа, да се изказва ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ах, този дъжд хах : ) Едва опазих випускниците, които носех със себе си..
Такива гръмотевици и светкавици отдавна не е имало! Много хубаво, особено ако си навън : ) -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не чак толкова добре, ако си си пътувал до Шумен да гледаш Бони М (безплатно), и в уречения час (20 часа) завалят котки и кучета
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Изключително съм щастлив, че днес ще видя Edguy на живо отново след Nuclear Blast, който ми беше първият концерт в живота. Ебаси две години минаха почти.. Все тая, просто исках да споделя радостта си преди да замина.
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ой на мама хубаво време, но не ми се излиза точно сега.
И трябва да уча, а ми се псува :Д Но има супер яките картофи с шунка и сирене, леле :о А и виждам, че наш'та римска богиня е все така активна, муах! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Вашият форум правите ли си форумски срещи? С бира и ракия така-по метълски
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^ Последните опити за такива бяха доста измъчени.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ами, никак не е лошо да се мобилизираме в някакво близко време. Ето тук, забележи кога последно е писано и какъв резултат е имало.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва организация.Ама за целта предлагам да е в метълски бар/клуб/кръчма ! Вие кажете-аз съм навит по всяко време.Доста от вас са ми във френдс листа и в ласт фм !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
1. http://www.youtube.com/watch?v=5ap3sIaLNYM&NR=1
2. http://www.youtube.com/watch?v=RC3icYwYstg&NR=1 Някой да го е виждал по родни (или чужди) тракери? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Второто - в демоноид
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Какво е тва бе? хаахаххахаха
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
учителят ми по география фтв
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
по география, значи - ясно.
Те всички са епични. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ФЕДЕРЕР пак го направи, докосна небесата на тениса и сложи себе си над самата игра. Играчи си минават и заминават, той си е винаги там - на финалите. Ето заради това е най-големия. Останах без сили от четири часовия маратон, но си струваше. Въпреки че Родик направи турнира на живота си, а той е най-симпатичния играч изобщо, въпреки това историята трябваше да се напише.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
*прозяв*
Добро утро ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Всякакви болни мозъци има :Р
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 12:03 AM |