![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=g4q5wt1pPZQ
"You'll never be alone again You'll never die again You'll never be born again You'll forever be, stuck here in eternity..." Това видео би трябвало да е от 1996... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 5-March 09 Град: Плевен,България Потребител N: 3294 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Пусни си Dialogue with the Stars и заглъхни.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Мне, А сенс не е инструментален шедьовър. Донакъдя, обаче, е емоционален :п Аз пък мисля, че е "интрументален шедьовър". Вокалите не ми допадат, но инструменталите ме заравят в дълбините на кълбото. ![]() Доста е постна рифовката, наистина няма как да се сравнява с нещата, които свиреха до Clayman. Нищо де, те си го могат, така че се надявам пак да дойде период за нещо по-вдъхновено. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 20-June 08 Град: София Потребител N: 2809 ![]() |
In Flames са една от любимите ми банди и мнението ми е, че тия хора са просто на някви етапи, така да се каже.
Всеки следващ албум е развит в нова насока. Наистина старите неща са много по-яки от новите, но след като слушах "A sense of purpose" достатъчно много пъти мисля, че си има и своите предимства. -------------------- FUCKIN' BOW DOWN!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
A sence... има и някоя и друга песен дето бива, ама като цяло е отвратителен по някакъв американско - комерсиален начин. Не мога да приема още, че славна в миналото си група като In Flames имат толкова семпли инструментали и лирики. Ако някой отнесе тоя албум в миналото и го даде на In Flames от времето примерно на The Jester Race, самите те биха се отвратили от него.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
IN
FLAMES WE TRUST! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Ееее, Андерс какво момченце е тук! ![]() Винаги съм харесвала това, че постоянно се развиват. Остават си In Flames, носят си нещо само тяхно, но във всеки нов албум има някъв нов развой на събитията, и колкото и да не са онези прехвалени и прекоментирани стари шедьоври, не бих го нарекла упадък. Намирам In Flames за перфектна банда, която да слушаш докато вървиш по улицата, градската атмсофера им се вписва много добре. Само че, тази атмосфера за последните 10-15 години се е променила, както и звученето на групата... идеята ми е, че дори и да се мърка за ню/емо/бла-бла писъци на вокалите или не чак толкова виртуозни инструментали, групата успява да хване онази нишка на съвременият живот, която обягна на много други великолепни музиканти. Чисто емоционално погледнато. Колкото и абсурдно да звучи. в заключение, да, Цашо, In Flames We Trust. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Винаги съм харесвала това, че постоянно се развиват. Остават си In Flames, носят си нещо само тяхно, но във всеки нов албум има някъв нов развой на събитията, и колкото и да не са онези прехвалени и прекоментирани стари шедьоври, не бих го нарекла упадък. Бла, бла... бла. По-добре без такива "развития". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Живееш в заблуда :Р какво е една банда ако не се развива. Айде нека си седят с еднаквия си стил нека правят еднаква музика да 100% така ще е по-добре
![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
^ Не знам за теб, но аз понятието "развитие" го свързвам с постигането на нещо по-силно и значимо. В този ред на мисли това, че една банда си е променила стила, не значи, че го е развила. Ако според теб Reroute to Remain и Soundtrack to your Escape са развитие спрямо музиката в Whoracle, Colony и Clayman, няма какво да говорим повече...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
In Flames са институция. Изключителни са >< Като изключим саундтрак-а (който по мое мнение е доста лош албум, затова и го изключвам. А там също има доста добри попадения) Показват че винаги могат да поднесат нещо ново, нещо по-различно. Никога не са се изчерпвали, за това и са сред любимците ми... може би най-любимата ми банда. Текстовете им крият много по-дълбок смисъл от колкото човек може да си помисли...
По мое мнение Reroute To Remain>all -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
По мое мнение Reroute To Remain>all От тук нататък никой няма да взима насериозно мнението ти ДОКАТО СИ ЖИВ! Факт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Това беше първия техен албум който чух >< За това ми е толкова любим.За мен поне е символичен ^^
Пристрастен съм в случая.Не ангажирам никого с мнението си. -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз исках да кажа, че и да искаш не можеш...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Текстовете им крият много по-дълбок смисъл от колкото човек може да си помисли... Ма верно ли? ![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
^ "We are entering dimensions behind spaceeeeeeeeee"
-------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Любимата ми група!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Харесват ми..и то доста неща от по-новите албуми, значи все пак си печелят слушатели.. Готини са, доста странни.
-------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Толкова са странни, че вече половината групи звучат точно като тях.
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Абе не успяват да ти кажа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Аре да се разпадат вече тия, то нищо не остана!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едва ли, нали сега им е паднало да доят кравата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Мрете бе, разбирачи пробити..
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
In Flames - Come Clarity
yep I want you to lead me Take me somewhere Don’t want to live in a dream one more day ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Новият In Flames вдигна нивото на тотална безидейност. По-блудкава, разводнена, антимузикална боза сякаш не е излизала в скоро време. Ако инструменталната страна без Jesper е за директно изхвърляне, то вокалите са в пъти-по-трагични - не знам на какво е бил Anders, докато е записвал, но резултатът е плачевен. Има го и тоя момент, че трудно смилам нещата им след "Clayman", но "A Sounds of a Playground Fading" е взел най-лошите черти на последните си предшественици и ги е умножил стократно. Ако това им е "прощаването с детството", не ща и да си помислям какъв пубертет ги чака...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Язък, надявах се на нещо добро тоя път.
![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Новият албум е още едно бране от неплородордните земи на групата... Единствено името им ги държи да продължават...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Приятно албумче, има хубави мелодиики насам-натам. По-слабо от старата ера, да, обаче ще се слуша.
Доволен съм. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:58 AM |