![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 11-August 09 Потребител N: 3524 ![]() |
за сметка на това, ще можем да се "смажем от кеф в киносалона" на inglorious basterds заедно с останалите копелдаци по целия свят, дето ще го гледат същия ден.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Йее - само дето ме боли третият ташак за новия "култов" филм на Тарантино..
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 11-August 09 Потребител N: 3524 ![]() |
се тая, винаги ще е по-добър от новите бъртънови помии. като го видя това "оригинално" Алис-трейлърче, все едно повръщам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Seul contre tous (I Stand Alone)
![]() Силно. Много силно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
се тая, винаги ще е по-добър от новите бъртънови помии. като го видя това "оригинално" Алис-трейлърче, все едно повръщам. МХм,а толкова харесвах книжката като малка ![]() ![]() ![]() ![]() Последно гледах Perfume, страхотен, ако изключим безумния край. Дъстин Хофман обаче за своя няма и половин час екранно време ги сложи всичките в джоба си. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Гледат ми се черно-бели филми от рода на Чарли Чаплин и Лаурел и Харди, ще ви бъда благодарен да ми пратите някакви линкове към торенти, на подобни комици.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Ulair,
http://www.kinomanite.com/preview.2/35.Ligeia/ http://www.kinomanite.com/preview.2/321.article/ -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() Гледат ми се черно-бели филми от рода на Чарли Чаплин и Лаурел и Харди, ще ви бъда благодарен да ми пратите някакви линкове към торенти, на подобни комици. http://zamunda.net/details.php?id=50922&hit=1http://zamunda.net/details.php?id=66351&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=105896&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=106195&hit=1 (0 seeds) http://arenabg.com/details.php?id=6c244fcd...de4fbaf5a24e4ae туй от българските тракеричужди не съм търсил (а и ми отрязаха достъп до demonoid) а относно стари филми, подобни на тях, поразгледай тук: http://mspaintnerd.com/ има доста стари филми и са добре описани, сигурно ще намериш някои подобни -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ако не сте гледали "State of Play", ви го препоръчвам - един от малкото свестни трилъри от доста време насам. Много голям Ръсел Кроу!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Днеска гледах G.I.Joe - Rise of cobra или нещо такова. 170 милиона за ефекти направиxa филма интересен. Иначе разбира се като история се очакваше да не е кой знае какво, но си заслужи 4те кинта. Доволен съм.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ulair, http://www.kinomanite.com/preview.2/35.Ligeia/ http://www.kinomanite.com/preview.2/321.article/ А, това сега го видях. Хм, чакат се с интерес! LordZombie, може междувременно да издириш: ![]() А..и още една класика, която бях позабравил с годините: ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Чудех се къде мога да намеря качествени индийски филми с български субтитри. Търсих в ибмд, но намирам само индийските заглавия, без никакво описание на английски. А много искам да гледам автентичен индийски филм, а не някакви американски филмчета с източни мотиви от типа на Беднякът милионер. Ще съм благодарна ако можете да ми помогнете.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
В замундата има доста индийски филми. Но сигурна ли си, че искаш да си причиниш такова нещо xD.
Каталог -> Индийски -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Не знам за вас,обаче нямам търпение да излиза Nine с Daniel Day-Lewis
![]() +за след не знам колко време Invictus и Lincoln. да вземат пак да правят хубави филми,че ми писна от новите холивудски недоизкусурени глупости! -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Вчера пак гледах Le Professionnel (1981) по GTV.Яко класика!
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Хаха, Брюно...
![]() ![]() "Your king Osama looks like a dirty wizard or a homeless Santa" ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Днес гледах Paprika от Сатоши Кон и горчиво съжалявам, че не го направих преди години, когато за прът път научих за този филм.
![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз да препоръчам новата лента на Сам Райми - "Drag Me to Hell". "Хорър" в типично негов стил - с все тотално веселяшките неща в духа на олдскуул класики като "Злите мъртви". Култ.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
![]() ![]() 'nuff said -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ей сега видях, че бТВ пак ни причиняват мъчението да гледаме "Армагедон".
Най-тъпият филм с участието на Брус Уилис и един от най-тъпите на такава тематика. :повръщ': -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ От режисьорска гледна точка филмът си е перфектен, но като замисъл наистина е пълен абсурд.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=1UQ7MnpHgtc
http://www.youtube.com/watch?v=ZiSpQC6M_5Q http://www.youtube.com/watch?v=W9roxtugaUo -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Лудница! Гледах го на кино и направо се разбих, особено когато запалиха киното и разстреляха Хитлер ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Абе ти си тъп като гъз, за SPOLER ALERT-и чувал ли си, деба, мама му деба!!!
Не съм длъжен да гледам филма тогава, когато и ти, че да знам какво става, съобрази се малко с всички ОСТАНАЛИ живи хора, освен себе си, ебати! Аман от недомислици. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Аз да препоръчам новата лента на Сам Райми - "Drag Me to Hell". "Хорър" в типично негов стил - с все тотално веселяшките неща в духа на олдскуул класики като "Злите мъртви". Култ. ![]() Тъй като има доста дълбок иронизиращ момент, този "хорър" ми беше препоръчан от бая мои приятели, запалени киноманиаци. На мен лично вьобще не ми хареса, твърде пошъл и скучноват ми дойде. Но и не съм фен на Сам Рейми, даже хич. (Спайдърмен беше жива трагедия. Може би само 'Дарбата' ми хареса горе-долу.) А иначе аз напоследък пак не мога да спя и изгледах голям куп филми, някои от които пълна помия, но имаше и свестни. Съгласна съм, че "State of play" е добър, един от малкото филми напоследък, които не ме отегчават. А пък и Ръсел Кроу в ролята на завеяния журналист е страшен. Гледах и "Orphan". Почти всички го плюят, бил глупав и с тъп край. За края съм съгласна, но лентите в този жанр така или иначе са с неуспешни завършеци и привидно еднакво течащ сюжет. Но играта на малката Isabelle Fuhrman е впечатляваща. И идеята е оригинална, поне за мен. Падам си по подобни извратени тематики. [в тоя ред на мисли, сигурно съм ви препоръчвала, но пак да кажа, гледайте "The Orphanage", това е на мен представата ми за психарщина, хорър, каквото щеше там го наречете. Гийермо дел Торо, бейби.] Особено ме впечатли "Mysterious Skin". Историите на две момчета, тормозени от педофил в ранното си детство. Има една много хард секс сцена между мъже, така че който се гнуси от хомосексуалисти, не му го препоръчвам (: Филмите, за които линея от известно време са "Алиса в страната на чудесата" на Тим Бъртън ии "Аватар" на Джеймс Камерън. А също искам да гледам и "Inglorious Basterds", но пари за кино в момента никак нямам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
![]() Съвсем е изтрещял Саша Барон Коен... Излязъл е R5line релийз, за "нетърпеливите" да го гледат. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Абе, помня като малък, че гледах един филм, за който ще ви помоля, ако някой знае името да го каже. Действието беше следното :
От началото на филма дават мъж и жена на гробище, от един гроб излиза мъртвец и мъжа и жената се скриват в някаква дървена къщурка в близост, където се оказва, че има още няколко души. Всичките тия трябва да оцелеят атаката на мъртвите...да, не е никак оригинално и знам, че има 316163336 филма с такъв сюжет, ама търся точно този, защото като малък много ме изкефи и искам да си го припомня ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е само култовият "Night of the Living Dead" на Джордж Ромеро.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 02:40 PM |