![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ами хора, гледам аз, че в метъл архивите вече има и ревю за този албум. Тъй като Dark Empire са сред любимите ми групи, този албум за мен е дългоочакван. Докато пиша това, се ровя из нета за него. В ревюто пишеше, че е по-спокоен от предшественика си. Ако някой от вас го е слушал, да даде мнение тук, моето очаквайте, като изцикля хубаво на него.
Edit: Хм, в БГ сайтовете го няма, няма го и в Мининова, а Торент Портал дава някакви резултати от по 700 МБ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Албумът е жесток, от снощи не спирам да го въртя тук. Харесва ми даже повече от дебюта, а да е по-спокоен, хм, не бих казала, доста относително е. Песните са коя от коя по-грабващи, за момента ме хванаха най-вече "Eyes Of Defiance", "Humanity Dethroned", "The Forgotten Sin", "Possessed (We Are One)". Въобще предразполага към продължително въртене, както казах, невероятен е. След още известен брой слушания бих коментирала повече, засега толкоз.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Откъде си го намерила, защото и аз не мога да го открия никъде засега о.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
По дяволите, май и аз...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Връзки с руската мафия...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ок, не мога да го намеря. Умолявам за линк.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Албумът е чудовищен! Отне ми две слушания, за да ми хареса, и две седмици, за да ми влезе напълно и безвъзвратно под кожата. Вече цикля само него - и вкъщи, и на работа. Първокласен пауър с дъх на прогресив. Адмирации и за Jens Carlsson, който се представя меко казано респектиращо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Добре, бе, гадняри, защо не кажете на човека откъде да си го дръпне?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Няма как да си го дръпне. Промо копия за журналисти, които са уотърмаркнати.
...копията, не журналистите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Най-после го докопах и аз. Страшен албум!
![]() ![]() P.S. Не знам дали го чувам така заради кофти рип, но ми се струва, че продукцията е доста слаба този път. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предполагам, това е от рипа ти. Аз нямам никакви оплаквания от звука, Mikka Jussila е смесвал все пак.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Чудесен албум, уникално звучене. Отново зациклих на него.
![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От къде мога да го дръпна с добро качество?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Пробвай в KerrazY Torrents.
-------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Златен си, много, много ти благодаря. Почвам го утре, като не ми се спи толкова и ще докладвам.
Едит: Качих го в дата, така няма да го сваляте 2 часа. Дърпайте (да не ви се случи случка!): Дръп! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Реших да дам известно време на албума, преди да изкажа мнение, за което не съжалявам. На първо слушане не ми хареса - доста фрагментарен ми се видя, а и липсата на приемственост спрямо дебюта ме озадачи. Всъщност си личи, че това е същата банда, но забележимо пораснала, узряла. "Humanity Dethroned" наистина е по-тежък, с влияния от повече стилове, които внасят ценно разнообразие. Иска си въртенето, преди да попие, но с малко големи записи ли е така...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Веднъж съм го врътнал, не ми хареса повече от Дистант тайдовете. Предстои пробване в дългосрочни планове да видим ще ме хуукне ли ;р
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^Сподели после какво е положението. Мен лично ме грабна още от първия път, завършен е, налице е тази цялостност, която като че ли ми липсваше леко в "Distant Tides", докато в "Humanity Dethroned" има много силни моменти, които само предразполагат към повече и повече увличане. Нататък стана още по-добре, но пък вече писах, че ми харесва доста повече от първия, наистина си личи израстването на бандата. Така че от мен заслужено получават една огромна похвала.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Силен албум, но не е шедьовърът, който очаквах. Определено са разнообразили музиката си, може би дори е станала по-технична, но неподправената емоционалност от "Distant Tides", която караше човек да стане и да куфее неудържимо, тук я няма. Както и да е, не може да има пълно щастие.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко късно се сещам да се разпиша тук, ама какво да се прави.
Отначало и на мен ми се стори, че му липсва усещането от Distant Tides. Взе ми 5 слушания, за да свикна с него. Това определено е невероятен албум, който предразполага към много солиден циклеж, ако му дадете шанс. Не мога да определя любима - просто е много хомогенен. Всяка песен си звучи на мястото. Евала. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак не мога да едитвам, съжалявам и за този дабъл пост. Само да кажа, че чак сега се зачитам в текстовете на албума. Страхотна работа, сега вече с ръка на сърцето мога да кажа, че албумът е убиец.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм наистина зловещо хлътнал в тая тава. Нечовешки ме кефи!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ В такъв случай ми спести мисловното усилие и напиши ревюто.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
размазах се от слушане на тоя албум.
![]() ![]() ![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Много яка група, само с два албума станаха едни от любимите ми пауър метъли.
![]() ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Jens Carlsson и барабаниста напуснаха, вече групата няма да е същата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еее, много кофти история...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че той преди доста време си замина, от месеци търсят нов. Jens каза, че ще се посвети изцяло на Savage Circus и Persuader, което поне е доволна компенсация. Остава Dark Empire да докопат добър заместник, ако не друго. Доколкото знам, държат да този път да е американец, понеже точно голямата дистанция и трудностите да организират повече концерти доведоха до напускането на Carlsson.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Дано намерят някого с топки, не искам кастратски изпълнения от тях.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 08:39 PM |