![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Нещо в стила на Keeper Of The Seven Keys?
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Половината съвременен пауър метъл.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Някакъв арен мелодет, моля
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Megadeth, Майки!! Те всъщност са първата мегадет банда, но могат да минат и за мелодет
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Стига сте го гаврили човека.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Препоръчайте нещо по-неизвестно, което да звучи като Chaos A.D. на Sepultura
![]() Тоест някакъв добър кросоувър между траш метъл и хардкор, без излишни лигавни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Ето ти обаче лайв изпълнение
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
А мене да ме цунеш отзад искаш ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Троле михаель,
имам належащ въпрос към теб. КОГА ЧЕ МИ ГО ЛИГАВИШ?!?! :д ~Seirbhнseach de talamh -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Слушайки Lunatic Soul се сетих че слушах една готина полска прогресив рок банда ама им забравих името...
Ако някой се сеща полски прогресив да споделя а и всичко подобно на Lunatic Soul, Deadsoul Tribe...aбе Soul да има ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Препоръчайте нещо по-неизвестно, което да звучи като Chaos A.D. на Sepultura ![]() Тоест някакъв добър кросоувър между траш метъл и хардкор, без излишни лигавни. Все пак това си остава... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Слушайки Lunatic Soul се сетих че слушах една готина полска прогресив рок банда ама им забравих името... Ако някой се сеща полски прогресив да споделя а и всичко подобно на Lunatic Soul, Deadsoul Tribe...aбе Soul да има ![]() Votum, Division By Zero, Riverside, Indukti, Quidam, Retrospective... http://nnm.ru/search?q=polish%20prog&in=tags |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
наскоро не съм имал възможност да следя метъл сцената. Ще се радвам ако ми кажете някоя свястна нова хеви банда, която да не свучи свръх женствено ли мегаепично, излезнало последнте година-две
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чуй Machine Men - като фен на Maiden няма начин да не те грабнат. Иначе за много подобни на Thunderstone не се сещам... Има едни други финландци, които заслужават внимание - Kiuas. По-екстремни си падат, но си струва да се пробват.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Препоръчайте нещо по-неизвестно, което да звучи като Chaos A.D. на Sepultura ![]() Тоест някакъв добър кросоувър между траш метъл и хардкор, без излишни лигавни. Все пак това си остава... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Явно никой не се сеща за нещо щом не е писал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ох, пробвай шибаните Ektomorf.
Откъде да знам, може и да ти допадне... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знам ги естествено, Outcast ми е любимец. Мерси все пак, ако някой знае нещо по-ъндърграунд да казва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Votum, Division By Zero, Riverside, Indukti, Quidam, Retrospective... http://nnm.ru/search?q=polish%20prog&in=tags ty ценни неща намерих ...със здраве ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Ще се радвам ако ми кажете някоя свястна нова хеви банда, която да не свучи свръх женствено ли мегаепично, излезнало последнте година-две ![]() CAULDRON ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Някакъв як метълкор като Bullet for my valentine или Atreyu си търся ..
Не препоръчвайте Killswitch Engage, As I lay dying, All that remains, Still remains.. Нещо ново и не чак толкова известно.Дано не ви затрудня..много ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
War of Ages, Shadows Fall, Darkest Hour, Underoath.
може някои да са малко по-различни, но взимам от леко християнски корен на AILD със сходно звучене, и така. пробвай ги. за булет не знам... My chemical romance не са лоши. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Слушала съм ги всички..Нещо не ме грабват..
Ма иначе нз що ми препоръчваш My chem, които нямат нищо общо а са си чисто емо.. Булет никога не са били такива -и като визия и като музика. Мерси иначе. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
MCR не ги възприемам като емокор.
Това е: http://www.youtube.com/watch?v=7lHcobEThmA Булет като визия са си биещи към емо, затова и често ги бъркат, дъх. Иначе са банда, копирала малко груувче и Металика и дотам :п Нищо, че ги харесвам, juz gotta admit it. А Darkest Hour е странно, че не те грабват. Все пак са едни от определящите жанра от доста време насам... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз не съм казала че са емокор точно, казах че са си некфо емо..Иначе се водят алтернатив нешо такоа...Те нямат дерящи се вокали..
А за Булет- мисля че са единствената метълкор група от по-известните, от която никой не е с емо бритон..Нз що вс ги плюят така...Може и да е заради името-ддз ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А за Булет- мисля че са единствената метълкор група от по-известните, от която никой не е с емо бритон.. E, айде сега. Пълно е с много здрави метълкор групи, които не вкарват даже никакви чисти вокали, тях ги уважавам много. И все пак нещо, което може да ти хареса: http://www.youtube.com/watch?v=hpvkUJjlwbE Пиши дали ти е допаднало ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Misery signals са яки, но тези които Moonshiend предложи повече ме изкефиха..Даже може да си дръпна некфи неща..Дано да имат и др добри песнички..
По принцип има неща, които ми харесват и от метълкора без чисти вокали, но това са само отделни песни..Примерно на Heaven shall burn-black tears. Иначе прогресив не слушам мн, било то и прогресив метълкор.Сигурно и за това не ме грабнаха толкова.. Единствено Tool (май те бяха прогресив метъл) признавам. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо като Heavenly?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:45 PM |