![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Аз си прекарах невероятно,запознах се тук таме с някои!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 26-May 09 Град: Sf Потребител N: 3430 ![]() |
Каде се загубиха Rammstein?!
-------------------- METAL!!! METAL!!! METAL!!! anD METAL!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Новия албум е записан, в момента се мискира.
Есента идва, а сега са на турне по страните на белите хора. -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
А като дойде, дали няма да се смачкам, а?
А? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Преди ми бяха любимата група.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Rosenrot е по-силен от Reise Reise
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Тъй е, но и райзето е много добър.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Mutter > alles.
-------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Тъй си е
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Mutter > alles. И на мен ми е любимият - съчетава първичността на ранния период с достъпността на късния. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
+1
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Има около месец до официалното излизане на първия сингъл от новия албум... Но все пак заповядайте...
![]() RAMMSTEIN - Liebe ist für alle da Песента е доста различна от всичко, правено до сега от тях, но определено обещава разцепващ албум!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
АВРАМщайн. :О
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Най-комерсиалната (не в лошия смисъл) група от индъстриъл стила. Много запомнящи се песни, с тях прослушах немски метъл.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Новия албум изтече!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
И цепи гъз!
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Хм, въпреки че никога не съм бил техен фен, държа да кажа че албума наистина звучи много добре - Pussy си беше пусната за заблуда - тя е най-слабата песен в албума.
![]() -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Рамщайн... не са зле. Но не ми и харесват кой знае колко. Все пак са за предпочита пред някои други групи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Мен доста ме кефи албумчето!
![]() ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 17-October 09 Град: София Потребител N: 3595 ![]() |
Най-красивото нещо създавано някога!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Добър е албумът. След предишните два сякаш леко попромениха насоката... даже не очаквах да ми хареса толкова.
Rammleid, Waidmann's Heil, Liebe Ist Fur Alle Da... яко яко! Н:) -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Страхотни са..обожавам начина, по който сливат всичко човешко, присъщо на всяко животно с една ужасно извратена красота.. звученето им е много характерно, невъзможно е да ги сбъркаш. Текстовете също са уникални.Л юбими песни: Mein herz brennt (наистина любима), Ohne dich, Rosenrot и Amour.
-------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Eто го и видеото към "Ich Tu Dir Weh"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
^
eargasm, oh yeah, eargasm. любимото ми от "либе ист фюр але да". видеото не отстъпва. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, забавно клипче.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Е, първи ред го отнесоха здраво
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Цитат(RammsteinBG.com) RammsteinBG.com - Организация на пътуване за концерта в Белград На 20.03.2010 е концерта на Rammstein в Белград! Доста от нас ще се запътят натам, за да видят любимата си група! В последните 2 месеца проучих доста оферти и разполагам с една наистина чудесна, с която пътуването освен приятно (което е гарантирано, като се има предвид къде отиваме) ще ни излезе и сравнително евтино! За сега не мога да кажа точна цена, защото е важна бройката хора, която ще пътува, понеже ако не напълним целия автобус ще излезе малко по-скъпо, но ориентировъчно пътуването ще е някъде между 40-50 лева! В сравнение с другите екскурзии, които се предлагат, мисля че цената е изключително добра, още повече, че ще имате възможността да пътувате с най-запалените и ненормални фенове на RAMMSTEIN в България! =) Всеки, който желае да се присъедини към нас, може да се запише във форума, или да ми напише лично съобщение! Темата във форума се намира на този адрес - http://rammsteinbg.com/viewtopic.php?t=571 Моля, не пишете излишни неща и се записвайте в предварителния списък само ако имате билети и сте сигурни, че ще пътувате с нас! Който има някакви въпроси, да ми пише лично съобщение, ще се постарая да му отговоря възможно най-подробно! За повече информация: http://rammsteinbg.com/viewtopic.php?t=571 http://www.facebook.com/event.php?eid=407385490602 Екскурзията е чисто фенска и нямаме намерение да печелим дори стотинка от нея! Именно за това точната цена ще стане ясна след като имаме ориентировъчна бройка хора! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Вие глупави ли сте, или да? Нали ще идват в България.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук можете да гледате видеоклипа на "Haifisch".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:17 PM |