![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
От широкия ъгъл най-вече
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Нека да споделим кой с какво снима?
Мисля, че е важно, пък и интересно. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
С най-големия боклук в историята на фотографията - HP 945....
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Гадно наистина....
![]() Аз съм със Никон Д60, освен китовия обектив си взех и AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G, който е направо супер, в пъти по-добър от китовия - е, за определени цели, разбира се. Ето Ви снимка и от мен: ![]() Профилът ми е тук, за който има регистрация: http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_AC...p;USER_ID=48803 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
спооомени
![]() тва ми напомня за вторите стълби на даскалото (119-то) точно срещу кенефитееее дето никой не ги ползвашееее и дето си правех водопадче от пикня ![]() ![]() ![]() (пикньопадче?) -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Преди няколко дена си бях счупила екранчето на фотоапарата =/ Много гадно... Беше инцидент!
Присъдата беше 250 лв =/ И днес си говзех от сервиза здрав като нов! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Присъдата беше 250 лв =/ И днес си говзех от сервиза здрав като нов! ![]() Стегна ме сърдечния мускул ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ето тука едно портретченце от оня ден на една абитюрентка
![]() доволен съм как се получи и как светлината в контражур очертава силуета ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
спооомени ![]() тва ми напомня за вторите стълби на даскалото (119-то) точно срещу кенефитееее дето никой не ги ползвашееее и дето си правех водопадче от пикня ![]() ![]() ![]() (пикньопадче?) 119? Кой набор си ми ти? Относно снимките (любовните) - допада ми да видя нещо подобно, стопля ме отвътре, за което благодаря! -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
нещо позапада качеството напоследък мисля, поне от това, което видях.
Владо, много добра снимка с щъркелите. Дека това? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Отдавна не съм "постила" тука... боц (домашен опит за снимане на стъкло, като добавям, че ретуша се изразява в леко изсветляване).
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Много ми харесва.
![]() Аз пък гепах тази снимка от интернет (района на Кадемлия, Стара планина), барнах й контрастта и замазването, и се получи доста приятно: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
айде и аз да се разпиша...
http://fc05.deviantart.com/fs46/f/2009/191...by_NordVent.jpg -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Страхотно, blame!
Наистина е станала чудесна снимка. На мен лично би ми повлияло повече, ако бе само първата - ако не бяха една до друга, но щом така си решила (или фотографът, ако е някой друг е решил), така да е. Много професионално! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Мерси!
![]() Аз съм зад фотоапарата, моделът е една приятелка. Междодругото и аз много и се чудих на втората снимка и още не съм спряла... Сега виждам,че питате кой с какво снима - Olympus Sp 510UZ и смея да твърдя, колкото и да го обичам, до никъде не ми стигат възможностите му... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
blame, страшни са!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Араповския манастир, близо до Асеновград.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
-------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
-------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Просто не мога да пропусна и аз да се отчета
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Не са правени с професионален фотоапарат,но според мен много добре се получиха ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 25-August 09 Потребител N: 3536 ![]() |
Снощи на кея въртяха пой ![]() ![]() Fire 1 Fire 2 Fire 3 Fire 4 Fire 5 Fire 6 Fire 7 Fire 8 Fire 9 Fire 10 Ебати якото. -------------------- SEX, DRUGS & METALCORE
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Слънце цепи облаците или нещо подобно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
-------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:12 AM |