![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Кой е тоя умник?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
dali sviri na bas?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Hahha... swiri na piano i barabani...
i takiwa izkazwania sa mu w stila. OFICIALNO GO KANIA NA SLEDWASTOTO SABIRANE! Are ela da kaesh nesto weliko na jiwo! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Новите две са добри също
Burnt Hell пак се изказа от коневръза, а другото е на приятелката, която ме заплаши.... мхм... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ May 25 2004, 03:16 PM) Новите две са добри също Burnt Hell пак се изказа от коневръза, а другото е на приятелката, която ме заплаши.... мхм... аххаххаах Жена ти RULZ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Epica - The Phantom Agony ...подписът ми е от там
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(```````` @ May 25 2004, 04:00 PM) Epica - The Phantom Agony ...подписът ми е от там BTW групата както и песента(май им е от дебютния албум,който засега е единствен ако не се лъжа) никак не са лоши.Само да нямаха това депресиращо въздействие върху мен... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е новото ми ще стане КУЛТ!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Sorrow: Я кажете имена на музиканти. Burnt_Hell: Аз знам само имена на пияници: Мъстейн! Това не е смешно. Тва е вярно. Цитат Angel_of_dark: Ще ти духам!... тва май не прозвуча достатъчно заплашително... Добро! Цитат [21:45] <phoebe|jkja> are da vlizame v ghay И? Цитат Sephead: Е тва вече е непростимо. Ти виждал ли си на живо някога ягода или череша? Смешното в случая е, че ти си тъп само... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 25 2004, 10:30 PM) Цитат [21:45] <phoebe|jkja> are da vlizame v ghay И? сигурно набляга на "влизане" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май си имаме и нова звезда-Phoebe
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Уважавам това че не цитира предния пост. Наистина.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Черните времена рядко идват черни.По-често те идват в розово или дори с ослепително слънчево.Тук става дума не за това как да различаваме времената: то не се предугаждат и всяко поколение ще ги различава, изхождайки от совствения си опит.Въпросът е как човек да издържи във всякакви времена?
Защото времената се правят от хората.Макар хората да си мислят, че нямат нищо общо и всичко е довято от "вятъра на историята" или от злонамереността на лоши вождове. Та кой тогава ще издържи? Ще издържи само онзи, който поеме върху себе си бремето да признае, че тъкмо той прави времето.Правиго и отговаря за него.Инак-гибел: "ще вдигаме ръце", ще се предаваме. Това се отнася за книгата на Анатоий Рибаков- Децата на Арбат.Ся съм в процес на четене и почти я свършвам- добра е ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Моят е най-як
![]() ![]() ПП. Дес, оправи tag-а в края на подписа си. Трябва да е: [/I][/COLOR] ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Упсс
![]() ![]() 10х ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Beoulf @ Apr 7 2004, 08:14 AM) Цитат Подписа ми е на бандата The Berzerker , а аватара на китариста и slipknot и Berzerker са взели идеята за смешните костюми ог GWAR, сгрува ми се. Gwar са по-леки и разчитат на шоутата, отколкото на музиката си. (впрочем това май важи и за Slipknot - но доста по силно) Извинявай ама тук МНОГО ГРЕШИШ! Berzerker са си измислили маските преди slipknot. Няма да ти говоря сега на какво са маските, че са работи още от времената на викингите и бла бла просто ще ти кажа, че нямат нищо общо с GWAR (даже не се сещам кои са) маските (на the berzerker) просто олицетворяват музиката, която правят, цялата ненавист към човешкото.. тряба като слушаш музиката да си представяш тях ... грозни и студени.. а музиката им и шоутата просто няма да коментирам... пък ако искаш да си ги погледаш заповядай -> http://morticians.data.bg/Wallpapers%5cPic...HE%20BERZERKER/ П.П. Смешни са хевитата, смешни са наклепаните блекари! П.П.2 Ся аватара ми е на вокала на The Berzerker, а подписа.. чети |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Avatara si govori sam za sebe si
podpisa mi znachi ...i ako ne iskash da si ni priatel shte ti schupim cherepa (Hitler - Mein Kampf - Moiata Borba) -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ти приятелю, освен чалгаджия си бил и фашист! Печелиш поредните точки уважение! EIN VOLK, EIN REICH, EIN FUHRER!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() The_Berzerker, Gwar са група от 80те която свири с маски. Много е вероятно The Berzerker да са зели идеята именно от там. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех... адаша си намери достоен заместник...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дискриминацията спрямо нацистите е един голям бич за съвременното общество. Не бива да се отнасяме така грубо с тези добри български патриоти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
SepulTeraHead
