![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Uriah Heep - 1988 година, ако не се лъжа - стадионът в Кюстендил. Помня, че спах в същия хотел където и бандата и шума от купона им след концерта се чуваше два етажа по-ниско...
За Содом, нормално концерта в София да се е отпечатил ярко в паметта им... Кога друг път на САМОСТОЯТЕЛЕН концерт те биха събрали публика от 20-ина хиляди. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
За Содом, нормално концерта в София да се е отпечатил ярко в паметта им... Кога друг път на САМОСТОЯТЕЛЕН концерт те биха събрали публика от 20-ина хиляди. Около 30 хиляди са били ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Официалната информация е за нещо между 12 и 15 хиляди души.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
По мое (и на някои приятели мнение) между 15 и 18 000.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Официалната информация е за нещо между 12 и 15 хиляди души. ![]() Аз т'ва в едно интервю взето от Том го чух, ама може да се е наковал, което обяснява нещата. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
Soulfly в София!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Dream Theater през 2002.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
HIM!
![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Първият концерт, на който съм бил...
Слави Трифанов, през 1994 най-вероятно, бил съм на 2-3 годинки. А първият метъл концерт: Калиакра Рок Фест 2008. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
SUPER MAX-79'-80' някъде,СМОУКИ и т.н.........................
-------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Мейдън, 2005-та.
Хайде, посмейте ми се на воля, ще го приема спокойно. ;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Къде си ги гледал тогава?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Е, какво ще ти се смеем, турнето от 2005-а е ЗВЕРСКО! То е за завиждане, не за смях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Готино е да видиш легенди на живо като за пръв концерт, няма смешно тук. =) Да ударя и аз едно рамо по тоя повод - Black Sabbath, 2005-a, стадион Локомотив. Възможно най-доброто подгряване за първия концерт на DIO в Каварна, което можех да видя, струва ми се. : )
-------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Rock Am Ring.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 8-February 10 Потребител N: 3732 ![]() |
аз все още не съм ходил на концерт
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 12-February 10 Град: Цялата Галактика Потребител N: 3736 ![]() |
На мен тази година ще ми е за първи път. С доста усилия убедих нашите да ме пуснат на AC/DC. Иначе сестра ми си ходи редовно на Рок фестите в Каварна, но мен не пускат.
![]() -------------------- And the Shadow fell upon the Land, and the World was riven stone from stone. The oceans fled, and the mountains were swallowed up, and the nations were scattered to the eight corners of the World. The moon was blood, and the sun was as ashes. The seas boiled, and the living envied the dead.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Като изключим Некролог, Б.Т.Р. и там разни местни банди от Северозапада първия наистина сериозен концерт, който посетих беше HammerFall, Sabaton & Bloodbound в зала Универсиада =) Наистина удивителен концерт =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 16-January 10 Потребител N: 3706 ![]() |
Suicidal Tendencies в София през 2000!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Твоят е на Анелия, нали така?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 8-August 08 Потребител N: 2911 ![]() |
Металлица в Пловдив през вече далечната 1999-та година.
Точно с тази банда предишната година бях прослушал истинската музика, и сега този концерт ми се виждаше направо най-великото нещо на света. Обаче съм малък, никакъв шанс няма да ме пуснат, като се има в предвид, че и е в друг град... Та изненадата беше, че дойде баща ми и вика: - Искаш ли да идем в Пловдив на концерта? Аз направо замръзнах, нямах и представа че човека ще е такъв почитател, всъщност нали той ми купи първата касетка на тази банда де... Съгласих се на секундата, и започнахме планирането на това като дойде въпросната дата как ще се процедира, понеже нямаше шанс майка ми да ни пусне. Та решихме да ходим и тримата в Мездра на гости при на баща ми баща му, но понеже майка ми беше на работа тя щеше да дойде на следващият ден, което ни даваше възможността вместо в Мездра да се занесем в Пловдив и да видим този уникален концерт. Как протекоха нещата на него знаете, лично го помня по-добре от този през 2008-ма, от който повече си спомням, че ме цакаха с водна бира с която и литри да беше изпил човек даже не му се допикаваше... И така, успешно пристигнахме преди майка ми в Мездра, но моята неописуема радост от концертът за малко да ни издаде, гениалната мисъл на баща ми обясни, че сме били на тамошният гьол за риба, и за това съм толкова радостен, добре че и дядото послъга иначе никакви последвали концерти нямаше да видя. Малко дълго излезе, но е от сърце. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Концерти тц...аз съм социопат
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-May 08 Потребител N: 2746 ![]() |
Sodom в Христо Ботев!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой от всичките им концерти в Христо Ботев?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 20-September 10 Потребител N: 3947 ![]() |
Първия Vader.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 14-October 10 Град: The Glass Prison Потребител N: 3965 ![]() |
Dream Theater в България.
Беше може би най-страхотния концерт, на който съм присъствал. Може би защото беше първия ми голям концерт, може би заради това, че тогава ми бяха любимата група, може би защото бях на първия ред, може би заради контакта с моя идол - Майк... не знам, но сигурно няма и значение ![]() Жалко е, че всички тези неща не могат да се изживеят втори път, но пък затова си имаме Carpe Diem - за да ги изживяваме двойно на момента ![]() -------------------- Хлад се стича през звездите;
мръсен полъх, черен дъжд. Думите се стапят в звуци; самота, по-тиха от преди. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Brazen Abbot.... Мисля, че беше 2006 на Беркрок.
Да, не съм ходил на много концерти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Леле това е много труден въпрос за мен. Вече не си и спомням със сигурност кой е първия концерт на който съм бил. Най-вероятно е да е било на Щурците началото на 80-те, а на чужда група може би да беше Uriah Heep през 1988г., та даже успях да отида на 2 от концертите им.
-------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:18 PM |