![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Първият ми концерт беше на Международния фолклорен фестивал Златен Лешник '79 .
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 28-September 08 Град: DarK SiDe... Потребител N: 3009 ![]() |
Първия ми концерт беше на БТР преди 3 години,мисля,че беше.Много готино беше!
-------------------- Кълна се, попадне ли в беда един от нас да му подам ръка и в лош за мене час!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
кат бях малък баба и дедо ме заведоха на некъв концерт на Росица Кирилова
![]() ![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
Първият ми по-сериозен концерт беше на Europe като ходиха в Ловеч. По-несериозните не ги помня, но това беше първата голяма банда, която виждах наживо (ок, де, на видеоекран, тогава беше късмет да мернеш сцената, ама айде). Същата година бях на ManOwaR, тая година не ходих... не са ми от любимите банди, но беше ОК.
Същата година (егати) бях на Rolling Stones в Букурещ. Заедно с Металика тая година, това са най-хубавите концерти, на които съм бил. Сега точа лиги за цели 5 концерта (най-вероятно ще се размина с всички) - Fish на 12 Октомври, Diary of Dream - 22-ри, Juno Reactor на 30 октомври, Jean-Michel Jarre на 10 Ноември в Букурещ и The Residents - 15 Ноември в Солун. Най-великия концерт, който съм пропуснал - Ministy. Тази година. Никога няма да си го простя. Никога. -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Ехеее, като гледам повечето от средата на 90 та и 2000 им е бил първият концерт. Моят първи беше Содъм в софия зала фестивална 1991 год. Първата западна банда въобще след студената воина. А последния и беше тази година. Фестивала тук в Берген, Норвегия. Гледах Dead to this world, Brutal truth, behemoth, municipal waste, meshuggah, asphyx, carcass. По-железен концерт от този не съм имал. Както и 2005 на Tsjuder, taaake, audiopain, behemoth, nile, obituary. Пак на този същия фестивал. Хеви метъл рулс!!!
-------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Содом не са ли били на Академиик
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Преди около 6 години (и отгоре) БТР Епизод. Даже преди това бях на концерт на един бирен фест във Варна, ама не се сещам името на групата, нещо леко беше, ама беше яко...
Иначе Maiden 2007, Kiss 08 (Там Бачках, не че ме кефят), Metallica 08 (и там бачках и се разбих!!!) А и съм ходил на мн концерти в Търново на локалните групи... -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Iron Maiden в зала Христо Ботев, 95-а година.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Моят баш най-първи концерт е бил на 13.07.1993 на GYPSY KINGS , била съм на 4 тогава.
А иначе първят концерт, на който съм присъсвала откакто слушам такава музика е на Slayer и Halford 2002. -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тая година, щото съм беден. Но видях Рой Кан на живо де : - )
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Първият истински, единствен и фатален питате... 2002 Rob Halford & Slayer, разбира се. Отнесоха ми и малкото мозък и търпя последствията и до днес. Но усещането не може да се сравни с нищо.
![]() ![]() ![]() -------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Моят беше на Iron Maiden 2007, когато бяха в България.
-------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Осми февруари 2009-Кreator
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
2001 - Planet X в НДК. Хванах си и палка за спомен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Концерта на Destruction в София.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Motorhead 2000 година на стадион Академик. Бях срещу едната колона на втория ред и след това 3 дена не знаех къде се намирам. Нищо не чувах и не можех да говоря и да си мърдам главата.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Whitesnake в Зимния дворец, 97-ма.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Братя Аргирови през 84-та; Юрая Хийп през...88-ма май - първият рок-концерт на западна група (на стадиона в Шумен), ееееййй!!:-))
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 1-February 09 Град: Варна/София Потребител N: 3243 ![]() |
2006 Uriah Heep и Nazareth
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Black Sabbath!
-------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Първият концерт на който бях беше през 2006-а, ако не се лъжа като тогава гледах Апокалиптика. Беше си голямо изживяване, а и порутената зала създаваще подтискаща атмосфера както и в днешни дни иначе любимият ми е на Содом който се състои началото на тази година
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Sodom 04
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Sodom - 1991
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Там на 2 или 3 си бил?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Апокалиптика ама не помня 2005 ли беше или 2006.
-------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Sodom - 1991 Чичо Том продължава да твърди, че това е най - добрият концерт на който са свирили! Дано ги видиме пак. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Sodom - 1991 Чичо Том продължава да твърди, че това е най - добрият концерт на който са свирили! Дано ги видиме пак. И има защо! Иначе ги видяхме в началото на годината, но специално аз бих могъл да си ги гледам всяка седмица ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Там на 2 или 3 си бил? ![]() Ъъъъъ не всички в този форум са на 15-16 години, пич. Иначе и аз бих ги гледал Содом всяка година. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 24-April 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1305 ![]() |
Sodom 1991. И си беше на стадион Академик, никви зали, тоя дето разправя, че е бил на тоя концерт в зала е пълен лъжльо. Тогава бях 1-ви за 2-ри курс, помня че от концерта отидохме направо в даскалото за откриване на учебната година. И наистина си беше яко, фанелки, нашивки, значки, гърбове и т.н. На мен лично ми разбиха носа в погото, ама ме боля чак 2-3 часа след концерта. Помня че прекарахме нощта на централна гара София, щото първия влак за Пловдив беше чак сутринта. А, и ни екскортираше конна полиция (или милиция, не помня кви бяха тогава)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Една сутрин влиза баща ми в стаята и ми бута някакъв вестник под носа: Глей тука. Гледам заглавието аз и не мога да повярвам - "Траш чудовищата Содом ще взривят София на 15 септевмри"!!! И как да повярваш, говорим за 91-ва! Луд ден, ставам и търча до един приятел от съседния вход, отваря той и му удрям вестника в главата: Чети, бе! Ревове, вой и крясъци, пуска се Persecution Mania и се издуват колоните до дупка, звънят се телефони на приятели и се крещи новината...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 05:20 PM |