ako vseki prochel mein kampf e fashist znachi e nastapilo vremeto na tretia raih... v neia btw ima niakoi dobri idei: 1. Обединяване на всички германци във Велика Германия. ! 2. Отхвърляне на Версайския договор и утвърждаване правото на Германия да определя отношенията си с други народи. 3. Искане на допълнителни територии за осигуряване на храни и за уреждане въпроса с пренаселеността на Германия (жизнено простраство, Lebensraum). 4. Гражданството да се определя от расата; никой евреин да не бъде гражданин на Германия. 5. "Негерманците" в Германия да бъдат само "гости" и да са обект на съответни закони. 6. Служебни постове да не се раздават по "политическа семейственост", а в зависимост от качествата и квалификацията. 7. Прехраната на гражданите да е първостепенно задължение на държавата. В случай че държавните ресурси се пренатоварят, хората, които не са германски граждани да бъдат изключени от държавните привилегии. 8. Да се прекрати имиграцията на "негерманци". 9. Равни права и задължения за всички граждани. 10. Всеки гражданин да работи за общото благо. 11. Всички нетрудови доходи да бъдат конфискувани. 12. Всички печалби от войната да бъдат конфискувани. 13. Всички големи тръстове да бъдат национализирани. 14. Разпределяне на печалбите във всички по-големи икономически предприятия. 15. Достатъчна осигуровка за старини. 16. Дребните производители и търговци да се подкрепят и да им се предоставят големи магазини. 17. Реформа в собствеността върху земите и край на спекулациите със земи. 18. Безмилостно преследване на тежките престъпления и смърт за спекулантите. 19. Материалистичното Римско право да се замести с Германско право. 20. Дълбоки преобразувания в националната образователна система. 21. Държавата да подпомага майчинството и да стимулира развитието на младежта. 22. Премахване на платената професионална армия и създаване на национална армия. 23. Вестниците да станат германска собственост; да не се позволява на негерманци да работят в тях. 24. Свобода на вероизповеданията с изключение на религии, които застрашават германската раса; партията не се обвързва изключително с едно вероизповедание, но да се бори срещу еврейския материализъм. 25. Силна централна власт за осъществяване на ефективно законодателство. ako niakoi se prerabotiat i se izpalniat shte jiveem v edna po dobra dyrjava -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама разбира се. Аз съм съгласен. Свободата е абсолютна тъпотия и е приоритет на гадните капиталистически свине на запада...
Диктатура му е майката!!!!! Силна България!!!!!! Даже се чудя ко нападнем Македония дали ще я превземеме. И на нас ни трябва "жизнено пространство"!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат ako vseki prochel mein kampf e fashist znachi e nastapilo vremeto na tretia raih... .......................... 4. Гражданството да се определя от расата; никой евреин да не бъде гражданин на Германия. Yeap... you’re right... 4ovek, koito se kefi na mein kampf ne e fa6ist/rasist... Sorry, ama da jelae6 iztrebvaneto na po-golqmata 4ast ot 4ove4estvoto e malko... hm... nenormalno, ne misli6 li? Btw., nqma dobro upravlenie s "tvurda ruka" (diktatura). Dori i po vremeto na Stefan Stambolov horata gi e bilo strah da ne gi arestuvat i ubiqt bez sud i prisuda. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
kazah niakoi tochki i sled leko prepraviane
spored men ciganite ne sam bulgari kazah -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Dori i po vremeto na Stefan Stambolov horata gi e bilo strah da ne gi arestuvat i ubiqt bez sud i prisuda. Да, но пък като се замислиш, това управление е постигнало доста... Но това е било преди повече от век. Тогава почти никъде в Европа не е имало демокрация свобода или каквото и да било. Германия е баналния пример. В съвременния свят обаче това е недопустимо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 5-June 04 Потребител N: 507 ![]() |
Моя аватар си ме дизи от всякъде!А в подписа ми има повече истина от всеки друг.
-------------------- I'll keep the Ring full of sorrow,
I'll keep the Ring till I die. Slow down and I sail on the river, Slow down and i walk to the hill. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 7 2004, 06:45 AM) The_Berzerker, Gwar са група от 80те която свири с маски. Много е вероятно The Berzerker да са зели идеята именно от там. Да бе сетих се кои са. Ми ще ти кажа, че не са взели идеята от там. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Всички видове мнения се приемат
![]() ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ъхъм... алтернативната обложка на Burnt Offerings на Iced Earth(демек аватара ми в момента) е най-красивото нещо което съм въждал напоследък, така че нама как иначе да отговоря.
![]() .... и все пак мисля че този бивш мой аватар е ненадминат: ![]() ...горката циганка умря... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Смърт за циганите!!! Моят си е най-хубав, пък и е със собствената ми мутра.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:31 PM |